banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2015, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Bolje i taj kiseli , nego kada se sjetim onih ratnih i poratnih godina. Prođeš kroz Gospodsku, a nigdje osmijeha.
Osim ako se Rašo šiša u Relax-u :)
I meni je taj iskren, prirodan, slobodan, lepršav... osmijeh baš nešto posebno. Vjerovatno zato i često lupetam gluposti da ga izmamim.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То је оно што ме је "пукло" кад сам први пут отишао у ШвеЦку, сви људи на улици насмијани и расположени, истина градић је у питању био али баш оно видиш разлику дррррастиЋну. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
отишо Мујо у Шведску, ал се ома вратио, ша би пита Хасо, ма пусти Хасо, тамо ништа не ваља, како црни Мујо, шведска, стандард, ма бјеж Хасо они су 20г иза нас, како пита Хасо, не може да верује да је овај био у Шведску, а Мујо ће ти - па код њих је тек сад добро!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
spavac je napisao:
ana je preljepa, bez obzira i sto ima male cice, cura je sexy...jovo jovo..

prelijepa !? ajde da si rekao zgodna, vidim ja sta je uticaj medija, uskoro cemo citati ovdje kao su Lindzi Davenport i Jelena Jankovic prepichke.prva zato sto ima 189 cm, a druga zato sto je nasa :confused2:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јао ђе нађе Линдзи... :lol: Могао си и Аранчу Санчез да поменеш. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aranca , ah, ah, ahhhhhhhh :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
cicak je napisao:
:confused2: :confused2: :confused2:
Kakvi ste vi ako je ovo vama prosjek? TE nije zgodna, te male sike...

http://www.photofromtheworld.com/photo_ ... anovic.asp

Sve superman do supermana

bolje tako nego sve zeljo joksim do dina merlina.. :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Ana je cura sa lijepim crtama lica, visokih istaknutih jagodica.. i ovako na prvu loptu nosi taj neki sjevernjacko/slavenski fenotip.. Visoka, dosta svjetle oci i ten.. I zbog toga bih i rekao da je omiljena recimo u skandinavskim zemljama, Engleskoj, Njemackoj,... Sjecam se njene prve ozbiljnije pojave s reketom kad sam jednom prilikom preko Eurosporta uhvatio neke britanske komentatore koji su tako bacili spiku oko njenog izgleda.. Recimo stav koji zauzme kad ocekuje servu protivnice, pa onda malo zazmuri, smiri se, podigne lice i bradu, opisali su je kao nesto najsenzualnije sto se pojavilo na ten. terenima.. za razliku od jedne Sarapove koja npr. uvijek izgleda kao da je na ekserima, a zivci zategnuti do krajnjih granica.. iako je realno zgodnija od Ane. Samo ipak bi se slozio i sa Jovom da je malo i bezlicna bez sminke ponekad. Npr:

Spoiler:
Slika

A cini mi se i da je bila debeljuca kad je bila mladja.. :P

Edit: -E da, ovako na drugu loptu reko bi cojek kao da joj je i nas Ratko tatko.. :iconbiggrin:

Spoiler:
Slika

Poslednji put menjao Michigenac dana 23 Jan 2015, 15:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Дефинитивно се "усукала" задњих година. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
spavac je napisao:
ana je preljepa, bez obzira i sto ima male cice, cura je sexy...jovo jovo..

prelijepa !? ajde da si rekao zgodna, vidim ja sta je uticaj medija, uskoro cemo citati ovdje kao su Lindzi Davenport i Jelena Jankovic prepichke.prva zato sto ima 189 cm, a druga zato sto je nasa :confused2:

De Jovo otvori nam oči i stavi sliku kakve prepičke (domaće naravno) da i mi vidimo šta je ljepota...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vec sam dao prijedlog. ultimejt avion Jelena Jankovic :D . jednom je izjavila da hoce biti glumica :confused2:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajde ovako da pokusamo neki generalni licni opis da ubacimo u jednu korpu:

Od prvobitnih stanovnika balkanskih gudura: Ilira, Kelta, Cincara.. preko ostalih juznjaka, Rimljana, njima podredjenih naroda koji su prospartali ovim terenima.. do "nas" Slavena, Bugara, Avara pa sve do Turaka.. ovde je nastala citava paleta razlicitih licnih opisa i sigurno je jedna od najraznovrsnijih na ovom globusu.. i to je ono sto je zasigurno nasa tzv. "prednost" nad ostalim narodima... Na ulici mozes da sretnes tik jednu do druge najsenzualniju plavusu i vatrenu garavusu.. :iconbiggrin: (sto apsolutno ne znaci da ne vazi i obrnuto).

S druge strane i geomorfoloski balkan se nalazi na mjestu ukrstanja tople mediteranske i hladne kontinentalne klime koja do nas puca i dopire s kranjeg sjevera sve preko ravne Ukrajine, Rusije, Poljske, Madjarske... I reljef sam jedan je od najraznovrsnijih na ovom planetu.. Dakle, specif. geo-pozicija, raznovrsnost i bogatstvo biodiverziteta i prirodnih (hranljivih) minerala ovih terena koje smo potom iz generacije u generaciju prenosili na potomstvo nacinilo nas je naposljetku ovakvima.. u prosjeku opet visima, vitkijima (jer i surovi planin. uslovi nikad nisu davali dovoljno hrane) a time i zgodnijima od ostatka planete.. Prevashodno konzumiranje mlijecnih proizvoda prebogatih kalcijumom, zivotinja i stoke rasle na visokim nadm. visinama razlog je sto danas npr. mozemo i da se odmjeravamo u igri ispod obruceva.. :)

Pa bacite pogled na CG, Liku, Dalmaciju, Sandzak, Hercegovinu, visoku Krajinu.. -sve prije svega stocarski regioni.. i na kraju imate rmpaliju Pekovica, Slavka Vranesa, Divca, Vucevica, Raduljicu, Milicica, Danilovica, Bodirogu, Zorana Savica, Asmira Kolasinca, .. i Hrvate da ne nabrajam..

A sto se tice BL na ivici ravnoga Lijevca, pa u najvecoj mjeri svi smo se mi vise-manje prije ili kasnije shljegli u nju.. :)

I na kraju nikako da ne zaboravimo ljepsiji pol: 8)

Spoiler:
Slika
SlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Francesca Schiavone, najbolja riba ikada!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ako ćemo iskreno najljepši tj. najviše paze na sebe su Italijani. Teško da ih možeš naveče na Jadranu vidjeti da nisu uredni, dotjerani i fino obučeni srednjovječni parovi sa djecom. Italijanke nisu pojam ljepote (većinom su ružne ko lopina) ali slabo koja da je zapuštena i da nije dotjerana...Grkinje većnom glavate, kovrdžave i jakih obrva ko da im je svima tata Maradona :lol: ali zalomi se i pokoja pravo dobra....Švabice i Austrijanke od njih 10 jedna valja, Britanke ko trolovi i Hobiti, al sam vidio par egzotičnih crvenokosih koje su baš lijepe :) Ruskinja i Ukrajinki ima svakakvih od bljutavih do anđeosko lijepih, Čehinje su sve neke bljutave i prozirne ali su hapipne :) :evil: Mađarica ima dobrih da ti pamet stane :love4: Ja što sam ovih latinjara ima priliku vidjeti su ružne ko naše Ciganke, ali imaju guzove samo takve :P Poljakinja ima svakakvih, svih boja i dezena, ali su većinom raskalašne na desetu, bar ove što sam ih upoznao.... :-?
Naše cure tj slovensko porijeklo su generalno među najljepšim, ali i najnafuranijim i najdroljastijim stajlingom...dok ne pređu granicu i odu na more :-? Onda nastaje veselje...
Dosta našeg naroda sa ovih prostora čim uđe u bračne vode se opusti, ukrmači, ne vodi računa o sebi. Plus jako nizak standard i loše životne navike i imaš to što imaš...loš način ishrane, alkohol i duvan isto su faktori izgleda poslije 30te, tako da imam drugara koji su se zapustili, žderu i puše ko kotlovnica, ja i Tenssa kad bi stali pored njih izgledamo kao tinejdžeri iako smo tu godinu dvije razlike.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta znači hapipne

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ne zna ni on

hafifne mu se ne uklapaju u traktat
:)

mrkonjic
usra i ti i sefa i stanicu
eto niko se nije mjesao sem nas ovde prije 2000 godina i zato smo rasni

u americi nemozes naci nikoga ko nema bar 4 razlicite nacije u zadnja 3 koljena a i u britaniji je potesko u urbanim sredinama naci nekoga kome prababa nije iz neke od kolonija tako da sto se tice mjesanja krvi mi smo relativno bljutavi jer nam je mix prevashodno anadolijsko-tatarski u zadnjih 200 injak godina

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mene su najvise razocarale Grkinje, jebeni cupavi hobiti (vecina, ne sve) kao i Britanke (mada sam znao da nisu ni za koji kurac osim rodjakov), tacno se vidi da su potomci incesta. Najvise su odusevile zene iz istocnih zemalja.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Cils hapipne koliko znam lake, a hafifan je neuhranjen ili sam ja pogrešno naučen :scratch:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
hafifan/a
zanemocao/la

hapipan nejma to je neki interni izraz (mozes metnuti u temu o bl zargonu :) )

kad smo kod engleskinja koje toliko pljujete molio bi vas da malo premotate traku i pogledate koje sve holivudske picoke dolaze iz UK

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@chils

Sta covjece lupetas tako provizorno? Kakvih 200 zadnjih godina?? Pa prije 200 god. smo se i oslobodili od Turaka, tj. Srbija, a i mi nekih 60-ak god. kasnije.. Istina je da u nama ima dosta tih istocnjacko-turkijskih gena, u Srbiji cak i vise jer je ona sama tranzitna zemlja uz dolinu Morava.. a mi smo se vise povrh ovako skrivali po klancima i gudurama.. Nisam ja pisao samo o genetskom mixu vec i o tlu na kojem smo potekli i cije elemente nosimo u sebi.. al nije ti sad ovo teorija krvi i tla.. :lol: Za Britance grijesis, a Ameri generalno jesu (bili) jedan od ljesvih naroda.. (dok nisu ovaplotili Mek, Burgerking i ostale baljezgarije..)
A tatarskije gena najvise imaju Bugari i Makedonci.. Eno vid pokojnoga Tosketa Proeskog pa kosije ociju..

I ako sam ga iole zasrao, ti si ga bar 3x vise ovakvim gornjim komentarom.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jovini i moji su iz Vojne krajine tako da su naše pretkinje bile pošteđene azijatskog mješanja u gene

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]