banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 12 Feb 2015, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
Nemam nikakvog kockanja na slici.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Онда имаш максимално могући квалитет слике. Е сад то што слика стандардне резолуције не изгледа баш тако добро на модерним телевизорима великих дијагонала је други пар опанака. :) Повежи пријемник и ТВ помоћу ХДМИ кабла и то је то.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ni HDMI kabl ne može popraviti sliku na pojedinim kanalima. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 22:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Novih deset petnaest HD kanala u totalovoj ponudi od idućeg mjeseca!!! :wink:

Direktor Total TV platforme, Srđan Radić, kazao je da će ova godina biti važna za Total TV platformu zbog prelaska na novu tehnologiju, odnosno drugu generaciju satelitske platforme.

„Prelaskom na novi način kodiranja MP4 moći ćemo da zadovoljimo dosadašnje zahtjeve korisnika. Tu mislim na HD kontent i nove kanale“, saopštio je Radić i dodao da će korisnicima Total TV platforme od narednog mjeseca dobiti novih deset do 15 HD kanala.

On je rekao da će korisnici, prelaskom na novu platformu, moći da očekuju povećanje broja HD kanala tokom cijele godine, dok se naredne godine očekuje potpuni prelazak na emitovanje slike visokog kvaliteta. :)

Šta god da mislio o njima, kapa dolje. Oni pojedoše ovu konkurenciju...

http://www.rtcg.me/vijesti/ekonomija/81 ... macha.html

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Potpuni prelazak...opa. :)

Koji kanali stizu?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 08:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Joj ljudi, marketing i prodaja + nepismen novinar...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 13:23 
Pripravnik
Pripravnik

sinip je napisao:
Онда имаш максимално могући квалитет слике. Е сад то што слика стандардне резолуције не изгледа баш тако добро на модерним телевизорима великих дијагонала је други пар опанака. :) Повежи пријемник и ТВ помоћу ХДМИ кабла и то је то.

Па и није баш велика дијагонала 32 инча и повезан је преко HDMI кабла. Имао сам iptv повезан преко скарт кабла и слика је била квалитетнија него код тотала са HDMI kablom.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
To je zato jer štede kapacitet na satelitu i ne može se promijeniti nikakvim kablom.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:11 
Pripravnik
Pripravnik

Da pitam u vezi računa, imam total od oktobra zadnji račun mi je stigao 16.1.2015g 23 km i to sam izmirio odmah misleći da je to račun za prva tri mjeseca. Međutim danas mi iziđe na resiveru poruka da imam neizmirena dugovanja i da će me isključiti. Naravno zovem njih i oni mi kažu da sam platio januarski račun a da nisam platio tri mjeseca promo perioda 24km i da mi je za to trebao monter dati uplatnicu. Jel to total šalje unaprijed račune kad sam račun za januar platio prije isteka januara 19.1

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik

24 km promo perioda zbog ttv kuće koji mi nisu stavili na račun.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ili si neprecizno napisao,ili nisi dobro razumio....promo perid ne može biti 24 km,nego isključivo 3 km...

ako bih morao gatati i nagađati napamet,onda ispada da ti je total namontiran u septembru,pa imaš neizmireno po 1 km za sept,okt i nov,i 21 km za decembar.

edit....sad kad si napisao ovaj drugi post vidim da imaš ttv kuću,onda nema druge nego da ponovo nazoveš taj 051 24 9999 i da ti kažu tačno u pfening šta si dužan i za koji mjesec....i upitaš zašto to ne stoji na računu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:36 
Pripravnik
Pripravnik

Meni su objasnili da mi je monter pri potpisivanju ugovora trebao dati uplatnice za prva tri mjeseca promo perioda. Na prvi račun mi nije došlo da platim prva tri mjeseca nego samo za prvi mjesec kad je ugovor počeo da teče tj. 23km za ttv kuća. Ako ima neki monter na forumu da objasni jel daje on uplatnice za promo period da se plati? Hvala puno!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja prvi put čujem za to da monter daje uplatnice.

bar ovi moji ne daju...niti sam im ja rekao da daju,niti je meni ikad iko od šefova rekao da treba to da dajem.

ja čak savjetujem korisnike da se ne cimaju u banku da uplaćuju po 1 marku mjesečno (skoro da je veća provizija :lol: :lol: ),već kad dobiju prvi "ozbiljan" račun,da prislone i te tri marke uz njega...

ali,kod tebe je total tv kuća,tako da je to onda druga stvar...

uglavnom,ne brini...od momenta kad prvi put dobiješ to OSD upozorenje da nisi platio,neće ti ugasiti bar još mjesec dana od toga.....uplati i miran si...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik

Hvala ti na ažurnosti znači po tvom mi je sve trebalo doći na računu i za promo period i za pune iznose računa nakon isteka promo perioda.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ako meni danas bude instaliran Total, je l' za 2,3 i 4 mjesec placam po marku ili to krece od treceg?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hvala ti na ažurnosti znači po tvom mi je sve trebalo doći na računu i za promo period i za pune iznose računa nakon isteka promo perioda.

Pa trebalo je,vjerovatno...Mada nisam ja u toj službi koja šalje račune...Zato ti i kažem da ne bi bilo loše da ih još jednom prozoveš i upitaš zašto ti to nije došlo uz račun,i zašto ti trebaš biti vidovit da znaš koliko bi trebao uplatiti.

Citiraj:
Ako meni danas bude instaliran Total, je l' za 2,3 i 4 mjesec placam po marku ili to krece od treceg?

Biće namontiran,mada mi mali kaže da mu se ne javljaš danas :D

Da...dobro si skontao...feb,mart i april imaš po marku...svejedno je,namontirao 1 ili 31 u mjesecu,taj ti se mjesec računa...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ipak smo se culi danas. Dolazi za koji minut pa ce instalirati, nadam se. Dakle i Total ima manire Mtela... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 16:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hahaha...sa jedne strane,korisnik konta "bolje bi bilo da sam namontirao 1.-og u mjesecu,pa da dobijem veći gratis"....pa neki čak i tempiraju...

ali to je mač sa dvije oštrice,jer direktorica nama uvijek zadnji dan u mjesecu javlja da li će ta akcija "tri mjeseca za marku",uopšte biti produžena!! 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Jedno pitanje za ove koji imaju total.
Sjedim sa drugom , pa me on zamolio da pitam nekog ko se razumije.On ima total paket od 17KM (mislim osnovni od 12KM +HD od 5KM)
Kaze uzeo bi jos 2 resivera,ali ne zna da li bi mogao vratiti te resivere tj.taj dodatni paket ako bi npr.elta uvela sport klubove ili mu ispala neka druga sema.On zna da ovaj mora ispostovati 2 godine sto placa 17KM.
Ali da li mora i te dodatne ispostovati ili moze vratiti kada hoce?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2015, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ugovorom se vezes samo na vremenski period, ne za velicinu paketa. Pakete moze mijenjati svaki mijesec, pozivom na call centar ne mora dolaziti licno u prostorije. Stim da bi mu renta za dodati tv inosila 7KM + paket koji izabere na glavnom resiveru.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]