banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 05:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 20 Apr 2015, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Da me se pogresno ne kapira, naravno da bi bilo poptuno idiotski najuriti Radonju sad.. Ali ajde bas da vidimo kako ce se nositi od naredne sezone kad tu ne bude MW-a.. Rekao bih vec sad - blagi uzas

A naravno da je i Bobi nezamjenljiv.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 13:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čekaj Đogani.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakvo razmisljanje, vrhunsko 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I ja mislim da će naredne sezone izgubiti par dobijenih utakmica. Bolje da ga odmah otkače dok ne bude kasno :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pri tom treba napomenuti da mu se elokventnost nece popraviti, treba to otpustati dok je vrijeme, Muta Nikolic ceka 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Procvjetali bi sa Mutom.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ma odmah ga otpustiti zaboga, kako se usuđuje da pomišlja da bi mogao da vodi Zvezdu i dogodine. Ipak mu je Dule držao časove košarke u drugoj utakmici (pročitao sam ovdje neki takav komentar)...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 15:57 
Bič božji
Bič božji

Pa držao mu časove i ovaj naučio za par dana. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego jeste primjetili koliko ponovo prekrsaja Milutinova kod drzanja nije svirano? Bobi treba otici u Barselonu, kod kuce ce svaki put imati 20 poena i 20 skokova uz mnogo prekrsaja, indeks oko 40 u prosjeku :D

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Određenog pomaka u hrabrosti i razmišljanju jeste bilo, ali ipak su nas kroz ovo pronosale krvava odbrana, muda do poda, dužina klupe, a u napadu individualne akcije. Dženkins je vodio kolo sa 19.8 poena, 61% za dva (slovima šezdeset i jedan, to nije procent beka već vrhunskog centra ) i 50% za tri (iznad procenta vrhunskog trojkaša). Uz to, većina tih šuteva ili su bili sa poludistance iz driblinga (možda i najteži šut, nekad ponos majstora, danas uglavnom u izumiranju), ili prodor na brzinu i snagu kroz šumu igrača. Kalinić je za tri šutao nestvarnih 10/15, ili 67% na visokom broju pokušaja po utakmici, isto mnoštvo pravo iz driblinga. Samo sam trljao oči. Vilijams juče nema šta nije pogađao, iz okreta, fejdavej, trojka sa skoro 8 metara... U suštini jedno indijanisanje, divljanje koje je pošlo po dobru. I pored takvih ludačkih partija, ovo ni izbliza nije bila komforna serija, ništa kao npr. ono što su nama oni uradili prošle godine u finalu kad su nas autoritativno otresli, mada je konačan rezultat isti, 3-1, ali sakriva stvarnost. Veći dio vremena sam gledao napet. Da je Đenka odigrao imalo ispod NBA nivoa (ovo je bio NBA nivo, što smo gledali od njega) ko zna gdje bi sve ovo otišlo. Opet, svaku ozbiljniju priču o timu i treneru/trenerima ne bi trebalo potezati sada, jer smo "usred posla" već na kraju sezone kad se bude podvlačila crta. Sad je na redu da se ovjeri sezona titulama. Meni daleko važnija, ona domaća. Konačno uzeti i upisati ovaj fantastični tim u istoriju, gdje mu je i mjesto, jer teško da ćemo uskoro ponovo skupiti ovakav kolektiv. Prije svega, ne možemo zadržati Gorostasa. Sigurno ima istine u riječima Obradovića da je ovo možda i najtalentovanija ekipa Evrope. Ćoki izdominirao ovih 4 godine, sad ide šlag na tortu 8)

Ko nam više paše sad? Cedevita? Tradicionalno nam ne leži Morača. U svakom slučaju, imaćemo cijela tri dana odmora više, tako da je čišćenje manje-više realno.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Kontam da ova dvojica odose sigurno....MW bi mogao ostat jedino ako je prezadovoljan nekom hemijom u timu i vidi da bi se tu mogla igrat dobra kosarka do godine, al nesto mi on na prvu ne djeluje kao lik kojem je ista vaznije od para....moglo bi se kao njegova zamjena pokusat sa Markovicem....kontam da bi se on odlicno uklopio u borbeni duh ekipe....a i popravio je napadacke karakteristike...za centra nemam pojma koga nac...to je stvarno problem...uvijek bi dao prednost nekom nasem covjeku u odnosu na strance...mozda pokusat dovest nekog od onih nindzi iz cedevite...imaju solidnu centarsku liniju...Bilan npr....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:40 
Bič božji
Bič božji

Ja sam želio Cedevitu i u polufinalu tako da ih želim i sada. Sastavljati ekiopu treba tek kada vidimo šta će ostati od ove. Za pojedince će teško biti naći zamjenu, ali moći će se nešto jer ćemo igrati EL. Karlo, iz Cedevite teško nekoga, jer će možda igrati EL, a vjerovatno imamo i boljih opcija.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa pazi...iz cedevite mozes dovuci nekoga na pricu da CZ ima vece ambicije i igra bolju kosarku, sto je i istina...uzmimo da je njihovim centrima dosadilo da budu epizodisti i napokon u nekom sistemu sa bolje organizovanom i selektiranom ekipom dodju do svog maksimuma...al na kraju krajeva to sam samo onako spomenuo...naravno da ako bi se moglo nac nesto bolje da se ide na bolje....najgore je sto ponajbolje centre u drzavi pravi upravo DV a njegove pulene tesko da mozemo dobit....zamisli npr ovu CZ sa Milutinovim i Jokicem...plus jedan dobar suter....pa final4 eurolige bi bio realan za ocekivat....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Pu pu pu! Nosi te djavo Karlo, kakav crni Milutinov :confused2:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Kontam da ova dvojica odose sigurno....MW bi mogao ostat jedino ako je prezadovoljan nekom hemijom u timu i vidi da bi se tu mogla igrat dobra kosarka do godine, al nesto mi on na prvu ne djeluje kao lik kojem je ista vaznije od para....moglo bi se kao njegova zamjena pokusat sa Markovicem....kontam da bi se on odlicno uklopio u borbeni duh ekipe....a i popravio je napadacke karakteristike...za centra nemam pojma koga nac...to je stvarno problem...uvijek bi dao prednost nekom nasem covjeku u odnosu na strance...mozda pokusat dovest nekog od onih nindzi iz cedevite...imaju solidnu centarsku liniju...Bilan npr....

Slika

Idealna zamjena za Markusa bi bio, delija po opredjeljenju, Krunoslav Simon. Slican igrac, veliki skorer, dobar asist, bolja odbrana, kreativac po Radonjicevom ukusu. Ali o tom kad zavrsi sezona.

Sto se Milutinova tice, sto da ne, sledeca EL sezona bi mu mogla biti sezona potpune afirmacije, Radonjic bi mu ulio dodatno samopouzdanje, uklapa se u Zvezdinu ekipu late bloomera ili kako se vec pise :D . Licno nemam nista protiv njega, uz Milosavljevica jedini igrac koji bi bio dobro primljen od strane mene iz Partizana.
Ako slucajno dodje ponuda od nas, Nikolica bi bio lud da ne prihvati, EL, dobar rad, mlada ekipa, prva opcija na centru, sta vise da pozeli?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Freak on a leasH je napisao:
Pa pazi...iz cedevite mozes dovuci nekoga na pricu da CZ ima vece ambicije i igra bolju kosarku, sto je i istina...uzmimo da je njihovim centrima dosadilo da budu epizodisti i napokon u nekom sistemu sa bolje organizovanom i selektiranom ekipom dodju do svog maksimuma...al na kraju krajeva to sam samo onako spomenuo...naravno da ako bi se moglo nac nesto bolje da se ide na bolje....najgore je sto ponajbolje centre u drzavi pravi upravo DV a njegove pulene tesko da mozemo dobit....zamisli npr ovu CZ sa Milutinovim i Jokicem...plus jedan dobar suter....pa final4 eurolige bi bio realan za ocekivat....

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 17:03 
Bič božji
Bič božji

Uzimali ste i vi nama svojevremeno najbolje igrače. Nego, iako je ok igrač, ne bih ja tu ništa dirao.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 17:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zovite Gagaru iz Gazijantepa....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
Pu pu pu! Nosi te djavo Karlo, kakav crni Milutinov :confused2:

Znas kako...DV je uvijek znao da od kojekakvih panjeva napravi centre....a Milutinov nije panj i mora se priznat da je trenutno uz Jokica najveci potencijal u srpskoj kosarci na poziciji 5....pa sad koliko god mi znali da od toga nema nista, isto tako nema nista lose u tome da se prizna da je covjek stvarno dobar....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, sto se tice Milutinova, ako bude opcija, po mogucnosti oteti :P , nesto poput Vujanica, Ostojica... Pokazati dominaciju malo :D . Salu na stranu, nije mi palo na pamet ovo oko Nikolice, sad kad pogledam, to nije losa ideja.

A sto se tice prica da je Milutinov panj, dominantan igrac u mladjim kategorijama slabo kad bude panj, jedino ako je u medjuvremenu postao, ali to ne vjerujem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]