Sta je ovo,koji q,kakva je ovo tema
Rusite mi moju nirvanu,u kojoj sam uzivao citajuci ponekad,opusten kao tibetanski svestenik...i to na sedativima
Da se malo osvrnem na diskutante...U jednoj recenici...."Onaj ko je vas poznavao....."...ma znate vec
Amire,znaj da cu i ja tebi,koliko sutra,otvoriti temu na satelitskom forumu (ali onom konkurentskom,sa koga ste se otcijepili!!)..."Peticija za povratak Bossa,Vite,Rennea i Don@-e na SF!!!"
Citiraj:
Треба да се СДС врати на стазе старе славе.

Ne slusajte Sinipa i ostale filozofe,vec u nedjelju svi koji imalo vole Srpsku Demokratsku Stranku, uz Mladena Bosica,a ne uz kandidata koga na sva zvona podrzava RTRS,ratni profiteri i oni koji su pokrali ovaj narod zadnjih deset godina!
Citiraj:
svako njegovo ocekivanje je bilo praceno velikim razocarenjem.
Bravo Jovo,najbolji post na temi!!...Za nekoga ko voli zene,FK Borac,SDS i Fudbalsku Reprezentaciju Srbije-razocarenje je prirodno stanje!!!
Ko mi je kriv sto se nisam opredjelio za Barcelonu,muskarce i SNSD!
Za trebinjsku ljepoticu,najljepsu kosu banjalukaforuma,ne znam sta bih drugo napisao osim da je volim!!
Citiraj:
Nit' je mladić nit' ima šta da pere šamponom.
Mrš!!!
Manitua necu ni komentarisati....mrzio sam ga i ranije,a posto sam od juce docekao kod svog (sestostrukog) kuma Vučka i Djurdjevdan i danasnji njegov rodjendan,i bio od njega najstrasnije iznapadan da sam ljakse,i JEDINI koji jednu takvu personu poput manitua ne poznaje-zamrzio sam ga jos vise!!
Sto se povratka na forum tice,mozda se jedino vratim na velika vrata...Tema ce se zvati "Otvaranje caffe bara Slager,pozvani ste svi koji me znate"!!!
I to,ne zato sto sam nesto lud za vama,ili pogotovo zbog te dzabane na otvaranju,vec da mi pravite pazare,cehove i da pijete u narednim danima,mjesecima i godinama....Znaci,ime sam vec dao,znam i cure koje ce raditi....Cak i to ime caffe Slager,moj ratni nadimak koji mi je inkrimisani kum dao 1992 u Modrici...Koje sam kasnije koristio i na sva tri ova foruma gdje sam bio,satelitskiforum,sportsport.ba i ovaj nas forum...Vremenom sam dosao u fazu da me vise ljudi zna kao Šlager nego kao Saša!!

..Znam i kako ce biti opremljen kafic,gdje ce sta stajati i sta ce se pustati na kom televizoru....
Ostala je samo sitnica da sklopim finansijsku konstrukciju,za koju mi fale jos jedno tri cetvrtine,tako da tu temu ocekujete za jedno godinu...godinu i po

...Zlobnici bi rekli "neces se onda vratiti nikad

".....a vjerovatno su i u pravu
I za kraj,jedna od Vucka i od mene,za sve moje fanove!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i3eM-7sx_vQ[/youtube]