danijell je napisao:
I ja cijenim što je neko pokušao da objasni svoj prijedlog ovdje na forumu.
Ali zaboravlja jednu činjenicu. Odjednom svi postaju veći stručnjaci od njega. I da su cijeli život pratili šta se dešava u svijetu heraldike. Da ne spominjem kako imaju sva pravila, zamislite nauke o grbovima - heraldike, u malom prstu.
I meni su bikovi bili prva asocijacija na mesnu industriju. Ali nakon toliko frke, kao da će svako morati sebi čelo da istetovira grb i još komentara starih banjalučana kao Dragan Bursać
Citiraj:
Pa lijepo se na grbu vide volovi, neke cigle, crvena boja i nešto sivo. Mora se skinuti kapa i odati priznanje dvojcu Zoran Nikolić - Srđan Marlović iz Beograda, koji je spičio ovu papazjaniju, uzeo pare i odjahao u svjetliju budućnost.
Meni se sada grb baš sviđa i nadam se da će ga usvojiti i da će ga morati pravi banjalučani ako ne već na čelo, ono barem na dupe metnuti. Kada već u glavu ide toliko teško.
Управо!
Занимљиво је прочитати последњих 20 страница ове теме. Иде отприлике овако:
1. ево приједлога новог грба!
2. "шта је ово, грб неке месне индустрије!", " грб је го курац!", "који су ово мајмуни правили, само су узели паре!"
3. "добар дан, ја сам Зоран Николић, аутор грба и водио сам се овом логиком..."
4. "ало, бајо, знаш ли ти шта су симболи Бањалуке? ђе Врбас? ђе Кастел? што нема жена на грбу?
5. "има и Врбас и Кастел, дегутантно је ставити жене на грб"
6. "аха.... а чекај, што бик није зајебанији? деде, метни у грб љиљане/орлове/Сулејмана&Латиф-агу/лову за коју је направљена Ферхадија!"
7. "не може јер..."
8. "аха... а што ниси модификовао стари грб?
9. "не може јер..."
10. "аха, аха... ма знаш шта, јеби се ти, и даље је ти је грб го курац"