banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2015, 08:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
g|e@ck je napisao:
Modiin Illit nije u Izraelu nego na okupiranoj Zapadnoj obali gdje Izrael provodi teror nad Arapima zbog vode.

Gdje sam ja spomenuo Modiin Illit? Lakse malo sa pridikama drugim ljudima, znam ja i sam valjda gdje sam bio... :lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/Modi%27in ... im-Re%27ut

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 08:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
apokalipto je napisao:
ozna je napisao:
cetnici su iz nekog drugog filma,nema cetnika danas ,osim sto se par puta godinje u Visegradu,na Manjaci 21 jula okupe njihovi potomci i oni koji gaje Srpsku cetnicku tradiciju.

Ovo je tačno,Bošnjaci traže bilo kakav izgovor pa uspoređuju vehabije sa današnjim "četnicima",budimo realni i recimo da ovakvi fanatici danas na Balkanu postoje samo u Bošnjačkom i Šiptarskom narodu.Kod nas i Hrvata ima budala ali ne ovakvih.

Ako nema danas cetnika, onda nema ni vehabija. Sta su oni sto se okupljaju na Manjaci i po istocnoj Bosni? Ako cemo realno, i vehabija i cetnik ce te skratiti za glavu nozem, bradati, zaostali. Isti kurac.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 08:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sargas je napisao:
g|e@ck je napisao:
Modiin Illit nije u Izraelu nego na okupiranoj Zapadnoj obali gdje Izrael provodi teror nad Arapima zbog vode.

Gdje sam ja spomenuo Modiin Illit? Lakse malo sa pridikama drugim ljudima, znam ja i sam valjda gdje sam bio...

https://en.wikipedia.org/wiki/Modi%27in ... im-Re%27ut

Pusti Nenada, njemu su Izraelci sve krivi.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
KaoKakao je napisao:
apokalipto je napisao:
ozna je napisao:
cetnici su iz nekog drugog filma,nema cetnika danas ,osim sto se par puta godinje u Visegradu,na Manjaci 21 jula okupe njihovi potomci i oni koji gaje Srpsku cetnicku tradiciju.

Ovo je tačno,Bošnjaci traže bilo kakav izgovor pa uspoređuju vehabije sa današnjim "četnicima",budimo realni i recimo da ovakvi fanatici danas na Balkanu postoje samo u Bošnjačkom i Šiptarskom narodu.Kod nas i Hrvata ima budala ali ne ovakvih.

Ako nema danas cetnika, onda nema ni vehabija. Sta su oni sto se okupljaju na Manjaci i po istocnoj Bosni? Ako cemo realno, i vehabija i cetnik ce te skratiti za glavu nozem, bradati, zaostali. Isti kurac.

Vec zamisljam salonske vehabije :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa mnogi i čekaju da dožive tu transformaciju. Možda ih zato i uzgajaju u BiH da pokrenu proces.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
KaoKakao je napisao:
apokalipto je napisao:
ozna je napisao:

Koliko ja znam četnici datiraju iz perida prije svjetskih ratova ali o njihovom djelovanju znam ponešto iz drugog svj. rata kada su se organizovali u odbranu srpskog stanovništva od istinskih fašista (uglavnom muslimana i hrvata, u srbiji i njemaca) dok vehabije imaju za cilj širenje straha od terorizma u bosni kako bi političari imali pokriće za još veće pljačke a četnici se ne koriste u slične svrhe

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Jednog dana , ratne 92, ja 15-tak godina ,isao sam do mog prijatelja koji je zivio malo izvan grada da vidim sta ima... Prilazeci njegovoj kuci, prodjoh pored jedne uvale koju su tu svi zvali "potok" iako nikakve vode nije bilo. Kad sam stigao, on i njegovi unezvijereni, pitaju "otkud ti", "gdje hodas", i "nisi valjda kraj potoka dosao"... Ja zbunjen, na kontam u cemu je fazon, a vidim rupe od metaka po ulaznim vratima i fasadi. Vele oni, juce preko brda uletili neki iz sanske brigade, sta li,maltretirali , pucali, prijetili, neke odveli ,a tu u potoku su izveli i zaklali Smaju I. Valjda (dotad to nisam cuo) mu je otac , stric, neko... bio ustasa u WWII, te tad pobio neke tamo njihove...
Ovaj dogadjaj nikad necu zaboraviti, a od oca sam cuo da je Smajo I. inace bio ljudina i dobar sa svima, poznavao sam mu djecu.

Sta sad ovo ima veze sa temom? Ima, jer isto kako mi je jasno i opravdano to gnusno ubistvo (iako je bio rat), tako mi je opravdano ono sto neki moji sunarodnjaci pokusavaju upetljati u pricu koja je tema na kojoj pisemo. Da ima 1 gram dokaza da je Nerdin zaista saznao ko mu je ubio oca, te se istom osvetio, ja ne bih rekao ni slova. Ovako, ova prica je samo nisko koristenje situacije za svoje ciljeve, nastavak pljuvacine i "borbe" silnih internet ratnika za rusenje "republike mrske"
Otac ovog jadnika jeste ubijen 92, ali otkud podaci da je on to uradio zbog toga? Viknuo je "Allahu ekber", sto upucuje na druge motive.
Godina je 2015, ti policajci su radili svoj posao i sasvim je bezobrazno praviti projekciju s policije i vojske iz 92, koja jeste ucestvovala u zlocinima sa ovom policijom danas. Imate dokaze za obrnuto?, sta cekate, pravac sudovi, od opstinskih do onog u Strasburu. Po toj semi treba neki novi Nerdin da uleti i pobije i Bosnjake i Hrvate koji rade u toj policiji danas, a isto se vrlo lako moglo desiti i ovaj put?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 11:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Sep 2014, 23:56
Da ostali Muslimani razmisljaju kao ti mozda bi nam bilo bolje, ovako tesko.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Napokon...
http://m.nezavisne.com/novosti/hronika/Slijedi-izvestaj-zbog-komentara-na-Facebooku-302992.html

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Mah svi krenuli u Zvornik da iskoristavaju taj grad za svoje potrebe,a nikog nije briga sto ljudi tamo bijedno zive,trebalo bi svakom novinaru/politicaru naplacivat ulaz u grad ako idu s tim namjerama

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
KaoKakao je napisao:
apokalipto je napisao:
ozna je napisao:

Ko im može zabraniti da se okupljaju. Poenta je da ne diraju nikog. Kad budu vršili terorističke napade onda ih možemo trpati u isti koš.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hocemo li pokusati nauciti par cinjenica. Cetnici ne postoje, posto kralj vise nema vlast nema ni svoju vojsku tako da nema ni njegove regularne vojske. To sto ljudi vole popiti, okrenuti vola na raznju i Srbovati ne znaci da su cetnici, nego samo nose simbole kraljevine Srbije i mlate praznu slamu. Jedan moj djed je bio cetnik, drugi partizan, ni jedan nije mahao nozem i klao ljude okolo nego je jedan vjerovao u komunizam, drugi u Boga i kralja.
Vehabije postoje, vrlo su stvarni, vole se raznijeti i ubijati neduzne ljude zarad svojih ideala, oni su opasnost za sve, za muslimane JER NISU MUSLIMANI, za Srbe jer NISU PRAVOSLAVCI, za Hrvate JER NISU KATOLICI. A posto sve sto im se ne slaze sa njihovim umovima oni vole pobiti, ugrozeni su svi.
Nemojte mijesati babe i zabe.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
skeva je napisao:
Hocemo li pokusati nauciti par cinjenica. Cetnici ne postoje, posto kralj vise nema vlast nema ni svoju vojsku tako da nema ni njegove regularne vojske. To sto ljudi vole popiti, okrenuti vola na raznju i Srbovati ne znaci da su cetnici, nego samo nose simbole kraljevine Srbije i mlate praznu slamu. Jedan moj djed je bio cetnik, drugi partizan, ni jedan nije mahao nozem i klao ljude okolo nego je jedan vjerovao u komunizam, drugi u Boga i kralja.
Vehabije postoje, vrlo su stvarni, vole se raznijeti i ubijati neduzne ljude zarad svojih ideala, oni su opasnost za sve, za muslimane JER NISU MUSLIMANI, za Srbe jer NISU PRAVOSLAVCI, za Hrvate JER NISU KATOLICI. A posto sve sto im se ne slaze sa njihovim umovima oni vole pobiti, ugrozeni su svi.
Nemojte mijesati babe i zabe.

Ma samo mi nesto zape za oko. Neb ja uvezi teme al kad spomenu ti svoga djeda.

Svaka cast djedovima ja se pred njima uvijek dubok naklonim. I uvijek govorim ne treba zalud ih prozivat.
Kako god je bilo i sta god im se desavalo tad u tom vremenu (drugog svijetsko rata) oni su sa svim svojim manama ,svim nedostatcima i falinkama bili puno bolji ljudi nego sto mi sada!!

Vec sam rekao to prije, ponavljam se al nema veza ja volim ovo cut jos jedanput. :)

Kad bi nasi djedovi mogli da nas na sekundu vide i kad bi mogli nesto da promjene u njihovom tadasnjem zivotu a vezano za nas, kad bi im dao svemocni sansu za jednu jedinu zelju sebi da ispune, onako garant na bjanko. Siguro bi odlucili da im se jaja odsjeku masovno na dobrobit covjecanstva a naravo veliku zalost nasi baka.

A i ti poredja ove partizane i cetnike te ih naslika samo spram Kraja,Boga i Komunizma.

Ispade malte ne isto kao kad bi proredo recimo plavuse i crnke pa daj koje su bolje i lijepse.
Pa u tom duhu i muci odlucivanja kaze dobar je Rade samo eto nekako navalio da tetosi plavuse a Dule opet samo crnke satire.

Ma jel bio rat covjece? Imal tu dje svaba ili su oni bili neutralni, sakupljali ljekovito bilje i vodali Helge okolo po proplancima?
Pozdrav. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta je sa Srbima koji nisu pravoslavci?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jeretici, krivoverci, otpadnici.. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
A sta je sa Srbima koji nisu pravoslavci?

TNS :D
To se pita sta je sa partizanima koji nisu vjerovali u komunizam a vjerovali su u boga?
Ili sta je sa cetnicima koji nisu vjerovali u boga a nisu bas ni plakali za kraljem koji je mladjahan ubado po Londonu i Americi u sesnest sve sto mu se saplitalo, padalo i podlijetalo :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sam i pitao :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
Srbi ce jedino biti sigurni u Srbiji. Bojim se da je sve ovo dio procesa unistenja Srba s lijeve obale Drine. Tesko da opstanemo. Sjetite se koliko je Srba bilo prija 20 godina a koliko danas. Mislim na lijevoj obali Drine.

Mozda zvuci brutalno ali mislim da se svi Srbi s Balkana trebaju povuci u Srbiju i da se tu okupimo i ojacamo. Ovako razbijeni u X drazava smo slabi, rasprseni i asimiliramo se u druge narode i nestajemo. Lagano ali sigurno.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upis godine :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2015, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Taktičko povlačenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]