banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Da li Banjaluci trebaju skinsi?
DA 37%  37%  [ 14 ]
NE 63%  63%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 38
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2015, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ма постоје и Русији, да не постоје негдје друго.
Јесте, Пољаци су можда и најактивнији што се тиче пропагирања српског Косова.

А треа неко да стане у крај лачама до по гузице, словеначким фризурама и урбанлуку.
Јебе ми се за скинсе, шта ће ми. Али гласао сам за да, јер нису они битни :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa, mjenjaju se vremena, mjenjaju se i stavovi.
Nekad nije valjalo biti jevrej, slaven, ili ta sve ne, danas ne valja biti nešto drugo.
Prije par godina sam čitao kako jedan od visokopozicioniranih članova KKK-a, kaže da im crnci smetaju, ali da ih više (toliko) ne mrze, sad su im veći neprijatelji ovi doseljenici iz Južne Amerike.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
KKK su mi uvijek bili zabavni momci, takozvana sega raja. Ne znam koja je poenta, kontam da cugaju na sastancima i jebu kurve, ne vidim da nesto drugo rade.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa porediti KKK pre 100 godina i sada nije isto, jedni su bili pretnja drustvu i drustveno prihvacena organizacija u SAD, a ovi sadasnji su zadrte seljacine kakve si ih opisao

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni je uvijek sok kad procitam ozbiljan Dzontrin post...pa citam ponovo, trazim izmedju redova ali nista

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam kompleksan, operišem na različitim nivoima svijesti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
a što će nam skinsi :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Нова Варош je napisao:
a što će nam skinsi :D

Philby je napisao:
Naravno da trebaju, mora neko uspostavljati ravnotežu u kosmosu.

Човјек је лијепо одговорио још на самом почетку теме.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Mir, ljubav i razumijevanje. To nama treba. Da i skinsi i homoseksualci razumiju da ih ljudi ne vole.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Nikad nisam imao bas bliskog susreta sa njima, osim sto je u osnovnu '96 kad sam odsluzivao svoj izbjeglicki rok u Batajnici kod Zemuna sa mnom isao tip koji je permanentno furao crne/maslinasto zelene spitfajerke i martinke, i na maturu je naravno dosao sa njima : D uz malo svecaniju crnu koshu.. jbmliga, nikad nisam znao bas sa sigurnoscu jel bio jedan od takvih hardcore-skinsa.. uglavnom svi iz odjeljenja su ga nazivali "Zli", bio krupan momak, pa i dosta redovan na casovima.. I za to vrijeme otkad sam obitavao u toj skoli (2. polugodje 8-og) nikad nije napravio nekakav dar-mar (e sad ne znam kakav je bio u vannastavnim aktivnostima i uopste van skolskog dvorista), ali su zato drugi sljam u dizel-turbo fazonu redovno atakovali na nas ostale sirotane. A bio je jos jedan slican tip iz drugog odjeljenja i iskljucivo se sa njim druzio i komunicirao.. A svi ostali su gajili to neko strahopostovanje prema njima..

E sto sam ga pomenuo: - zato sto su ovi pomenuti dizel-smrdljivci imali namjeru i meni da prirede jednu tipicnu sacekusu nakon skole (imali su posebno pik na nas izbjeglice iz RS/RSK, redovno nas napadali i mnogi su najebali, neki i izbodeni koji su se oduprijeli) i ojade me za jaknu ili patike.., a nosio sam tad izlizanu vijetnamku od starog, za razliku i od hrpe ostalih skolaraca koji su se furali na "turbo-stil" '90-tih. E sad opet neam pojma, mozda je upravo bilo i zbog jakne, pa me taj frajer zgotivio iako prethodno nisam imao nikakvu komunikaciju sa njim.. uglavnom, nekako je doznao da se ovi spremaju taj dan da kidishu na mene i u par rijeci im samo "lijepo skrenuo paznju". To sam sve naknadno saznao od drugara iz klupe. Na kraju smo se zajedno ubili na maturi od vinjaka.

Dakle, gotivan tip bio u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
To je sve u BL bilo sporadično. Nikad nisam vidjela ni čula za neka grupna skinovanja po gradu.
Ono par što ih je bilo, družili su se pankerima u nekom svom svijetu panka, piva i svirki.
Nikad nisam čula da je neka grupa skinheda pretukla nekog u gradu, ne znam da li to do mene prosto nije došlo, ili je moj utisak da ih nije ni bilo organizovanih i u većem broju, ispravan i tačan.

Da li BL treba s.?
Pa šta i da treba?
Hoćemo li ih uvoziti kad ih već nemamo, ili ćemo se organizovati do Waikikija po tregere i do Mlađe na šišanje?

Što se tiče ove pederske tužbe, ovaj lik ih je tužio (al nema od toga ništa, taj zakon još nije stupio na snagu):

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
filozof sa vrbasa je napisao:
batice tvoje pitanje ćemo razmatrati drugom prilikom :lol:

ne znam bas...poceo se pominjati KKK uredno... sad cu se isfurati i tuziti forum i Zoku ....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
800 je napisao:
Nikad nisam čula da je neka grupa skinheda pretukla nekog u gradu

Ti wannabe skinsi su bili sprdnja. Njih 5-6 su umisljali da su ne znam sta. Sjecam se da je uvijek bila frka izmedju nas metalaca i njih, nesto im je smetao metal, ne znam sto, nema tu sofisticiranost kao Atheist Rap jebem li ga ko ce znati. I tako je bilo nekoliko manjih incidenata dok nisu jednom dvojica retardiranih celavaca malo precijenili svoje martinke pa nasrnuli na budaletine iz Trebinja, Jedan lik ih je pobacao k' mlade majmune i od tad se vise nisu ni vidjeli.

Generalno, ideologija ili "nacin zivota" koji povezujem samo sa najplicim ljudima, nemaju pojma niti sta velicaju niti koje principe postuju, cugaju, tuku se ulecu u sutke na pank svirkama i tako dok ih ne smiri neka zena ili posao i onda kao da ih nije ni bilo.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U SAD inace ima jedan dio jedne od drzava, gore neka od onih ruralnih na srednjem-sjeverozapadu, gdje su svoje leglo nacinili tzv. 'white supremacists' i u taj recimo dio SAD-a crnci skoro uopste i ne zalaze.. Inace, u americi ima pun q svakojakih tih komuna, od mormona do amisha pa svih ostalih.. dakako, ima i pandan u vidu 'black supremacists'.

Valjda je i to neki izraz i ogledalo slobodnog drustva.. ali i kao posljedica ogromnih prostranstava USA pa odatle svi imaju neki svoj komfor.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Elvis Presley je napisao:
I tako je bilo nekoliko manjih incidenata dok nisu jednom dvojica retardiranih celavaca malo precijenili svoje martinke pa nasrnuli na budaletine iz Trebinja, Jedan lik ih je pobacao k' mlade majmune i od tad se vise nisu ni vidjeli.

Kud na kamen... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dakle, da li nama treba grupa, koja će tući i ubijati neku drugu grupu, zato što se njima (nama) taq druga grupa ne dopada?
Naravno da li onda nekim trećima treba treća grupa, koja će tući ovu prvu grupu, jer im se oni ne dopadaju.
Samim tim, doće na red i četvrta grupa, s ciljem da ubije prvu i treću grupu, što će za posljedicu imati stvaranje xyz grupe koja želi smrt zyx grupi zato što je prije 30 godina njegov đed pomjerio među pola metra. Sve to na kraju treba da znači da ćemo se svi međusobno poubijati, jer ne postoji neko da se apsolutno svakom dopada.

Osim mene, ja sam divan i sjajan, pičke me vole, muškarci žele biti kao ja.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prico mi inace jedan pajdas, dzudista bio dole u BL, da su Trebinjci redovno dolazili na klupsko prvenstvo u glavni nam grad ko majke naduvani.. pardon, tedoh rec.. full STONEd! :laughing6:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Elvis Presley je napisao:
800 je napisao:
Nikad nisam čula da je neka grupa skinheda pretukla nekog u gradu

Ti wannabe skinsi su bili sprdnja. Njih 5-6 su umisljali da su ne znam sta. Sjecam se da je uvijek bila frka izmedju nas metalaca i njih, nesto im je smetao metal, ne znam sto, nema tu sofisticiranost kao Atheist Rap jebem li ga ko ce znati. I tako je bilo nekoliko manjih incidenata dok nisu jednom dvojica retardiranih celavaca malo precijenili svoje martinke pa nasrnuli na budaletine iz Trebinja, Jedan lik ih je pobacao k' mlade majmune i od tad se vise nisu ni vidjeli.
.

:lol:

A najvolim kad "budale" u grupi nalete na nekog sirovo jakog ili naucenog borca, da stvar bude gora.
Obozavam.

Ja sam pacifista, ali volim kad ih lola smiri tako ponekad. Gledao sam jedared kad bokser tuce trojicu odjednom i jednom kad momcic neki mali pravi prelaz, iz dvice u keca protiv dvojice idiota. Neka, mogu sam. Ustade sa zemlje, prebi i ode.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 15:00 
Ovaj rad...kad ih smiri fino... 8) :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xrlbjKfe0zI[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]