sinip je napisao:
Мислим да је за уплате преко девизног рачуна (IBAN) једна од најбољих Сбербанка. Ем не наплаћују отварање и одржавање рачуна ем им је провизија за пријем пара страшно мала. Један рачун прима све валуте а дижеш у валути која ти стигне, или конвертујеш, по жељи. Иди код њих па тачно питај. Наравно увијек има варијанта да те нека од "успутних" банака у трансферу опљачка.

Хоћу да те питам Синип пошто видим да си упознат.
Наиме, у адсенсу има опција само да се упише IBAN, а поред њега у банци ти дају и неки број рачуна у еврима и другим валутама, а тога нема у рубрикама за адсенс кад се попуњава.
Ја сам то све испунио, али нисам тај рачун банке што је у разним валутама. Али пошто има IBAN, а то је мој рачун ја мислим да је у реду. Па да те питам ако ти примаш код њих шта си урадио са бројем оног рачуна у еврима и другим валутама јер у опцијама адсенса не траже тај рачун него само IBAN, SWIFT, име и остале податке, а тај рачун банке у еврима нико не тражи при попуњавању података код адсенса?
Иначе, може и чековима, али сам чекао 3 месеца, па мислим да овако одмах стигне?
Јеси ти стављао негде број тог рачуна у еврима додатно?