banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2015, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
RainMan je napisao:
Na zalost,vehabijaska i selefijska opasnost je veliki problem za bih i Srpsku, mudzahedini koji se bore za ISIS i ostale americke organizacije se delom vracaju i u BIH, pogodite ko ce im biti meta. Bosnjaci imaju isprane mozgove i islamisti ih polako uzimaju pod svoje, niko ih ne kontrolise u federaciji,tamo sluzbe zmure prakticno,ili amerikancima upravo to odgovara?

Aha, ali kakve sad federacija ima veze s vezom, ovaj lik je valjda bio iz "boljeg" dijela BiH, gdje službe kao i sve ostalo fercera perfektno?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
ERROR je napisao:
RainMan je napisao:
Na zalost,vehabijaska i selefijska opasnost je veliki problem za bih i Srpsku, mudzahedini koji se bore za ISIS i ostale americke organizacije se delom vracaju i u BIH, pogodite ko ce im biti meta. Bosnjaci imaju isprane mozgove i islamisti ih polako uzimaju pod svoje, niko ih ne kontrolise u federaciji,tamo sluzbe zmure prakticno,ili amerikancima upravo to odgovara?

Aha, ali kakve sad federacija ima veze s vezom, ovaj lik je valjda bio iz "boljeg" dijela BiH, gdje službe kao i sve ostalo fercera perfektno?

Pa SDA je i dovela mudzahedine i al qaidu u bih, da nije bilo muslimanskih politicara i SDA,terorizma u bih verovatno ne bi bilo.Zmure ljudi na jedno oko i tolerisu islamiste, mozda misle da ce im zatrebati u nekom ukidanju Srpske?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
ozna je napisao:
Citiraj:
Policija RS-a uhapsila pet državljana Saudijske Arabije. Oni su uhapšeni na jednom od punktova policije MUP-a Republike Srpske na području Mrkonjić Grada.

“Ta lica su privedena u policijsku stanicu i sada se na njima vrši obrada da utvrdimo da li su učestvovali u vršenju bilo kakvih terorističkih djela na teritoriji Republike Srpske

Kontrolni punktovi daju prve rezultate.

Kao što rekoh, nebih sada da likujem i pametujem, ali ovakvih stvari bi moglo bitii mnogo, mnogo više...

Ako se ispostavi da ima sumnje na terorizam automatski u pricu upadaju SIPA i Tuzilastvo BiH i odvode likove. I tako blize, i tako dalje...

U sustini, dzaba ste krecili...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
RainMan je napisao:
ERROR je napisao:
RainMan je napisao:

Pa SDA je i dovela mudzahedine i al qaidu u bih, da nije bilo muslimanskih politicara i SDA,terorizma u bih verovatno ne bi bilo.Zmure ljudi na jedno oko i tolerisu islamiste, mozda misle da ce im zatrebati u nekom ukidanju Srpske?

Pa te vehabije i picke materine bi vjerovatno skratile i mene za glavu kao i tebe, jer eto ja nisam pravi musliman, pusim, pijem, jebem vanbracno i slusam rock 'n roll, kao i 90% Bosnjaka, koji u njihovim ispranim mozgovima, nisu pravi muslimani. Ovaj tip je zivio u RS koliko znam, znaci i obavjestajne sluzbe RS-a zmure na ovakve tempirane bombe. Ovaj slucaj onda nije problem Federacije.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moram se sloziti sa tobom. Vehabije su nadnacionalno orijentisana grupacija. Jebe se njima za Bosnom ponosnom.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

KaoKakao je napisao:
RainMan je napisao:
ERROR je napisao:
RainMan je napisao:

Pa te vehabije i picke materine bi vjerovatno skratile i mene za glavu kao i tebe, jer eto ja nisam pravi musliman, pusim, pijem, jebem vanbracno i slusam rock 'n roll, kao i 90% Bosnjaka, koji u njihovim ispranim mozgovima, nisu pravi muslimani. Ovaj tip je zivio u RS koliko znam, znaci i obavjestajne sluzbe RS-a zmure na ovakve tempirane bombe. Ovaj slucaj onda nije problem Federacije.

Kod Prijedora su vehabije ubile muslimana jer se ne ponasa dolicno.Ako ih neko ne obuzda i zaustavi, drzace pod terorom i strahom sve gradjane,i muslimane i hriscane.Problem je sto oni preko interneta imaju direktan kontakt i sa vodjama ISIS i ISIL ako hoce,drustvene mreze,forumi itd.Ako bih i rs ne odgovore kako treba na ovakve stvari onda mogu lako da zapale i medjunacionalne incidente.Pogledaj koliko policije sa dugim cevima sada mora da smiruje tenzije.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 15:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
RainMan je napisao:
Kod Prijedora su vehabije ubile muslimana jer se ne ponasa dolicno.

koga bolan u PD ubili jer se nije ponasao dolicno.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 15:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Vehabije nemaju taj kapacitet da drze pod terorom cijelu BiH. Vjerujem da sluzbe bezbjednosti drze pod okom vehabije, zar im nisu uhapsili onog Bilala, glavnog glavonju. Vehabije ekstremisti i slicni vise vole otici u Siriju i Irak i tamo ostavljati kosti, ubijajuci druge muslimane. I dok je tako, neka samo idu i nek se vise nikada ne vracaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
g|e@ck je napisao:
Ne bih nikada mogao živjeti u zemlji gdje religija igra veliku ulogu i nije odvojena od države i gdje je samo većinski narod privilegovan dok oko 20% stanovništva se smatra građanima drugog reda.

Ti ono bi iz Sarajeva?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
KaoKakao je napisao:
danas je i u Federaciji dan zalosti.

Kažu li za kim žale?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ironično a možda čak i istinito.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 17:31 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Dodik puno kenja o tome da je sav problem u strukturama na nivou BiH. Bila je ona budaletina što je bacila bombu u autobus ne tako davno, pa ga jedva nađoše, a u međuvremenu je mogao pola grada dići u vazduh.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Philby je napisao:
KaoKakao je napisao:
danas je i u Federaciji dan zalosti.

Kažu li za kim žale?

Danas je u cijeloj BIH dan zalost u znak pocasti poginulom policajcu.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Punktovi, zidovi i slicne budalastine su ludost, jer ko je naumio da odradi napad, on ce ga odraditi.
Sta vehabiju sprijecava da nabaca na sebe eksploziva, obuce odijelo, obrije bradu, i ode danas u pola 4 u neki vrtic kao roditelj koji je dosao po svoje dijete. Cim udje u prostoriju, klikne i ode sve u pm. Eto jedan primjer od osobe koja se ne razumije vojnu tehniku ali laicki tako bi moglo, zar ne?
Poenta je udariti na njihovu srz, odsjeci im glavu u startu. Ali TNS rece da to sa pravne strane nije jednostavno, tako da..

Od prijatelja prijatelj radi u SIPI i on kaze jutros da se treba smiriti, da novinari potpiruju i da se sve drzi pod kontrolom. Radi se sto se moze, vehabije se itekako prate i to se sve biljezi. Da li on to govori samo da opravda svoju platu ili je stvarno tako, ja ne znam.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Naravno da se prate, i ne prati ih samo SIPA, nego i stranci. :wink:
Potpiruje se, a ja bih konacno pocela po dzepu mlatiti sve internet ratnike.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ode Srbin u Beč i postane vehabija. Dođe kući i napravi pičvajz. Dešavalo se. I forumašima čak.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ja odbijam da povjerujem da postoji onoliko debila koliko ih vidim na facebooku, klixu itd. Jer ono sto sam sreo u stvarnom zivotu, u bilo kojem gradu u BIH mi se ne poklapa sa stanjem na internetu. Toliko psihopata ja uzivo nigdje nisam sreo, a sreo sam mnogo toga. Mozda se jednostavno kriju a mozda...

Moja teorija? Od cega su sastavljene ove budaletine sto masovno kruze po internetu ovih dana:

1. Klinci, koji se dijele:
- privremeno obmanuti, koji ce izlaskom iz puberteta, boljim upoznavanjem one stvari kod suprotnog pola skontati da su to budalastine i izace iz tog kruga i posvetiti se necem konkretnom u zivotu.
- oni koji ce vjecno ostati glupi, jer to je tako, u svakoj drzavi imas odredjen procenat sljama.

2. Dijaspora, koja se opet dijeli:
- oni koji vidjeli rata nisu, najmilitantniji, a njihov patriotizam se gleda po broju kilometara. Sto dalji od matice, to veci "patriote". A da sta od svojih teorija spomenu naglas, u Malmeu i Sent Luisu bi ih proglasili ludim.
- oni koji su vidjeli rata, prosli kroz ko zna sta, patnje, stradanja, ubistva u porodici, znate sve.. i to sigurno ostavi posljedice na covjeka. Njih ne opravdavam ali nekako i kontam da kroz takav zivot covjek postane radikalniji u stavovima. To covjeka promjeni, ko zna na sta bi mi licli da smo se nasli u toj situaciji, ali definitivno grijese kad opravdavaju ovog vehabiju.

3. Vjerski fanatici
sve se zna, s tim sto su kod Bosnjaka najzastupljeniji, kod Srba ih bas nesto i ne primjetim, kod nas dominira nacionalisticki fanatizam. Za dalje pogledati portal SAFF.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Naravno da klix ne prikazuje pravo stanje svijesti. Ljudima se ili ne da raspravljati sa budalama ili su dovoljno inteligentni da ne idu na klix. Kao i ovde i tamo se ustalila neka ekipa i ako kreneš kontra nje dobiješ nogu u dupe.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
BeckaSkola je napisao:
3. Vjerski fanatici
sve se zna, s tim sto su kod Bosnjaka najzastupljeniji, kod Srba ih bas nesto i ne primjetim, kod nas dominira nacionalisticki fanatizam. Za dalje pogledati portal SAFF.

Iznenadio bi se kakvih pravoslavnih talibana ima u Srba...ništa manje zagriženijih nego islamskih u Bošnjaka/Muslimana. Mogu ti reći da sam sa njima "ratovao" ništa manjom žestinom nego sa ovim drugima.....

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2015, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bih ima 16 policijskih agencija na svim nivoima,oni primaju platu od gradjana da obezbede mir i sigurnost za svakog.Sta je onda ovo? Ko lose radi posao? Srpska treba da napravi svoju bezbednosnu sluzbu u skladu sa Dejtonom, inace od bih institucija nema vajde, SDS tamo samo mlati lovu i laprda sa bakirom o bosanstvu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]