banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2015, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
98-e Mijat je zajeb'o stvar, onih finala od ranije ne mogu da se sjetim da li sam gledao.
03-e penali, tad me bas izbilo.

Ove godine mora biti treca sreca, ne zanima me drugi finalista.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Joooj belaja. Ako uzme Barca ovi će pričati o dominaciji i najjačoj ekipa ikad igdje, a svi znamo koja je to ekipa! A ako uzme Juve onda će pričati kako je italijanska liga ustvari jaka, ipak imaju prvaka evrope. :roll:

Od sledeće godine ukidam kablovsku, samo Sport Klub i Premiership. Osim ako se Chelsea ne domogne finala LŠ, to ću ispratiti. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
zdero je napisao:
Joooj belaja. Ako uzme Barca ovi će pričati o dominaciji i najjačoj ekipa ikad igdje, a svi znamo koja je to ekipa! A ako uzme Juve onda će pričati kako je italijanska liga ustvari jaka, ipak imaju prvaka evrope. :roll:

Od sledeće godine ukidam kablovsku, samo Sport Klub i Premiership. Osim ako se Chelsea ne domogne finala LŠ, to ću ispratiti. :D

I da ne uzmu, opet imaju finalistu LS i 2 ekipe u 1/2 finalu LE, dok Engleza nema ni u ljeljama. 8)

Sto se tice ovog, ja sam rekao jos prije nekoliko sedmica da ce finale biti Barselona - Juventus i da Barsa uzima. Taman da Juventus pokupi jos jedan tanjir. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 05:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
zdero je napisao:
Joooj belaja. Ako uzme Barca ovi će pričati o dominaciji i najjačoj ekipa ikad igdje, a svi znamo koja je to ekipa

Celzi!
Al' to pricas samo ti na ovoj temi :lol: :lol:

Sako srecno u finalu. Hvala tvojima sto su manekeni bili tako blizu, a tako daleko. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 07:26 
:D

https://www.facebook.com/FCJuveBalkan/v ... 677356674/

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
shakal je napisao:
Mogla bi Barsa uzeti eventualno, al' koji god rezultat bude nece tu biti "pranja"

Slažem se 1-0 tako nešto, naravno za Barsu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlican tekst

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/3 ... emiru.html

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 10:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Juve zasluženo do finala, svaka čast na borbi. U Realu ko pičke. Ipak, nadam se da će Barsa uzeti. Nije da ih volim, ali ne mogu za Juve navijati, a realno Barsa je trenutno najbolja.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Morijentes - Morata

http://mondo.rs/a794607/Sport/Fudbal/Mo ... ravda.html

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Volio neko ili ne Alegrija, sinoć je dotični odradio odličan posao u taktičkoj pripremi utakmice. Doduše vjerovatno je mnogima bilo jasno da Real bez Luke Modrića, ne može da zakrpi rupetinu u prvoj polovini svog dijela terena, odnosno prostoru između odbrane i napada i sasvim je logično bilo da se taj prostor iskoristi. Sa druge strane Anćelotijev pristup, u prvi mah mi je djelovao suludo, bez klasičnog zadnjeg veznog ili bar nekog defanzivnije nastrojenog, da bar pokuša to da odglumi... Nije Real zaostajao 3 ili 4 gola iz prve utakmice, pa da bjesomučno jurne u ofanzivu, sa svim što raspolaže, ali nije imao ni nekoga dovoljno tehnički i taktički spremnog, da to mjesto popuni. Vidjelo se dobro, da je pokušao presingom da napadne taj dio Juventusovog prostora, znajući da ako tu spriječi distribuciju lopte, Juventus neće imati priliku da dođe u njihov dio šupljeg prostora. Međutim i Alegri je dobro vidio šta se sprema... Pogba i Markizio su odlično trkački i kretnjama pokrili statičnijeg Pirla, Vidal je pomagao na svakm dijelu terena (on i Pogba su stvarno fascinantni u kretanju po terenu), a dobar posao u tom segmentu odradio je i Tevez. Vidjelo se da kad Juventus probije tu prvu liniju i dođe na Realovu polovinu, loptu je tu držao bez ikakavih problema... Anćeloti je slanjem na teren Iska i Krosa, ugušio obojicu. Makar jedan je bio suvišan na terenu, a pogotovo je Kros bio pogubljen, glumeći nekakvog zadnjeg veznog, što nikako nije. Imam utiak da je i jednima i drugima nedostajao po jedan protivnički igrač. Juveu neko tipa Rodrigeza, a Realu bilo ko iz Juventusovog veznog reda. Drugim riječima, Juveu je falio jedan umjetnik, Realu jedan šljaker u vezi. Međutim, Juve je puno lakše kompenzovao taj nedostatak... Utisak večeri, meni je bijedna madridska publika, koja zviždi svom djetetu, zato što im je dao gol, a Real ga se odrekao previše olako. Imaju buy back opciju, za samo 30 miliona. Ovaj suludi luksuz, valjda samo Real, Siti i slični, mogu sebi da priušte. Da igrača koga imaš za džabe, dovodiš nazad za više desetina miliona.
Anćeloti će sigurno popiti otkaz, ali nije on kriv, što je Real prvenstveno izlog za brendiranje proizvoda, na manekenima prerušenim u fudbalere, pa tek potom takmičarska ekipa. Kriv je što ni on nema kredibilitet i autoritet da kaže "Neću Bejla, hoću da ostane Di Marija", ali to je već njegov problem...

Barsa vjerovatno dobija finale, ali i meni se čini da će tu teško biti nekog punjenja mreže... Juventus može da iznenadi, pokazao je da to može, pogotovo ako važi za autsajdera.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Objavljene kvote za finale..

1.57 na Barcu, 4.00 na Xi 5.50 na Juve..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jest me i ovo nervira ko da igraju protiv Koma. Jesu favoriti, ali čekaj, stani

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hendikep na Barsu i preko zutih kartona. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
E da, kad Nitro spomenu vec. Nisam vjerovao da ce Alegri postati takav trener a Luka igrac. Sto jest jest.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

x2 k'o kuca

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kvote su odgovarajuće. Ista stvar je bila i kad su igrali protiv Bajerna.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Kriv je što ni on nema kredibilitet i autoritet da kaže "Neću Bejla, hoću da ostane Di Marija", ali to je već njegov problem...

Ово не може урадити ни један тренер у Реалу. Смијешно. Једноставно му доведу играча и кажи сад се ти са њим заје*авај.

Јуве добија финале. Нема неког разлога, али ме ово подсјећа на 1/2 финале из 2007. кад је најслабија од 4 екипе узела трофеј. И то прилично глатко.

Јувентини ће ући још набријанији него иначе и поштено ће изударати Барсине играче. Има ту још и неких нерашћишћених рачуна.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
skeva je napisao:
E da, kad Nitro spomenu vec. Nisam vjerovao da ce Alegri postati takav trener a Luka igrac. Sto jest jest.

Jes, al ste se smijali meni kada sam prije pet, šest godina rekao da je Ferguson izlapio i da su Anderson i Nani dve najveće kanare dovedene u Manu u zadnjih 20 godina.
:D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ferguson nije izlapio, vidjelo se kad je otisao, ni milijarda evra ga ne moze zamijeniti :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2015, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:
x2 k'o kuca

Juve je "domacin" u finalu. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]