banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV BN
PostPoslato: 06 Mar 2015, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
V@nja je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Pa pise da je vijest arhivska sa Buke. Drugo, ko kaze da se mali ne zeni bas sa ovom? trece, ovaj tekst se pojavio bas zbog buke koja se digla oko obicne gluposti. Ne znam ko je taj Igror i sto je tako vazan da mediji razglabaju danima gdje ce biti svadba i ko ce pjevati.
I cetvrto, ovo nije bilo na dnevniku vec na portalu.

Koliko si ti ispranog mozga i zajunio u tu splju pricu koju ti prodaju u SDS to je strasno
Nismo mi izmislili da novine izvjestavaju o svadbi sina predsjednika(ce), to je prisutno u cijelom svijetu
A to da se kontra Dodika ide dirajuci mu i dijete je odvratno na toliko mnogo nivoa da je o tome bespredmetno diskutovati

Niko meni nije isprao mozak,a Za SDS me boli uvo. Ja imam neko svoje glediste i to mi niko ne moze nametnuti. Svako ko iznosi nesto protiv ovih gore imace moju podrsku, jer tako ja hocu.
Zasto niko ne prica o prijetnjama koje je gospodar zivota uputio tom istom Trisicu? Zasto niko ne prica o tome kako je ovaj mali bez dana staza postao milioner?
I jos jednom kazem, ovo nije bilo u Dnevniku vec na sajtu.
Zivjela BN televizija, jedini slobodni medij u Republici Srpskoj.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 09:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A jeste i slobodna u pm...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
što jes jes, slobodan je od snsd-a, samo...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:
Zivjela BN televizija, jedini slobodni medij u Republici Srpskoj.

:lol: :lol: :lol: Остатак неБиХ да коментаришем.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja sam napisao A4 format posta, al' sam pobrisao
Nema smisla
Nema razumne diskusije sa nekim ko ima na taj nacin zaguljen stav

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

И кога приде "боли уво" за СДС. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Manite se politike, za to imate drugi dio foruma... svaku dalju diskusiju na ovu temu brišem. Hvala!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Upravo sam i na BN radiju cuo da raspredaju o ovoj "zenidbi". Stvarno su amatercine

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 11:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
sinip je napisao:
И кога приде "боли уво" за СДС. :)

Tu ste vi, u par deka. Razumni kao stub.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 19:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
shakal je napisao:
Upravo sam i na BN radiju cuo da raspredaju o ovoj "zenidbi". Stvarno su amatercine

Umjesto da uslijedi izvinjenje za ovakvu novinarsku sramotu... :roll:

Vlado, Vlado dotakao si samo dno. :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ako vec ne zele da se izvinu, zasto jednostavno nisu izbrisali vijest i zatvorili ovu pricu.. pa na sta ovo lici, pa sami sebi kopaju jamu.. :oops:
Zoka je to dobro protumacio. Mi znamo da su SNSD i RTRS govna. Ali bar nam dokazite zasto ste vi bolji od njih, to je vas zadatak... ali ga neuspjesno obavljaju.
Ovim se ne dokazuje nista. Sem info programa koji je u zadnje vrijeme jad, sa sve rijedje zanimljivim gostima, baje za bozic kad me prebaci pa bi malo te atmosfere, nista tu nema da se gleda. Doduse, to ja ravnam po sebi, ne pamtim da sam ikad ista zanimljivo gledao na BN a da nema veze sa politikom.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Samo da se malo osvrnem na novinarstvo i portale/novine kod nas.
Jako smo slabi sto se tice nekih normalnih portala/medija/novina, sto mi ostavlja otvorenu sumnju sta to uce osobe na fakultetima.. sadrzajan, argumentovan, zanimljiv tekst ne zna napisati, al zna skakati na prvu da je uvrijedjen sto sam mu rekao da ima razlike izmedju fakulteta i kolicine ulozenog truda i rada da se isti zavrsi. Zurnalistika i medicina, tu je to negdje, kako je kako je..
DIF, fakultet ljepote, akademici, kako ste, sta ima i sta ima jos...

Ovo je za mene novinarstvo, pogledajte tekst:
http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=904171
ili ovaj... http://www.b92.net/sport/teme/djukic.ph ... _id=960457
Dakle za ovaj tekst gore, neko je sjeo, izvojio vrijeme, prevodio i napravio nesto interesantno, sto nije copy paste, sto te natjera da taj portal opet posjetis.

A ovaj tekst, doduse star par godina, je za samaranja..
http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 66519.html

Od mejnstrim medija, b92 mi je najkompletniji, pa cak i ako mu kao minus stavimo okrenutost zapadu (ako je to nekome minus, to je vec licno :) ). Rubrike izuzev politike koja je malo obojena su izuzetno dobre, minimalan broj sund vijesti, dosta autorskih tekstova.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Više mi je postalo dosadno da pišem na podforumu mediji ovu rečenicu, ali, Bečka, moram je ponovo napisati - Koliko para, toliko muzike!
Zato su nam portali (90%) takvi kakvi jesu - Copy&Paste. Nema to veze sa fakultetom. Ima ljudi koji mogu napisati kvalitetan tekst, ima i portala na kojima se može pronaći pokoji kvalitetan tekst. Nažalost, većina portala je samo Copy&Paste. Nema tu novinarstva, može raditi svako ko ima elementarno znanje da "prevuče" tekst i "mazne" fotku odnekud.

BeckaSkola je napisao:
Ovo je za mene novinarstvo, pogledajte tekst:
http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=904171
ili ovaj... http://www.b92.net/sport/teme/djukic.ph ... _id=960457
Dakle za ovaj tekst gore, neko je sjeo, izvojio vrijeme, prevodio i napravio nesto interesantno, sto nije copy paste, sto te natjera da taj portal opet posjetis.

A jesu ti i primjeri :roll:
Pogledaj malo ove tekstove: http://www.cin.ba/istrazivacke-price/
Mada ima i još boljih primjera na pojedinim portalima, ali mi se neda tražiti linkove sada.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2015, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Počeli su emitovati Parove sa Happy TV. A mislio sam da su već dotakli dno.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2015, 00:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Kad im sad skoči gledanost... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2015, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
reče mi drug da prelaze u aprilu na 16:9

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2015, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Prešli su u 16:9 na vijestima. Bez signalizacije i logo je i dalje 4:3 ali i to je nešto.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2015, 17:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
sada su potpuno presli u 16:9 sa signalizacijom. i bn music je presao u 16:9.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2015, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Srecan rodjendan
Citiraj:
17 godina BN televizije
Nedelja 12. Apr 2015 00:00

Televizija BN danas obilježava 17 godina uspješnog postojanja i rada. Među prvim privatnim medijskim kućama u Bosni i Hercegovini, televizija BN se postepeno razvijala, tako je danas širom svijeta prepoznatljiva po raznovrsnom programu, kvalitetnom kadru i savremenoj opremi.
Slika
Poslovni uspjeh BN televizija postiže, prvenstveno, proizvodnjom nezavisnog i uticajnog informativnog programa, koji je zaštitni znak ove medijske kuće i svaki dan bilježi sve veću gledanost.

Proteklih 17 godina BN televizije obilježeno je stalnim naporima menadžmenta i svih zaposlenih da ovu medijsku kuću razviju – i u tome se uspjelo. Gledaoci su u startu prepoznali kvalitet, aktuelno i objektivno izvještavanje, te praćenje potreba i interesovanja građana.

Kada smo krenuli prije 17 godina, krenuli smo iz jedne male zgrade sa par stotina kvadrata, sa desetinom zaposlenih, pokrivajući teritoriju regije Bijeljina, a potom je krenuo razvoj TV, tako da smo danas došli u situaciju da BN TV emituje program iz zgrade, koja ima više hiljada kvadrata, zapošljava više od 100 ljudi, ima 10 dopisništava, dnevno emituje 10 informativnih emisija uz periodične.

Široka je paleta informativnih emisija koje BN televizija svakodnevno nudi svojim vjernim gledaocima: jutarnji program, četiri bloka vijesti, Dnevnik 1, 2 i 3, te “Danas u Srpskoj”, koja odnedavno traje sat i 15 minuta, a u kojoj o različitim temama govore gosti iz bijeljinskog, banjalučkog i sarajevskog studija.

Jednom sedmično emituju se: politički magazin “Crno na bijelo”, emisije “Puls” i “Izazovi”, zatim “Objektivom kroz Semberiju”, emisija o istorijskim činjenicama “Veliki rat”, te emisija namijenjena poljoprivrednicima “Selo”.

Emisije iz vlastite produkcije, a posebno one koje se emituju uživo: “Nedeljno popodne” , “BN koktel”, “Ko to tamo pjeva”, “Sve u 3” i “Ništa lično”, samo su neke od emisija BN televizije koje su s ponosom postale sinonim respektabilne gledanosti.

Veliku gledanost BN TV zahvaljuje i tradicionalnom emitovanju cjelodnevnog otvorenog programa za Božićne i Vaskršnje praznike, te za Dan Republike i slavu grada Bijeljina, što je jedinstveno na ovim prostorima.

Put razvoja BN TV nije bio jednostavan. Osim ogromnog truda i profesionalizma, bio je potreban i entuzijazam ljudi u svim sektorima. Sve je to doprinjelo da je BN TV, prema istraživanjima, koja koriste sve relevantne TV stanice u BiH, najgledanija u RS.

Toj visokoj gledanosti BN TV doprinjeli su sadržaji informativnog programa, ali i zabavnog, filmskog dokumentarnog, kao i igranog, koji kupujemo. Ali ono što je bitno, BN TV se upustila u trku sa mnogo jačim TV kućama, javnim servisima, kojima pariramo. Te je ambiciozno i to je jedan cilj koji smo sebi zacrtali.

BN televizija ide u korak sa vremenom, prati najnovije trendove u svijetu informatike, tehnologije i brzog prenosa informacija putem sajtova, portala, društvenih mreža. U sve to uložen je ogroman trud svih zaposlenih.

Naši gledaoci vide samo neke na ekranima, ovo je cijela jedna mašinerija ljudi koji se i ne vide, samo u odjavnim špicama i svi su, od menadžmenta, direktora Vladimira Trišića, zaposlenih u svim sektorima, doprinjeli razvoju i da BN TV bude ono što jeste.

Od ponedjeljka, 6. aprila BN TV je prešla na emitovanje signala u aspektu 16:9, u odnosu na dosadašnji 4:3. To su naši gledaoci sigurno primjetili, jer je kvalitet slike na daleko većem niovu. Taj kontinuitet napretka i u tehničko-tehnološkom, a i audio-vizuelnom smislu, nastavićemo da održavamo i u narednom periodu. Naš sledeći korak je digitalizacija, odnosno prelazak sa analognog na digitalno emitovanje signala. Mi smo odavno spremni za taj korak, jer je naša oprema u cjelosti digitalna. Otišli smo i korak dalje, tako da se polako pripremamo i za ono što nas čeka u skorijoj budućnosti. To je prelazak na emitovanje visoke rezolucije, odnosno HD. Tako da smo razvili svu potrebnu televizijsku infrastrukturu za taj korak. Odnedavno smo u naš sistem implementirali i matricu, koja podržava emitovanje signala visoke rezolucije. Bićemo sigurno među prvim TV kućama koje će početi emitovati signal visoke definicije. To će biti veliki korak u tehničko-tehnološkom smislu, ali i veliki izazov za sve zaposlene u BN TV.

Za svoj rad urednici i novinari BN TV nagrađivani su više puta, a rezultati koje smo postigli govore da smo opravdali očekivanja svih Vas, zbog kojih i postojimo.

Hvala Vam što ste nam sve ove godine ukazivali povjerenje i doprinjeli da na medijskom nebu sve jače sijamo i ispunjavamo vaše domove.

Zahvaljujući Vašem povjerenju, nastavićemo da odolijevamo izazovima vremena i hrabro koračamo putem istine, objektivnosti, profesionalne etičnosti i odgovornosti.

VAŠA BN TELEVIZIJA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]