banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ja se ne mogu sjetiti, jel ova rampa što je gore blizu 10 godina jedina koja je sprječavala auta da gore idu ...znam da je prije bila niže .. kako je to funkcionisalo prije, jeste da je bilo manje auta.

a Gavranović spomenu na hiljade sugradjana koji se ne mogu gore popeti pješke a imaju želju ..
vjerovatno je mislio na penzinere, na koga već.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
404_forbidden je napisao:
a Gavranović spomenu na hiljade sugradjana koji se ne mogu gore popeti pješke a imaju želju ..

Vecina gradova ne razmislja kako striktno autima da obezbijedi pristup, vec uloze i na atraktivnim lokacijama naprave uspinjacu.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Pa nek se popnu na Paprikovac ili Starcevicu ako im je do panoramskog pogleda. A ako im je do svjezeg vazduha, mogu u okolna sela ili u Slatinu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
404_forbidden je napisao:

Pa peMzići su gore najredovniji šetači, a ima mogućnost prevoza za one koji se ne mogu popeti, tako da Gavranovićeva tvrdnja ne stoji.

Rampa, tamo gdje je sada, postavljena je za vakta SNSD-a. Danas Gavranović, koji je član SNSD-a, je najveći zagovornik uklanjanja rampe. A sva priča o uklanjanu rampe je krenula kada se završavala rekonstrukcija motela stranačke mu koleginice.

Postoji mali milion rješenja (minibus do motela, vozić, žičara...) koja su atraktivnija od ideje puštanja automobila, ali je trajno uklanjanje rampe najveći idiotluk koji se može gore uraditi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima riješenja koliko hoćeš, pare su problem ... prvo spomenik sanirati, a o novim trim stazama da ne pričam ... kad bi imali dovoljno staza kroz šumu, to bi bio vrh.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kad imaju love za sređivanje motela i franšizu za restoran, minibus kao ulaganje bi im bio sitnica ;)
Uostalom, znali su da je to pješačka zona prije sanacije.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma budžet grada je prazan, motel sredjuje privatnik .. na šta će ovo ispasti, vidjećemo

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje se moze ostaviti auto pre rampe? Ispred Alibabe? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa privatnik sređuje motel, neka privatnik i obezbijedi mini bus....Il' onaj vozić, kao na Plitvicama. Godiće i imidžu. Doduše posjetitelji na koje on računa nisu ekološki osvješteni i ako mogu najradije bi autom ušli motel ako može.
The_new_Statesman je napisao:
Gdje se moze ostaviti auto pre rampe? Ispred Alibabe? :D
Ima parking ispred rampe.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
tako da Gavranovićeva tvrdnja ne stoji.

Izjave politicara koji se zalazu za uklanjanje rampe i "argumenti" koji iznose su uvreda za svakoga ko ima vise od tri sinapse u mozgu
Ali neka .. i treba da prihvatimo da popusimo kurac jer smo mi i izabrali celavog debeljka da nam bude gradonacelnik

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa da. Trebalo je gledati u budcnost i izabrati onog koji se razumije u kombije ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije bitno koga je trebalo izabrati, poenta je da nije trebalo opet izabrati one koji te jebu za sve pare 12 godina u komadu, a onda kukati "kako nam se ovo desava"

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Danas se detaljno raspitah kod nekoliko prijatelja koji poznaju ovu problematiku i dobih sljedeće odgovore ( nije bilo teško )

- Zabrana saobraćaja na Banj brdo po prvi put je uvedena - odlukom Skupština grada, na čijem je čelu tada bio Slobodan Gavranović ( SNSD ) Gavranović se sada zalaže da svi moraju imati prostup Banj brdu. Gradske institucije će dobiti zadatak da nađu model kako.

Marinko Umičević se najviše zalaže za uklanjanje rampe. Vrši pritisak na gradske institucije da se rampa ukloni. Dobio podršku invalidnih lica i boraca Drugog svetskog rata.

- U SNSD-u su podijeljeni po ovom pitanju. Zato do sada odluka i nije došla pred odbornike.

- Zabrana saobraćaja uvedena je 2002. i to u vrijeme dok je funkciju gradonačelnika obavljao stranački mu kolega - Dragoljub Davidović. Biciklima je zabrana od 2010. i to je uvedeno za vrijeme vladavine Davidovića ( SNSD ), nakon što je jedan od biciklista udario "nekoga važnog"! Davidović se tokom mandata zalagao za potpunu zabranu saobraćaja na Banj brdo. I automobilima i biciklistima. Zato je protiv sebe imao vozače, bicikliste i Barašina.

- Gordana Tešanović, vlasnica motela na Banj brdu je u SNSD-u, direktorica banjalučkog Doma zdravlja. I kod Davidovića i kod Gavranovića. Kupila franšizu od Đokovića starijeg. Zaradu će dijeliti sa Đokovićem starijim.

- Direktor Turističke organizacije Ostoja Barašin se zalaže za uklanjanje rampe. Od početka. Tako bi smanjio broj radnika. I uštedio. Zalaže se za Sljemenski model regulacije saobraćaja prema Banj brdu. Odnosno jednosmjerno - kružno.
Barašin je u DNS-u.

- Boran Bosančić nije za uklanjanje rampe. Poštuje volju rekreativaca da Banj brdo ostane rekreativna zona. Bosančić je u DNS-u.

- U opoziciji kako ko. Uglavnom protiv uklanjanja rampe ili ako se već uklanja, da se naplaćuje putarina. Što masnije to bolje. Aleksandar Petković predlaže 3 KM po autu.

- Lobi u SNSD-u koji predvodi Boško Vuksan gura inicijativu da se uradi put "s druge strane" za automobile. Iz pravca Bastasa.

- Nevladine organizacije, gotovo jedinstveno guraju inicijativu o neuklanjanju "Davidovićeve rampe" i o uvođenju panoramskog vozila ili vozića.

- Za sada jedino bicklisti krše zabranu saobraćaja. Ko ide na Banj brdo a nije sreo biciklistu - nije išao na Banj brdo. Zabranu saobraćaja je prekršio i Đoković stariji. Osim ako dozvolu za odlazak automobilom na Banj brdo nije dobio u Tursitičkoj organizaciji, ili ukoliko čuvar niej samoinicijativno digao rampu.

- Novak Đoković u cijeloj priči ni luk jeo ni luk mirisao.

I tako. Sve treba zadovoljiti. :) Teško.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
V@nja je napisao:
Nije bitno koga je trebalo izabrati, poenta je da nije trebalo opet izabrati one koji te jebu za sve pare 12 godina u komadu, a onda kukati "kako nam se ovo desava"

Seko, kandiduj se i odmah glasam za tebe. Uz tebe smo i iza tebe smo... samo se ne naginji.

drug je napisao:
Marinko Umičević se najviše zalaže za uklanjanje rampe. Vrši pritisak na gradske institucije da se rampa ukloni. Dobio podršku invalidnih lica i boraca Drugog svetskog rata.

Joj :lol: :lol:.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
tako da Gavranovićeva tvrdnja ne stoji.

Izjave politicara koji se zalazu za uklanjanje rampe i "argumenti" koji iznose su uvreda za svakoga ko ima vise od tri sinapse u mozgu
Ali neka .. i treba da prihvatimo da popusimo kurac jer smo mi i izabrali celavog debeljka da nam bude gradonacelnik

Koji će, srećom po nas, biti na čelu grada još samo godinu dana, jer ga ni u SNSD-u ne pominju kao kao kandidata za gradonačelnika za naredne lokalne izbore :lol:
A da može, on bi tu rampu uklonio. Ovako, nema podršku koalicionih partnera, niti opozicije za ostvarenje svog nauma.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dobio podršku invalidnih lica i boraca Drugog svetskog rata.

Kakvu? Gdje?

Citiraj:
- Gordana Tešanović, vlasnica motela na Banj brdu je u SNSD-u, direktorica banjalučkog Doma zdravlja. I kod Davidovića i kod Gavranovića. Kupila franšizu od Đokovića starijeg. Zaradu će dijeliti sa Đokovićem starijim.

Znaci nije joj djevojacki san bio da ima motel, nego da ima motel pod fransizom #1 tenisera na svijetu
Pa lijepo
:lol:

Citiraj:
Seko, kandiduj se i odmah glasam za tebe. Uz tebe smo i iza tebe smo... samo se ne naginji.

Tetka, mirna

Citiraj:
Koji će, srećom po nas, biti na čelu grada još samo godinu dana, jer ga ni u SNSD-u ne pominju kao kao kandidata za gradonačelnika za naredne lokalne izbore :lol:
A da može, on bi tu rampu uklonio. Ovako, nema podršku koalicionih partnera, niti opozicije za ostvarenje svog nauma.

Ja se bojim da ce ta rampa ce sletiti, kad tad
Klinac bi neko iz vladajuce kaste ulozio ozbiljan novac u motel gore da nema osiguranu podlogu za povrat novca
A saobracaj do motela je osnov za to

Gavranovic je jedan najobicniji klovn
Drugo, o njemu, ne znam sta bih rekao

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Za.ebu se ljudi moj Vanja ponekad. Ocekivali su malo drugaciji scenario i ne toliku graju i otpor u svojim redovima.
Vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Očekivali su šlagzijevu reakciju od većine....

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedino sto se od Slagzija 100% moze ocekivati je da slijepo vjeruje Lolly
Ostalo je sve enigma nad enigmama
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
OBAVEZNO ZAŠTIT SVA BRDA OKO BANJALUKE OD SAOBRAĆAJA NEKA GRADJANI IMAJU KUDE ŠETAT ODKAD INCEL NERADI I ZAMRLAE SVA OSTALA INDUSTRIJA ZAGAĐENJE JE TOLIKO VELIKO DA ONI ŽELJNI ČISTOG ZDRAKA IZDRAVOG ŽIVOTA NEMOGU UDAHNUT KISIKA MIMO SEHITLUKA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]