banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 14 Mar 2015, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Jel to kod incela bilo

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Koji je to kombi ispod nadvožnjaka, svako malo neko nastrada?

Nedavno je isto jedan čovjek tu zaglavio, zadužio novi kombi u firmi i zaboravio da je od starog viši tridesetak cm.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bez obzira koji je most svi su lose označeni, u većini slučajeva znak o visini stoji na mostu, a moralo bi da se ti znakovi postave mnogo ranije, a ako to nepomogne onda razmisliti i o onim upozoravajucim limiterima visine koji lupaju po krovu.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Merac visine bi resio sve probleme, ali ne, koga briga

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kako je to kod nas, neko mora da nastrada, nažalost, da bi se uradile neke jednostavne prepravke, kao što su ove što ih je veteran nabrojao.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Misliš da će se uraditi?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ugradili su vibracione trake u Boriku, kada su deda i unuka nastradali na pješačkom, ista stvar je i sa zelenim mostom, upozorenja stoje na početku mosta.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2015, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Citiraj:
FOČA - Vatrogasni kamion-cisterna uletio je danas u portirnicu "Telekoma" u Foči, udarivši radnicu ovog preduzeća Dragicu Vuković (56), koja je, srećom, prošla sa lakšom povredom koljena.
Incident se dogodio danas u 15.50 časova, kada je kamion, u kojem nije bilo vozača, dok je punio kočioni sistem vazduhom, sam krenuo iz garaže Vatrogasnog doma i prešavši desetak metara zaustavio se u portirnici "Telekoma", koja se nalazi preko puta garaže.
Kako su Srni ispričali očevici, kamion koji je bio upaljen i izbačen iz brzine neočekivano je krenuo i udario ženu koja je stajala ispred portirnice, odbacivši je na asfalt.
Srećom, vozilo se zaustavilo, udarivši prednjim lijevim dijelom u ulazna vrata "Telekoma".
Povrijeđenoj radnici kolege su odmah ukazale prvu pomoć, a zatim su je ugruvanu i preplašenu odvezli do Doma zdravlja, gdje je konstatovana povreda koljena.
U Hitnoj službi Srni je rečeno da je najvjerovatnije riječ o lakšoj povredi i da ne bi trebalo biti preloma, što će biti utvrđeno nakon rentgentskog snimanja koljena u Univerzitetskoj bolnici.
U Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Foča, kao i u "Telekomu", niko nije želio da komentariše ovaj slučaj. Kako Srna saznaje, kampion marke "FAP" star je više od 30 godina, a vatrogasci su danas, kada su upalili vozilo, krenuli na zadatak da operu košarkaško igralište na Gradskom stadionu, koje je trebalo da se ofarba.
Srećom, osim radnika "Telekoma", koji su stajali ispred portirnice, u trenutku kada je kamion krenuo, u neposrednoj blizini nije bilo drugih prolaznika u ovoj prometnoj ulici u užem centru grada.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
DOBOJ, DERVENTA - Aleksandra Milovanović (20) iz Dervente podlegla je povredama koje je zadobila protekle subote ujutru, u saobraćajnoj nesreći u mjestu Šešešlije, kod Doboja.
Nakon te nesreće, koja se dogodila oko 2.20, ona je prevezena u dobojsku bolnicu, a odatle u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, gdje je, kako saznajemo od policijskih izvora, bitku za život izgubila juče ujutru.
Milovanovićeva je, ističu naši sagovornici, bila suvozač u polu, kojim je upravljao njen sugrađanin Nevenko Kukić (36), a koji je tada teško povrijeđen.
Kukić je, kako saznajemo, izgubio kontrolu nad automobilom koji je išao iz pravca Dervente prema Doboju, a potom je došlo i do prevrtanja vozila te je nesrećna djevojka ispala iz pola.
"Uzrok nesreće je, prema prvim rezultatima istrage, brzina neprilagođena uslovima na putu. Vozilo je u blizini benzinske pumpe u Šešlijama prešalo u suprotnu traku i udarilo desnom bočnom stranom, a zatim se prevrnuo u kanal. U toj nesreći Milovanovićeva je teško povrijeđena, a juče je podlegla", ističu policijski izvori.
Policija je nakon te nesreće obavila uviđaj. Rodbina i prijatelji nesrećne djevojke, koja je bila veoma dobra osoba, shrvani bolom, danima su se molili za njen oporavak. Juče su se od nje oprostili i potresnim komentarima na društvenim mrežama.

Citiraj:
Slika
BIJELJINA - Pješak Ž.J. /24/ iz ugljevičkog mjesta Tutnjevac teško je povrijeđen u Bijeljini kada ga je udario automobil, kojim je upravljao 80-ogodišnji N.N, potvrđeno je Srni u bijeljinskom Centru javne bezbjednosti.
U bijeljinskoj bolnici je rečeno da povrijeđenog mladića pripremaju za transport do Urgentnog centra u Beogradu.
Automobil audi A3, koji je vozio N.N. iz Bijeljine, udario je pješaka na raskrsnici ulica Majora Dragutina Gavrilovića i Svetog Save.
Saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u 19.45.

:(

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zali boze mlade cure...a na ovog lika ne vrijedi trositi rijeci, cudi me da je na slobodi uopste.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2015, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Branka Ležimirac, majka poginule Milice Ležimirac, oseća neopisiv bol i tugu. Ona je, komentarišući presudu od osam godina zatvora na koju je pred Višim sudom u Novom Sadu u ponedeljak osuđen Despot Vranić za izazivanje saobraćajne nesreće kod Merkatora u kojoj su prošlog juna poginule tri osobe, kaže da je zatečena presudom i da je očekivala maksimalnu kaznu od 12 godina zatovra.

- Ogorčena sam na presudu od samo osam godina. Bila sam zatečena kada sam čula kojim se lažima Vranić branio na sudu, govoreći da je išao da obiđe bolesnog dedu. Ne verujem da ćemo uložiti žalbu, jer smo verovali u pravni sistem. Ako je ovo za njih pravda, neka tako bude. Bol koji osećamo ništa ne može promeniti - kaže Branka Ležimirac.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/547147 ... ne-kaje-se

To su oni što su prošli kroz crveno, a ovaj manijak ih je peropolovio, bio je i snimak.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2015, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dvadesetčetvorogodišnjak čiji su inicijali G.M. i devetnaestogodišnja N.G. iz Banjaluke poginuli su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, rečeno je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.
Saobraćajna nezgoda dogodila se oko ponoći u mjestu Mišin Han kada su se sudarila četiri vozila.
U sudaru su učestvovali teretno vozilo "mercedes" kojim je upravljao D.T. /39/ iz Šamca, koje se kretalo iz pravca Prijedora prema Banjaluci, te putnička vozila "fiat" kojeg je vozio S.G. /21/ iz Prijedora, "pežo" kojim je upravljao J.R. /22/ i "golf" kojeg je vozio nastradali G.M.
Nastradala djevojka čiji su inicijali N.G. bila je saputnik u "golfu", a sva tri putnička vozila kretala su se iz pravca Banjaluke ka Prijedoru.
Uviđaj je sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka izvršila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Gordana Radujko, koja je naložila da se preduzmu sve neophodne istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio tačan uzrok ove saobraćajne nezgode.
Nezvanično se saznaje da su poginuli Gojko Malešević i Nikolina Gajić.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2015, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Почивај у миру батко !
Увече га видиш,сутра га нема
Голема туга ..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
Četrdesetjednogodišnji pješak Nenad Vuksan iz Banjaluke poginuo je na gradskom mostu kada ga je udario automobil "mazda" Saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko 2.00 časa u Ulici carice Milice, rečeno je Srni u banjalučkom Okružnom tužilaštvu.
U ovom saobraćajnom udesu povrijeđen je i pješak Danilo Borković iz Banjaluke koji je zadržan na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Kliničkog centra Banjaluka

Zali boze vozaca,sad ce ni kriv ni duzan dobiti 2-4 godine barem uslovno.O autu I vozackoj moze sad samo da sanja,jos ako je popio tek onda je donji.
A da je jos I bjezao onda bi ga tek...Covjek se samo nasao na pogresnom mjestu u pogresno vreme,a da je udario u kliziste na autoputu,onda bi drzava oprala ruke

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni sad nista nije jasno .. kako je vozac ni kriv ni duzan
Otkud znas
?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 14:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 15:34
Mislim da nema potrebe za ironijom...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
I mene je prebacilo cim kontam da je on ozbiljan

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
Vozio covjek izmedju 2 kruzna toka I nema sanse da je mogao dati gas,izlete mu na mostu 2 lika u trenu I paf, 99% da nije imao ni sekund da reaguje

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 15:34
Poznajem dvojicu nastradalih. Jedan je poginuo a drugi je na intenzivnoj zavrsio.
Nema potrebe da idemo u detalje. Nazalost tragicno za sve.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2015, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Mora se u detalje kad ovaj gore sere,tenkre ih je udario na trotoaru

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]