kosicagf je napisao:
hahah, pa eto vidis kakav nadmen i pogresan stav imas...sta ce ti to ??
De, ajde pucaj, pricaj, daj argument?? Sta nije jasno za oznakama YU? To se kao ne moze uporediti sa petokrakom u Rusiji? Nisam vidio jos ni jedan tvoj prijedlog za grb grada? Naravno da nisam, necu ga ni vidjeti...
AKo imas sta za dodati, dodaj argumentovano i jasno da mozemo polemisati.
Ako neces, ok, ali to je onda poprilicno ne zrelo pristupanje nekoj diskusiji i nepostovanje prije svega autora grba koji se ovde javio pod svojim imenom i prezimenom da pojasni sve nedoumice.
I nemoj sam da se kacis teme o kojoj nista ne znas! prvi si počeo sa pljuvanjem a pojma nemaš o heraldici.
Постоји нешто што се зове ITU - International Telecommunication Union, која између осталог додјељује префиксе за земље чланице, укључујући и тадашњу Југославију. Е сад, вјеровао или не, пошто се ознаке раде по одређеном шаблону, постоји ограничен број комбинација. Кад је дошло до распада СФРЈ, Србија је наслиједила ознаке које су припадале Југославији (YU, YT, YZ, 4N, 4O). И то је сва прича. Бих је прво током рата добила Т9 а онда неких година након рата је то промјењено у Е7 (зато што су се Срби и Хрвати бунили јер их током прве додјеле нико ништа није питао). Значи није се уопште постављало питање да ли ће Србија да задржи "YU" пакет или неће.
Руси су могли да раде шта хоће са својих војних ознака и урадили су то што су урадили.А како више пута рекох, мој приједлог грба нећеш видјети јер нисам графички дизајнер а и кад бих био неБиХ радио за џабе. А шта ми се не свиђа у предлогу сам рекао.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.