banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 23 Jan 2015, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Žene vozači. Pih...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
nije opravdanje, ali rekose na tv da je bila u posjeti suprugu u bolnici

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
hadzidado je napisao:
Ja bih ga izvrn'o naopako posle ovog slijetanja,jer, ko zna šta je sve puklo?

Nisu to neka velika ostecenja.
Onako ugrubo, pri padu sa 2m, tijelo (konkretnije - auto) ubrza do ~6m/s (~20km/h). Nije to nista posebno. Vjesanje sigurno nije stradalo, ali mogu da budu ostecenja poda, plastika i sl.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sreca da je VW, inace bi se sasuo u milion komada da je neki drugi proizvodjac

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Npr. Fiat 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2015, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Može biti al nije to ni blizu isto kao sudar. Nisu auta pravljena da spadaju s nečeg.
A ovo za "das auto"....please....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet neko sranje na kruznom kod gimnazije. Na istom mestu gde je ona zena poginula

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sjetio sam se danas price o prelasku ulice kod Lesnine... Malo se i gine onde sta ljudi rade.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne razumijem zašto ne postave ogradu od jednog kružnog do drugog i riješen problem.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:32 
Ja ne znam sto ne zabrane voznju automobila, nek kupi narod sebi helikoptere ili bicikle...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
U pravu je filozof, ograda i jeste najbolje rješenje na nekim mjestima.
Sjeti se samo zapadnog tranzita kod Čajevca, dok nije bilo ograde cijelo naselje Sunca je pretrčavalo ispod pasarele, i bilo je mrtvih glava, postavljena ograda i riješena stvar. Ne sjećam se unazad 3-4 godine da sam tu vidio pješaka, jer nema kud proći.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2015, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ga videh juce kako zaobilazi ogradu kod te pasarele prema naselju Sunca

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Slika
Amila Hasanović
Citiraj:
Iz nabujale Bosne u mestu Seoča kod Visokog juče je izvučeno beživotno telo Amile Hasanović (20) iz Visokog, prošlogodišnje učesnice šoua „Zvezda možeš biti ti“.

Citiraj:
Neki od njih su ispričali da su primetili crveni „polo“ parkiran u blizini obale. Sumnjaju da je devojka, umesto da prebaci u prvu brzinu, prebacila u rikverc, a kada je stisnula papučicu gasa, nije krenula napred već je sletela niz obalu. Očevici su spasilačkim službama pomogli da lociraju automobil i rekli da ga traže u blizini Papratnice, odmah pored puta, jer su posumnjali da se automobil zadržao u kanjonu. Voda je u delu gde je pronađen „polo“ veoma duboka. Svedoci tragedije odmah su pozvali policiju.

:-?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Danas (9. februar) sam prolazio u autobusu pored gadne saobraćajke ispred Bauwelt (Bivši OBI)... učesnici su kombi i 2 ili 3 auta (nisam dobro vidio iz autobusa), sva vozila koja sam vidio su jako sabijena s prednje strane, murije ko u priči, skrenuli saobraćaj kroz dvorište Hiper-korta, hitna odlazi i dolazi... Nigdje nikakve vijesti na netu o ovom, baš me čudi.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bilo je danas na portalu nezavisnih, kombi prevrnut.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
nije to to... ovo je bas gadno izgledalo...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ma nije to, to što su pisali na Nezavisnim je bilo na zap. tranzitu. Ovo je bilo kod OBI-ja, Lazarevo, "Stara cesta". Kombi je bio žut i mnogo više slupan, kao i ostala vozila.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2015, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pokušali pobjeći od policije pa se prevrnuli na krov na raskrsnici Koščice i Kulenovića.
Spoiler:
Slika

Citiraj:
STOLAC, BANJALUKA - Tomislav Perić (15) iz Stoca je poginuo, a osmoro je povrijeđeno u četiri saobraćajna udesa koja su se ovog vikenda dogodila na području Stoca, Prijedora i Banjaluke.
Maloljetni Perić poginuo je u nesreći u subotu nešto prije 19 časova u Stocu. Do nesreće je došlo kada je pežo 407, kojim je upravljao Marko Perić (19), sletio sa puta. U tom trenutku u vozilu su bili njegovi rođaci Luka Perić (18) i na suvozačevom mjestu nastradali Tomislav, koji je podlegao povredama u bolnici, dva časa nakon nesreće. Luka i Marko su zadobili povrede, ali su, kako saznajemo, izvan životne opasnosti.
Očevici nesreće ispričali su da su mladići kobne večeri krenuli u grad, i u mjestu Krajšine, 500 metara od ulaza u Stolac, sletjeli su sa puta, udarili u brdo, a potom uletjeli u dvorište, nakon toga udarili su u drvo.
Vijest o ovoj stravičnoj nesreći brzo se proširila među Tomislavovim prijateljima, koji su mu uputili posljednje pozdrave na Facebook stranici posvećenoj nastradalom dječaku.
"Ti si nas uvijek činio sretnim. Tješi nas misao da će zemaljski dani brzo proći i da ćeš biti opet s nama", jedna je od tužnih poruka na ovoj stranici.
Isti dan stradao je i Prijedorčanin Dado Srdić (39), koji je džipom nisan murano sletio sa ceste, na putu Prijedor - Sanski Most, u blizini Žegerskog mosta, u rijeku Sanu. Vozilo je na krovu završilo u vodi, a Srdić se sam izvukao iz automobila. Srdić je primljen u prijedorsku bolnicu i nema povreda opasnih po život.
Tri saobraćajne nezgode dogodile su se u nedjelju oko deset časova u Potkozarju, kod Banjaluke.
Prvo su se sudarali FIAT punto, za čijim volanom se nalazio M.T. (33) iz Kotor Varoša, i audi 4, kojim je upravljao Banjalučanin S.S. (45). Tom prilikom povrede je zadobio vozač punta i suvozač B.P. (17).
Dok je policija obavljala uviđaj na ovoj nezgodi, napravila se kolona auta pa su zbog nepažnje vozača bila još dva sudara. U jednom je došlo do slijetanja vozila, dok je u drugom BMW, kojim je upravljao V.M. (21) iz Prijedora, udario u punto kedi, za čijim volanom je bio njegov sugrađanin S.Š. (26). U ovom sudaru povrijeđeni su vozač BMW-a i njegov suvozač.

Citiraj:
Trkao se autom, pa ubio majku i dijete
DANICA POPOVIĆ - 20.02.2015 20:12
Trkao se autom, pa ubio majku i dijete
ZVORNIK - Slavojka Kostić (36) iz Boškovića, kod Zvornika, i njena šestogodišnja kćerka Milica poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na magistralnom putu Zvornik - Tuzla, u mjestu Karakaj.
Do nesreće koja se dogodila nešto iza 20 časova došlo je kada je na golf 2, u kome su se na zadnjem sjedištu nalazile nastradala Slavojka i njena kćerka, prilikom skretanja naletio golf 4, kojim je upravljao Halmedin Muratović (22) iz Križevića, kod Zvornika.
Kako saznajemo, Kostićeva je preminula na licu mjesta, dok je njena kćerka bitku za život izgubila u tuzlanskoj bolnici oko 23 časa.
Na suvozačevom mjestu u golfu 2 bio je Stanko Stojić (54), koji je zbog zadobijenih povreda prevezen u bolnicu, dok je vozač Dragan Kostić (42), suprug i otac nastradalih, prošao bez povreda, kao i Muratović.
Očevici nesreće kažu da je prizor bio stravičan, a tome, kako ističu, svjedoči i činjenica da je vozilo u kome su se nalazile majka i kćerka u potpunosti smrskano. Kako pričaju, Kostići su bili u selu Jardan na babinama kod rođaka, a pri povratku povezli su Draganovog ujaka Stanka Stojića.
Vraćajući se kroz Karakaj htjeli su da skrenu prema zgradi koja se nalazi pored magistralnog puta, tačnije kod preduzeća "Zvornikputevi", kako bi ostavili Stojića jer tu stanuje. Međutim, tada se začuo prasak.
Da bi autom došao do zgrade Kostić je prvo morao da pređe suprotnu traku. Prema svjedočenju očevidaca nesreće, u trenutku skretanja Kostić je iza sebe primijetio dva golfa 4 kako idu velikom brzinom, vjerovatno se trkajući, pa se iz straha ponovo vratio u svoju traku.
Jedna "četvorka" je uspjela proći pored Kostića, ali je druga bila kobna i pri velikoj brzini direktno je udarila u gepek golfa 2.
"Od udara odbacio ih je nekoliko metara. Zadnja strana auta gdje su sjedile majka i kćerka u potpunosti je ulubljena", rekli su očevici.
Mještani Boškovića i komšije nastradalih kažu da selom odzvanjaju plač i jauci zbog ove tragedije.
"Ja sam ih vidio taj dan jer je Slavojka sa Milicom došla da pijemo kafu. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao. Bio sam i kod njihove kuće poslije nesreće i niko ne može povjerovati u ovu strašnu sudbinu. Dragan je izgubljen", kazao nam je prvi komšija Kostića, ističući da je iza Slavojke ostalo još dvoje djece, od kojih je jedno maloljetno.

užas :(

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2015, 20:45 
Eto debila retardiranog, je*em mu licno mater idiotsku i seljacku...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 00:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Halmedin.. ime mu samo govori, duze od IQ-a.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]