skeva je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Kari je tito, jebem im mater svima sa sa onakvom građicom. Zajebi tu sirovu snagu.
Da se Kari pitao u ovom finalu vec bi bilo 4:0 za Klivlend. Igudala je ovo rijesio. Naravno ne smatram da je Kari los, sta vise, ali Lebrona svi cuvaju pa mu ne mogu nista a Karija Delavadova jebeni zatvori ili ko vec. ovo sto je sada dao 37 poena dao je na kraju najvise kad je sve bilo gotovo,
a bilo je krajem trece cetvrtine kad je Lebron pao fizicki.Samo ne znam kakve veze imaju poeni Karija i fizicki pad Lebrona...
Divljao je Lebron i u 4. i drzao je koliko je mogao, medjutim ne moze sam. U ovoj utakmici je igrao sve pozicije od 1 do 5 bukvalno, a cini mi se da je Kerr bas pogodio sa small ball postavom. Shvatio je da je Bogut neupotrebljiv (igrao 3 min proslu utakmicu, nocas nije ulazio), dok se Blatt prilagodio i time izbacio Mozgova iz utakmice nocas. Jesu ovi brzi i sve to, ali mogao je Mozgov dominirati protiv Greena i Leeja bez ikakvih problema nocas, ali to ostavimo Blattu. Sto se tice Barnesa, nesto me i nije odusevio nocas. Isao je bar jedno 6-7 puta na ulaz kao muva bez glave i zabijao se u odbranu Cavsa, bespotrebno totalno...sreca pa ga izvukose ova dva poteza.
Nego, Steph se totalno probudio. Ne forsira uopste, igra svoju igru...apsolutno timski kao sto to radi GSW od pocetka sezone. Iggy je kljuc serije i u tome se slazem, ali takodje bez Draymonda Greena GSW nista ne bi mogao. Momak igra fenomenalnu odbranu citav playoff, skuplja skokove sto u odbrani sto u napadu, a najopasniji je kad se izvuce iz pick and popa i sutne tricu ili probije protivnickog centra ili cetvorku pa ode na ulaz...to rijetko ko moze da brani...