banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 27 Jan 2015, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, Henderson je ladno trebao dobiti drugi zuti za ono.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2015, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
zdero je napisao:
Manje više isto tako se i ja ponašam na basketu, što znači da sam moron ili djubre.

Zato je svaki basket na rubu opšte tuče. Pa sad ti vidi do koga je.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2015, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol:
Znaci Zdero i ti bi udario Cacu po zglobu dok lezi u autu? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Haha, to je poenta. Ja igram čvrsto, da ne kažem grubo i ne smeta kad neko uzvraća istom mjerom. Ali nikad nemam namjernu nikoga povrjediti, pa čak i kad je Ćaća upitanju! Tako ni Suarez ne ujeda namjerno, već u momentu lik se izgubi, preovladaju emocije i razum se gubi. Costa automatski i mehanički reaguje kad ga neko potkači i odma mora vratiti, a danas je to bilo gaženje članka(i dalje bi se dalo komentarisati jel bilo namjerno ili slučajno) Hoću reći da je to ljudski, kad oduzmeš i to ljudima onda nek sve ide u kurac ...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Treba dodati i to da je Costin temperament dobro poznat svima i glavni cilj onog ko ga cuva je isprovocirati njegovu reakciju...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Suplja prica....sport treba da bude sportski....znaci trud do maksimuma....zgibija na terenu ali nikad ne hinjsko udaranje....to je velika razlika izmedju fudbala i kosarke (kad je vec spominjete)....fudbal je sad vec kompletan u foliranciji i kretenskom ponasanju....u kosarci je to drugacije....na basketu tacno vidis razliku kad neko igra cvrstu odbranu na granici faula i kad neko misli da igra cvrstu odbranu a u stvari tuce protivnika kao u rukometu ili nekom tako sportu....

@zdero
kad igras cvrsto onda znaci da se maksimalno trudis da protivnika zaustavis u skladu sa pravilima...medjutim ako ti nekog non stop udaras na nacin koji nije za kosarku nego za K1 i ocekujes da je ok da on tebi uzvrati istom mjerom onda si brate promasio sport...jer u tom slucaju ti dodje neki tabadzija da igra kosarku, otfikari ti nogu low kickom i kaze da je to ok jer mozes i ti njega tako...nema veze sto si ti invalid ostatak zivota jer je on samo igrao obranu, doduse odbranu po kikbox pravilima al sta ima veze...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ono kako balotelli čuva svog čovjeka (kod banetovog gola),se nama ni u pjetlićima kod nene gavrilovića na šljaci nije smjelo desiti,a da ne govorim kasnije kod bobija spasojevića...koji je tom čovjeku q??? :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nedostatak mozga.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
zgibija na terenu ali nikad ne hinjsko udaranje

https://www.youtube.com/watch?v=vGcLB9yLuqY

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Škrtel rutinski :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kosta je pravi igrač, ali smrad samo takav. Uvijek neke frka ganja. Zaslužuje kaznu. Zato je Bane veliki gospodin, ali veliki.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam sta bi ti rekao....ovakve stvari su u fudbalu normalne od strane svih...ko god ide na skok sa igracem pored sebe ide rukama u vis....to mi je isto kao kad neko ide na loptu i pokosi igraca....grubi startovi se desavaju...nisu nista novo....pitanje je jesu li ili nisu opravdani....eno npr juce Ivanovic povuce Sterlinga za dres i obori ga...lik ga je mogao proc i on ni sekunde nije oklijevao nego je tacno to htio da uradi....dosao do sudije, dobio zuti i stisnuo mu ruku....Sterling se nije bunio ni sekunde....na tom videu meni je veca prevara taj usrani Kosta jer za te stvari se ne prenemazes nego nastavljas igrat....siguran sam da su Lucas i Skrtel dobili takvih laktova juce tonu al se ni jedan nije bunio i pravio kojekakve izraze lica....to se desava...pici dalje...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Karlo kako jedes govna to je cudo jedno...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto sad ja majke ti jedem govna....kad si vidio vidica da se za ovakve stvari buni....ili terija....a ja ti garantujem da ti igraci imaju dvocifren broj ovakvih duela po partiji....al kad udaris kostu onda je to drama, onda je to kraj karijere i pitanje zivota i smrti (ne kazem da je Suarez drugaciji...vrlo je to slicno, samo je Suarez bolji igrac, nista vise...)....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prva stvar, ako je namjerno laktanje normalno onda je i namjerno gazenje normalno. Ako kazes da ovo nije namjeran lakat ja cu reci da ono nije namjerno gazenje i opet smo na istom.
Drugo, je l' Kosta pao i valjao se nakon ovoga? Nije. A udarac je i vise nego dovoljan za to, uhvatio se za glavu kao sto bi se i ti uhvatio da te neko odalami ovako. Cuj nemoj se prenemagat nego nastavi???
Kad Kostu tuku treba da cuti i trpi a kad on udara onda ga u zatvor treba..

Znam da navijas za Liverpool i da boli poraz ali de malo...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poraz uopste ne boli....utakmica je bila dobra...zasluzeno bi bilo i jedno i drugo....prosli vi...dobro....

Pogledaj snimak...skrtel gleda u loptu, gradi se i sprema za skok....to mozes okarakterisat kao namjerno al pokazi mi kako se to u fudbalu drugacije sprema za skok osim tako kako je on uradio....svi to rade...zato sto tako nauce...tako je u pravilima...e sad...sto ti tu nekog udaris laktom...udaris ga i u kosarci gradeci loptu al to nije namjerno, pocesto nije ni faul....ja ovde mogu rec da je priprema za skok i borba...kosta izvukao deblji kraj....moglo je lako bit i obrnuto....al kad kosta gazi nekome na nogu to nikako ne moze zavrsit obrnuto, nit se igdje uci, nit je normalno....

To sto ja navijam za liverpool nema nikakve veze...henderson je isto trebao dobit crveni....nije ga dobio...jbga...mozda neka kompenzacija koju ne kontam....na kraju krajeva niko ovde ni ne raspravlja oko utakmice nego oko degenerika kakav je kosta...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kosta jeste debil ali o njemu se ovoliko prica jer on voli bit' u centru paznje, voli direktno provocirati, svadjati se. Sto se tice gazenja i udaranja nije on nesto gori od mnogih fudbalera danas. Ima ovakvog gazenja stalno samo sto mi to ne vidimo. Samo sto ti koji gaze rade to malo suptilnije, Kostu jednostavno boli kurac.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Evo FA je optužila Costu za nasilno ponašanje i biće vjerovatno kažnjen za utakmicu sa City-em. Đubre ciganjsko i treba biti kažnjen...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Lakat u skoku se vjezba od malih nogu, tako stitis sebe od eventualih sudara glavom, zato i siris ruke. Normalno je sve to.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da, ali samo se rasire ruke da se zastitis da te neko ne odnese. Ako ciljas nekoga u glavu to je karton. Ne znam sta je bilo sinoc, nisam gledao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]