A od toliko zemalja oni odabrali Irak i Afganistan,pa zna se zasto se ide tamo.Neides valjda da se zenis
,
ovdje pricamo dali su dijasporci dobrodosli ili ne.Vecini misli da nismo dobrodosli sto i razumijem u neku ruku.I jos nesto ono gore 70-80 hiljada sam mislio kad dodje neki poglavar pa svako da popije po jednu vodu eto love,a on bude i ode,nek obavi svoje sta ima i svakome dobro.
Citiraj:
jedino ako nisi danas na obezbjedjenju u Sarajevu
cuj ja na obezbjedjenu Pape
...i onaj prosli Papan,koji nam je toliko zla nanio,dolazio mi je na 100 metara od kuce,na Petricevac....pa mi nije palo na pamet da ga skenjam...
kakvo obezbjedjenje...onaj ko hoce nesto,napravice taman da posaljes sto helikoptera i 10 000 policajaca...
eto,kad mi je taj dolazio u komsiluk,i kad sam gledao one hiljade policajaca u civilu i uniformama sto vrsljaju po naselju,proradi mi adrenalin,sta bih uradio kad bih zelio u istoriju da udjem
vjeruj da mi ni deset minuta nije trebalo da smislim strategiju....minobacac...carli (koga je tad bilo naci na svakom koraku)...nekoliko dana prije ga postaviti na tavan....proracunati...na tv gledati kad pocne govor,podici u tri sekunde dva crijepa i ispaliti.....i plasirati mu ga tacno pred koljena!..dzaba im milion policajaca
ali,umjesto ulaska u istoriju,odlucio sam se prozivjeti na slobodi jos tih 20,30,40 godina
ps...eto
besplatan Slagerov savjet bezbjedonosnim sluzbama,da odsad neki krovic stavljaju na mjesta gdje takvi dolaze,pa da im ni ovako vispreni teroristi ne mogu nauditi tom njihovom branjeniku
cisto sumnjam da ovaj scenario imaju predvidjen
navratiće oni...