banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Alternativna TV
PostPoslato: 01 Jan 2015, 09:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
A jadnih vijesti majko ko je dozvolio da ovo ode u eter. Zar se neko može radovati što je propao Južni tok koji bi bio toliko značajan za nas samo zato što je protiv predsjednika Jadno. Bolje da su sahranili svoje glupo razmišljanje, jer sa vjerskim simbolima se nebi trebalo igrati i šprdati. I zato puna podrška predsjedniku, da nam od Nove godine krene puno bolje. Srećna Nova godina.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jel gleda neko Apostrof i preseravanje onog podera iz Buke

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Njegovo?

Sta prica?

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Držao predavanje kako smo stoka srpska nekulturna i šovinističaka koju Dodik drži u toru a pri kraju emisije kad su se uključivali gledaoci telefonima javili su se njegovi naručeni istomišljenici,raja iz Prijedora i okolnih mjesta

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2015, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Šta je pogriješio? Čovjek ima pravo na svoje mišljenje. Evo kad je to rekao ko da je rekao o meni i u moje ime pa se ne ljutim.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2015, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve dobro.....imam i ja pravo na svoje mišljenje pa ko jači neka tlači

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Sudija traži ukidanje emisije Apostrof :confused2:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pl0kd33Uj0w[/youtube]

:lol:

Iako nisam zadovoljan načinom na koji se realizuje ta emisija (voditelj često gubi konce i sam postaje gost u emisiji, ponekad i ne tako savršena realizacija, izbor gostiju može biti i bolji), niti sa ATV-om kao televizijom (pisao sam već na ovoj temi), smatram da je taj zahtjev za privremeno ukidanje emisije smiješan i nadam se da će ga RAK odbiti.
A da ne govorimo o tome da je emisija dobila dodatni publicitet, još kada bi znali na ATV-u to iskoristiti...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne budi smiješan, pa i ova priča je imala jedan jedini cilj - promociju emisije.

Da postoji ikakav pokušaj od države pod nazivom Bosna i Hercegovina, kao što ne postoji, RAK bi sada trebao kazniti ATV jer je baš ovim prilogom izvršila pritisak na ovo tijelo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Realno, da postoji sistem, oni sa ATV-a bi se do sada naplaćali kazni za mnoge stvari (počev od toga da su imali masu radnika koji su radili na crno, pa nadalje), pa bi bilo pitanje da li bi uopšte funkcionisali. Takođe da postoji uređen sistem, pitanje je da li bi imali toliko televizija u BiH, ali to je druga tema...

A veću promociju emisije neće imati od onog tv duela pred izbore, ali ni to nisu znali iskoristiti.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Choban je napisao:
Realno, da postoji sistem, oni sa ATV-a bi se do sada naplaćali kazni za mnoge stvari (počev od toga da su imali masu radnika koji su radili na crno, pa nadalje), pa bi bilo pitanje da li bi uopšte funkcionisali. Takođe da postoji uređen sistem, pitanje je da li bi imali toliko televizija u BiH, ali to je druga tema...

A veću promociju emisije neće imati od onog tv duela pred izbore, ali ni to nisu znali iskoristiti.

Odakle li izvuce ova vremena samo?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
na zadnjem konkursu za prijem novinara, prije 3 mjeseca, pojavilo se nekih 70-80 naivaca. Oni izaberu kao 10 najboljih. Radili 3 mjeseca džabe. Evo reče mi poznanik da im je i zadnji otišao prošle sedmice. I ovi s ATV-a opet objave isti konkurs :D http://posao.banjaluka.com/?page_id=6085

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Dok je ovaca,biće i šišanja

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bahamut je napisao:
Choban je napisao:

Odakle li izvuce ova vremena samo?

Nemoj čupati iz konteksta, pročitaj cijelu rečenicu, da postoji bilo kakav sistem naplaćali bi se kazni. Posjećivale su ih inspekcije ali nisam nešto čuo da su ih kažnjavali zbog rada na crno. Baš u to vrijeme su radili ljudi koje znam i to na crno.
Više niko od mojih poznanika ne radi tamo, odavno su razgulili, a praksa ovih sa ATV-a se nastavlja. Nažalost.

dtkbl je napisao:
na zadnjem konkursu za prijem novinara, prije 3 mjeseca, pojavilo se nekih 70-80 naivaca. Oni izaberu kao 10 najboljih. Radili 3 mjeseca džabe. Evo reče mi poznanik da im je i zadnji otišao prošle sedmice. I ovi s ATV-a opet objave isti konkurs :D http://posao.banjaluka.com/?page_id=6085

Znači još uvijek varaju dječurliju :( Ne pratim tu stranicu sa oglasima, pa ne primjetih. Dobro napisa košarka, dok je ovaca...

Vidljivo je da im je informativni program, koji im je nekad bio najjači, odavno otanjio i da su sve lošiji.
Grad je mali, poznato je kako se ponašaju na ATV-u, ljudi pričaju, teško će tako dobiti nekog ekstra kvalitetnog.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
dtkbl je napisao:
Evo reče mi poznanik da im je i zadnji otišao prošle sedmice.

Nije ti dobro rekao, ostala je jedna za stalno, skontaj po vijestima.
Ali je pitanje do kad, ako je pametna nece dugo.

@Choban: Govorim ti iz prve ruke, to sto si napisao u proslom vremenu daje utisak da se stanje popravilo ili ostalo isto, naprotiv, sve je vise neprijavljenih...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Kakve crne inspekcije, direktorica hoda sa inspektorom i odredjuje ko ce pokazati licnu kartu.. Toliko o inspektorima i nazovi drzavi.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2015, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije problem u tome što rade nakaradno (u stvari i jeste),već štto su svakoj čorbi zaprška,oni najbolje znaju sve,ukazuju na sve,najkul tv na svijetu,niko im nije do koljena.Nije čudno kad Tešanovićka gradi takav odnos,njena je tv,ali se čudim njenim bolidima od novinara,svi su naduvani ko da rade na CNN-u

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2015, 00:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
kosarka je napisao:
Dok je ovaca,biće i šišanja

Sve manje i manje ovaca.. Jbg.. rade to već 10 godina..

Ali vrh mi u ovom konkursu:

"Sposobnost rada pod pritiskom i u kratkim rokovima."

Šta uopšte ovo znači? Da te drndaju, čereče i maltretiraju po cijeli dan za 250 maraka i da ti imaš sposobnost da to podnosiš? :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2015, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
To znači da se iskompleksirani i isfrustrirani urednici iživljavaju nad tim jadnicima. Jednom prilikom je jedan od njih (onaj derpe Galić) rekao "vi niste nikakvi novinari, ne znate napisati vijest, sad ću izvaditi **rac i sve vas popishati" :D :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2015, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To objasnjava Kobricu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2015, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
To znači da se iskompleksirani i isfrustrirani urednici iživljavaju nad tim jadnicima. Jednom prilikom je jedan od njih (onaj derpe Galić) rekao "vi niste nikakvi novinari, ne znate napisati vijest, sad ću izvaditi **rac i sve vas popishati" :D :roll:

Već zamišljam Vukotića i Trninićki u koži i sa bičem :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]