banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 07:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: EP u raftingu
PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Aleksandar MK je napisao:
Ako je brza kao Vrbas u Tijesnom i ako joj po mogućnosti možeš prići autom, a ne samo helikopterom onda kapa dole.

Ima bolji prilaz od Vrbasa, i na 10 km od grada. O brzini stvarno nebih. Samo ono ne peru pare upsssss, neorganizuju ova prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:36 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Ne vidim ništa pozitivno u tome što ne organizuju takmičenja. Takmičenje ne znači automatski pranje para. A i takmičari plate poskupu startninu. Raja radi džabe, tako da ne vidim razlog za neke prevelike troškove.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ma oni bi se bunili i da BL dobije neko prvenstvo u sportovima sa loptom. Opet bi bilo pranje para, kriminal i slično.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka

Ne vidim ništa pozitivno u tome što ne organizuju takmičenja. Takmičenje ne znači automatski pranje para. A i takmičari plate poskupu startninu. Raja radi džabe, tako da ne vidim razlog za neke prevelike troškove.

Upravo, nevidim ih ni ja ali oni se naprave uvijek. O onom cuvenom od skoro 10 mil netreba trositi rijeci.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka

Philby je napisao:
Ma oni bi se bunili i da BL dobije neko prvenstvo u sportovima sa loptom. Opet bi bilo pranje para, kriminal i slično.

Nemas razloga da brines. Dok je raftinga nece BL dobiti nista sto ima veze sa sportom, umalo zaboravih pa i rafting je sport zar ne?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:45 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:

Upravo, nevidim ih ni ja ali oni se naprave uvijek. O onom cuvenom od skoro 10 mil netreba trositi rijeci.

OK. To razumijem. :)

Ja se iskreno ne zanosim da sad Banja Luka ima neki turistički potencijal, niti mislim da isti treba previše forsirati. Ali ako se nešto može unaprijediti i iskoristiti da se u grad slije koji milion više što da ne. Malo rafting, ćevap, Kastel, hram Hrista spasitelja, Ferhadija, palata predsjednika, Banski dvor koji nam propada sve više i više, Ljubačevo, šetnja zelenim alejama, zgodne Banjalučanke, napucani Banjalučani... štat' ja znam... rupe, šahtovi, :D privremena rješenja koja traju 50 godina, Hirurgija (ovo bi bila atrakcija). :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:

Nemas razloga da brines. Dok je raftinga nece BL dobiti nista sto ima veze sa sportom, umalo zaboravih pa i rafting je sport zar ne?

Imamo padobranstvo, opet zanimljivije od pikanja balona na livadi. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:51 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Prvenstva u rukometu, raftingu, plivanju, padobranstvu, vaterpolu i streličarstvu (Kastel... ugođaj bi bio odličan) bi se mogla organizovati. Ovo ostalo... teško.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Philby je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:

Naravno broj gledalaca koji prisustvuju tim svetkovinama raftinga i padobranstva to i potvrdjuje. Pa njih ne gleda ni bliza familija. Na nekim utakmicama jesenas i 6 000 ljudi na gradskom. Eto ocekujem da na raftingu bude bar duplo vise.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 21:57 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Razočaraćeš se da ti odmah kažem. :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dobro, za onaj nocni rafting na SP je bio ogroman broj ljudi. Ako bude fino vrijeme sad za nocni, bice opet dosta (ne bas kao onda), to stvarno treba vidjeti, bas je prelijep prizor.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:

Naravno broj gledalaca koji prisustvuju tim svetkovinama raftinga i padobranstva to i potvrdjuje. Pa njih ne gleda ni bliza familija. Na nekim utakmicama jesenas i 6 000 ljudi na gradskom. Eto ocekujem da na raftingu bude bar duplo vise.

Pa kad su utakmice toliko posjećene znači da je i priliv novca zagarantovan. Svaki gledaoc po petaka ili cenera i para ko u priči (30-50 hiljada po utakmici). Održiv sistem koji ne prosjači od grada svako malo za opstanak.

Nego izgleda da se nešto pojebalo u ovom računu. Od 3k strana teme "fk borac" svaka peta je o propasti, milionskim dugovima, lopovima, kriminalu koji prati fudbal, 100-500 vjernih navijača.

Da nije beogradskih klubova, Cece, Miligrama i ostalih muzičara nebi stadion bio napunjen skroz ni za 10 godina igranja ovih domaćih. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Rafting. :lol: Padobranstvo. :lol: :lol: Strelicarstvo. :lol: :lol: :lol:
Sparina neka, sjesti i odmoriti malo treba. :roll:
Licni dozivljaj ovo gore je vjerujem super, pogotovo prvo dvoje ali to su marginalni sportovi preko kojih se za grad nece cuti, ako se vec na to cilja.

Evo npr da se za rukometni klub dovedu provjereni ljudi, da se napravi fond, da se daju garancije budzeta za godinu dvije tri, i da se te pare rasporede i planski trose, da se privuku i privatni sponzori jer bi se ciljalo na evropski projekat i bilo bi ih, da se napravi jaka omladinska skola, pa efekat "da se cuje za grad" na koji ciljate bi bio mnogo veci, a ipak smo neko i nesto u tom sportu. A i rukomet je na mapi sportova ipak malo bitniji od raftinga. Ponavljam, sa tim parama u rukometu si neko i nesto.

Ali sta ja znam, vjerujem da se srbacki turisticki mag Barasin bolje razumije u te racunice. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Philby je napisao:

Pa kad su utakmice toliko posjećene znači da je i priliv novca zagarantovan. Svaki gledaoc po petaka ili cenera i para ko u priči (30-50 hiljada po utakmici). Održiv sistem koji ne prosjači od grada svako malo za opstanak.

Nego izgleda da se nešto pojebalo u ovom računu. Od 3k strana teme "fk borac" svaka peta je o propasti, milionskim dugovima, lopovima, kriminalu koji prati fudbal, 100-500 vjernih navijača.

Da nije beogradskih klubova, Cece, Miligrama i ostalih muzičara nebi stadion bio napunjen skroz ni za 10 godina igranja ovih domaćih. :lol:

Ne zezaj, prije nekoliko godina Borac je imao bas bas dobro posjecenost, ne sjecam se prosjeka ali oko 7000? Mozda i 8000. Znam da su u Ex Yu bili drugi, samo iza Zvezde, sto je stvarno za pohvalu. Ali iz godine u godinu uprava sve gora, sve vise sjebavaju klub i to odbija ljude, na kraju ostanu samo oni koji stvarno vole klub.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@BeckaSkola

Pazi, da se garantuju trogodišnji troškovi za rukomet. To je sasvim uredu, a ovo ostalo je pišanje u vjetar ako ide na nešto drugo.

Pa bato i ja bi da mi neko obezbjedi pare da ladim jajca par godina, ali ne ide. Zapni pa kad zaradiš, privučeš publiku/sponzore onda rasipaj.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
To je bila fantasticna posjeta ako uzmemo u obzir da je veliki broj navijaca blizanaca u gradu, pa usljed demografskih promjena u gradu, veliki broj danasnjih stanovnika BL koji su dosli sa strane se ne identifikuju sa borcem itd itd.

Philby je napisao:
@BeckaSkola

Pazi, da se garantuju trogodišnji troškovi za rukomet. To je sasvim uredu, a ovo ostalo je pišanje u vjetar ako ide na nešto drugo.

Pa bato i ja bi da mi neko obezbjedi pare da ladim jajca par godina, ali ne ide. Zapni pa kad zaradiš, privučeš publiku/sponzore onda rasipaj.

Ako se vec ulazu pare da se napravi gradski brend, ako se gleda omjer ulozeno dobijeno, odabir raftinga je sulud potez. Za drugi dio posta se slazem, ali je za pocetak potrebno pokrenuti stvari sa mrtve tacke, a to bi se uradilo ulaskom veceg novca u klub. Ako se vec cilja na buduci simbol banja luke.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Ne zezaj, prije nekoliko godina Borac je imao bas bas dobro posjecenost, ne sjecam se prosjeka ali oko 7000? Mozda i 8000. Znam da su u Ex Yu bili drugi, samo iza Zvezde, sto je stvarno za pohvalu. Ali iz godine u godinu uprava sve gora, sve vise sjebavaju klub i to odbija ljude, na kraju ostanu samo oni koji stvarno vole klub.

Nemam uvid u tačne podatke jer ne pratim fudbal, ali ima tu i sem uprave razloga. Naprave se par puta neredi, šaka huligana koji su sve samo ne zaljubljenici u sport otjeraju one normalne porodične ljude koji bi djecu doveli na utakmicu i krene osipanje. Zaredaš par mjeseci bez redovnih prihoda uz rasipništvo i možeš ga jebati što će se brzo vratiti na staro.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
BeckaSkola je napisao:
Rafting. :lol: Padobranstvo. :lol: :lol: Strelicarstvo. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Vala bas.

Ok, postujem ako neko voli, vjerujem da ljudi i uzivaju i da je zanimljivo ako se time bavis, al' ovo su marginalni sportovi, neatraktivni siroj publici (citaj: sponzorima). A koji je cilj organizovati nesto sto donosi minus... I jos nesto, zar stvarno mislite da bi BL dobijala organizaciju ovih prvenstava redovno da tu ima neke velike promocije i zarade. (pitanje je retoricko).

Ljudi ce volontirati, sredice se malo i kanjon, bice nekih manjih troskova, al' ce na kraju da se prikaze cifra od nekoliko miliona utrosenih na organizaciju, e u tome je problem i zasto se treba usprotiviti organizaciji ovako neceg.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Odavno više gluposti na jednoj temi nije bilo.

Ziri zakljucaj sport trajno, kupiću ti majicu Maidena, bijelu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prodano. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]