banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 15 Mar 2015, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
Ma čekao bih ja montera ako on to nebi naplatio zamjenu za triple lnb.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2015, 11:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pitaj Schlagera, on će znati...Zamjena risivera se ne naplaćuje, za LNB ne znam...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2015, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Ono što vrijedi na eutelsatu i astri od HD (fta) kanala je:

Das Erste
ZDF
Arte
RT
Al Jazeera Balkans
Fashion TV
RT Espanol
Servus TV
Phoenix
Anixe
Eins Festival
3Sat
Kika
ZDF Info
ZDF Kultur
ZDF Neo
Eins Plus

I to bi bilo to...Što se tiče hotbirda, ne isplati se ganjati tripl lnb zarad fta HD kanala...Oni na hotbirdu skoro i ne postoje...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2015, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Pitaj Schlagera, on će znati...Zamjena risivera se ne naplaćuje, za LNB ne znam...

receiver se mijenja besplatno i bez ikakvih dodatnih uslovljavanja...ako mijenjas kompletnu opremu,tanjir,triple i sve ostalo,onda mislim da moras potpisati onaj anex ugovora da se vezes jos 2 godine...

nemoj me drzati za rijec,nisam ni ja siguran jer imali smo u ovih dvadesetak dana zamjene samo dva-tri takva slucaja,i nisam obracao paznju sta su monteri napisali na reversu i izvjestaju... a pogotovo nismo imali da neko mijenja samo monoblock za triple...jedino u sta sam 100% siguran je da korisnik ne placa nista,ni u jednom ni u drugom slucaju...samo ovo za vezivanje ugovorom nisam siguran

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2015, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
teksviler je napisao:
Ono što vrijedi na eutelsatu i astri od HD (fta) kanala je:

I to bi bilo to...Što se tiče hotbirda, ne isplati se ganjati tripl lnb zarad fta HD kanala...Oni na hotbirdu skoro i ne postoje...

Kako ne postoje, pa sam RT HD i RT DOC HD su bonus kanali sa Hotbirda. Tu su i KBS World i Supertennis HD, a Total i Eurosportove u HD-u čini mi se vuče sa Hotbirda.

No to nije poenta priče, poenta je da samo zahvaljujući novom risiveru i jednoj dobroj poslovnoj odluci Totala da neke kanale ubaci u plus paket ( kojeg korisnici najčešće i uzimaju ), dobijaš dodatnih skoro dvadesetak HD kanala, jako dobrih HD kanala, a da nisi uzeo dodatni HD paket. Što sa SD risiverom, naravno, nije bio slučaj.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2015, 08:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta je sa slovenačkim kanalima na TTV-u, što su zaključani već par dana?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 11:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2012, 20:04
Koliko košta sklapanje ugovora i novi resiver (bez antene i montaže, ja bih to sam uradio, imam Total ali prijatelj se zanima)? I kako funkcioniše taj sistem Preporuči Total (predaš kupon monteru od kojeg preuzmeš resiver i šta onda....?)

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Posto je Schlager u penziji, moram ja odgovoriti.. Sam resiver kosta 60KM, ugovor dvije godine. A kupon pripremis kad budes ugovor sastavljao i naredni mjesec ti je 1KM

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 14:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2012, 20:04
Hvala Trinaesko :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
No13 je napisao:
Posto je Schlager u penziji, moram ja odgovoriti.. Sam resiver kosta 60KM, ugovor dvije godine. A kupon pripremis kad budes ugovor sastavljao i naredni mjesec ti je 1KM

Cek dal isto vrijedi garancija ako kupis reciver i ako iznajmljujes?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2015, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Glupo je kupovati resiver, jer karticu ne mozes kupiti, tako da je resiver bez kartice neupotrebljiv.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2015, 15:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Novosti u Total TV-u !!!

Sjajni (fta) noviteti...(Doduše nema slike ali bitno da su ubačeni. Koliko nas nema blage veze o tome kako se izvodi komplikovana operacija ubacivanja fta kanala!!!)

13. RTRS+
107. Hayat Music
184. Hayat HD
185. A1 HD
206. Sutel

Bravo!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2015, 16:21 
Pripravnik
Pripravnik

Kako nema slike kod mene ima slika solidna, a na Hayat HD odlična mislim da je nov i 234 MKTV.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2015, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Hayat HD se neće dugo zadržati. Samo dok se ne kodira na satelitu. Mjesec dana max.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2015, 00:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Korektno što je RTRS PLUS - "vrlo visoko". Pozicija 13. Treba sad popuniti sve ovo do K3 tamo... :D

I A1 HD je tu. Pozicija 185. Kome li su ostavili 182, 183? :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2015, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Možda za Hayatove kanale u budućnosti jer su sad ubacili Hayat HD dok je nekodiran. Čitam na sf da se pokušavaju dogovoriti već nekoliko godina ali uzalud.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Skoro sam dobio ovaj novi Box NS1040 i cini mi se odlican . DVR funkcije itd...
Jedina zamjerka je sto sam npr na MTEL IPTV sa njihovim daljincem smanjivao i pojacavao ton na TV i prikazivalo je kao da ga pojacavam sa originalnim TV daljincem , a kod totala to ne moze izgleda jer na volume + mi pojacava total ( gornji lijevi volume bar) a ne kao da pojacavam na TV sto je bio slucaj sa IPTV . IPTV nije ni imao taj svoj "gornji lijevi volume bar" . Moze li se to nekako rijesiti . Neki pisu da treba biti ukljucen HDMI - CEC . Posto imam Samsung FULL HD , mislim da se kod njega to zove Anynet+ i ukljucio sam to .

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
HDMI CEC je poprilicno uopsten standard i vecina proizvodjaca TV-ova implementira samo osnovnu funkcionalnost, pored one koja omogucava njihovim, srodnim uredjajima prosirenu funkcionalnost. Podesi TV na odredjenu glasnocu i regulisi glasnocu preko Totalovog risivera.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

JetForce je napisao:
Skoro sam dobio ovaj novi Box NS1040 i cini mi se odlican . DVR funkcije itd...
Jedina zamjerka je sto sam npr na MTEL IPTV sa njihovim daljincem smanjivao i pojacavao ton na TV i prikazivalo je kao da ga pojacavam sa originalnim TV daljincem , a kod totala to ne moze izgleda jer na volume + mi pojacava total ( gornji lijevi volume bar) a ne kao da pojacavam na TV sto je bio slucaj sa IPTV . IPTV nije ni imao taj svoj "gornji lijevi volume bar" . Moze li se to nekako rijesiti . Neki pisu da treba biti ukljucen HDMI - CEC . Posto imam Samsung FULL HD , mislim da se kod njega to zove Anynet+ i ukljucio sam to .

Jesu ti zamjenili kao osnovni resiver ili kao dodatni za totaltv kuću. Ja imam HD resiver ne ovaj novi koji može pojačavati i smanjivati ton na tv i isto tako paliti i gasiti televizor. Zna li ko kako ide zamjena resivera za total tv kuću jer sad već ima sve više kanala koji se ne mogu gledati na SD resiveru?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
<Enter_name> je napisao:
HDMI CEC je poprilicno uopsten standard i vecina proizvodjaca TV-ova implementira samo osnovnu funkcionalnost, pored one koja omogucava njihovim, srodnim uredjajima prosirenu funkcionalnost. Podesi TV na odredjenu glasnocu i regulisi glasnocu preko Totalovog risivera.

Kada sam to prije radio na starom resiveru preko scart-a , imao bih jak sum kad je total smanjen a tv pojacan . Hoce li to smetati sad preko HDMI , npr. da pojacam tv na 80% i onda riktam preko totala ? Nece biti problem kad je smanjen total ? I nece skoditi TV zato sto je stalno pojacan ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]