banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 16:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10623 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Milan je napisao:
Zaovoljan sam istim, nije lose.

A ako na pare mislis samo se sracuna koliko ljudi bacaju na cigare i eto te na racunici da za 3 mjeseca ustedim za kartu..

Nisam mislio na novac nego na česta pretpostavljam službena putovanja! Ja kada uzimam i dan godišnjeg koji nije prema riješenju prolazim kroz proceduru pisanja molbi a istina je da baš i nemam službenih putovanja van zemlje. Jedanput sam išao do Osijeka krajem 2013. godine i to je bilo to. Trebalo je i do Zagreba godinu dana kasnije ali se sve to izjalovilo i na kraju pokazalo kao nepotrebno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:10 
Ovo nije sluzbeno. A i sluzbeno je "sluzbeno" samo zato jer je u drugom gradu, a taj grad mi je RJ. I sada sam u stvari na godisnjem nakon mjeaec dana neprekidnog rada.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Naletio sam na klip u kojem neki lik koji djeluje kao da je navaren :D objasnjava kako smrsati,tj. izdefinisati se.Lik dobro izgleda i tvrdi da i on primjenjuje ovu metodu. Ukratko,treba piti puno vode,smanjiti hidrate za 50% (po mogucnosti keto-onaj ko moze izdrzati :D ) sto znam i od ranije. Medjutim,treci savjet je da ne treba nista jesti do 18 h !!! I to lik kaze da treba jesti jedan obrok oko 18,jedan oko 22,i opet nista sutradan do 18. Moje pitanje je koliko je ovo zdravo (nimalo pretpostavljam)? Preskakati dorucak i rucak :o
Medjutim,u videu je hrpa pozitivnih komentara i iznenadjujuce velik broj lajkova.Evo video:
https://www.youtube.com/watch?v=42Wvit5U8Kw

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Bosnjacki Nixa. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Za tu tvrdnju momce je u pravu, objasnjava IF 20/4 model

http://www.leangains.com/?m=1

Dosta laka dijeta za odrzavanje a time i jako efikasna, u 16/8 rezimu, pogotovo za osobe koje nakon dorucka budu gladne cijeli dan, a i ta tema je pokrivena, sa debelim zaledjem fiziologije i ciljanih istrazivanja

http://www.leangains.com/2012/06/why-do ... y.html?m=1

Eh da, i nesto za tvoju omiljenu dijetu, bice ti jako zanimljivo vjerujem ;)

http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=319

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Ja ne bih mogao da ne jedem nista do 18 h. A mislim da je lakse smanjiti kalorije, uzeti vagu i sve vagati, koliko cega unosis i fino zapisujes.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Joj vagati... Pa gdje ces to

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Okt 2005, 01:56
Pogledah video. Mislio sam da ce biti bullshit ali na kraju sam ga pogledao do kraja. Lik je u pravu. Ovu dijetu(blago modifikovanu) drzim skoro 2 mjeseca. Posto je meni cilj lagano skidanje stomaka + povecanje misicne mase u toku dana lupam blago suplementaciju i imam jedan obrok u podne koji cine umjerena kolicina proteina i veca kolicina masnoca(slanina, kokosovo ulje, orasasti plodovi). Trening oko 17-18h ili kasnije a onda jos jedan obrok navece. Moram naglasiti takodje da ja unosim izuzetno malo UH. Svaki 5ti dan unesem vecu kolicinu UH(reset, podizem nivo inzulina). Rezultat: nakon 2 mjeseca skinuo sam samo 1.5kg ALI intenzivnijim treninzima i pravilnom suplementacijom dobio sam fino na misicnoj masi. Grudi, ramena, ruke i noge su mi u vidjlivo boljem stanju a hlace koje sam jedva zakopcavao sada nosim sa kajisem.
Redukovati unos UH, trening, suplementacija i dosta vode i rezultati nece izostati. E sad ja nisam imao puno kg viska, u stvari kilaza mi je bila ok ali imam pojas i naduven trbuh. Nije mi bio cilj da se stanjim vec da salce lagano pretvaram u misic. Ultimativni cilj mi je da mi ovo bude nacin zivota.
Sto se tice hljeba, ne unosim ga, njega sam izbacio prije dvije godine, ali sam i nakon toga imao problem jer sam zivio bukvalno na UH i jeo sam ih konstantno(fast food i sokovi) a ultra porok su mi bili slatkisi. Onda sam izbacio lagano i sokove, ali su slatkisi ostali.Ja jos nisam sreo nekog da je mogao toliko slatkisa pojesti. I to mi je najteze padalo na pocetku dijete, ali sam bio odlucan. Sad slatkise jedem samo za reset a i tada ne mogu puno da ih pojedem. Em su preslatki em me grize savjest.
Iskreno, poceti ovu dijetu i nije bas lako, ja sam imao nekih problemcica ali posto iz odredjenih razloga(da ne sirim pricu) patim od anksioznosti sve su bile na mentalnoj bazi. Kad prodje 2-3 sedmice max i zadrzite sve navike, ne lazete sebe i druge, onda je lako nastaviti.
Krivo mi je sto se lik u videu nije dotakao suplementacije i bitnosti iste...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 17:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček...poenta ovog je da ne treba jesti 16 sati u komadu? Pošto vidim da masa ljudi praktikuje da im i noć upada u taj period posta. Znači jedem u 17h i prvi slijedeći obrok mi je u 9h?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Reaveru, to sto radis je body recomposition, najpametniji nacin za korekciju kilaze i izgleda, samo sto se kao svaki pocetnik gubis u detaljima a ne vidis cijelu sliku a pogotovo sa suplementima koji su apsolutno nepotrebni, ne pocetnicima nego apsolutnoj vecini vjezbaca.
Prati bios3training kanal na yt, canditohq i omarisuf za pravilno izvodjenje vjezbi i neke zdrave osnove ishrane (a to je sve sto ti treba) , liftingforlife za razne teme, naucices i znaces vise od 99 odsto ne samo vjezbaca vec trenera u gradu, posto nam je nivo znanja pri nuli.

Zoka, zadnji brok u devet navece, naredni u 1 popodne (rucak, sasvim izvodivo).

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 19:41 
Administrator
Korisnikov avatar

dangerous.datula je napisao:

Izvodivo al u bekom paralelnom univerzumu. U ovom sam ja do jedan jeo dva puta uglavnom.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Joj vagati... Pa gdje ces to

Jebiga 10-15 dana vazes, pa naucis, i onda ti vaga i ne treba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
_зока je napisao:
dangerous.datula je napisao:

Izvodivo al u bekom paralelnom univerzumu. U ovom sam ja do jedan jeo dva puta uglavnom.

Slične smo fizionomije, a ja jedem oko podne i u oko 17.30-18.00. Poslije 21.00 pojedem komad mesa ili sira, i sve funkcioniše kako treba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 20:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Nema šanse. Ako preskočim doručak nakon nekog vremena počnem razmišlati samo o tome koliko sam gladan i šta bih jeo. Nema sile da bih se mogao koncentrisati na posao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
http://www.facebook.com/agim.abdullahu/ ... 2/?fref=nf

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Jel i ovo sa tegom za trbusnjake :lol: ?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Još kada bi čovjek imao vremena i pregledati sve te youtube kanale i čitati članke o dijetama gdje bi mi kraj bio. Nema se vremena ili odrediti određeni period dana za pozabaviti se planiranjem dijete.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
_зока je napisao:
Nema šanse. Ako preskočim doručak nakon nekog vremena počnem razmišlati samo o tome koliko sam gladan i šta bih jeo. Nema sile da bih se mogao koncentrisati na posao.

Upravo ovo i ono da do 1 jedeš dva puta. Ja do 1 jedem tri puta kad idem na faks, u 6, 10 i u 12.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vecina tih sistema ishrane i treninga, koji se propovijedaju po youtube, instagramu i ostatku neta, prezentuju fitnes gurui i instruktori, koji su steroidisani. Slikaju svoje treninge, zdrave obroke i pokazuju rezultate na svojim tijelima. #trud #predanost #karakter
Eto samo se pridrzavaj tog rezima i to je to. Oni su pokazali da je izvodljivo.
Niko nece da kaze da je sve to 3 puta lakse i 3 puta efikasnije, kada se nadjusiras.
Ja bih volio da vidim neki sistem i principe treniga, koje bih mogao uklopiti u svakodnevni zivot i odluku da se ne djusiram i da neko pokaze sta se realno moze postici. Problem je sto je bezbroj likova, koji tvrde da su "natural" zatrpali internet sa svojim sranjima, tako da je skoro nemoguce naci tako nesto.
Npr. kada u google ukucas "natural bodybuilder" izadju samo ovakve slike:
Spoiler:
Slika
Slika

Ili "natural bodybuilder vs steroids" gdje su na obe strane steroidisani likovi.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sa pravilnom ishranom, odmorom, dobrim treningom i suplementacijom mozes postici zaista zavidan izgled.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10623 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]