banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 07:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV BN
PostPoslato: 06 Jan 2015, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
po stoti put...ljudi,srbi,braco :D

pa pobogu,ne poredite bn tv sa rtrs...vec bn poredite sa simicem,bel-om,hema tv....a rtrs sa BBC,ZDF,ARD,RAI...ili bar HRT ili RTS...i ostalim javnim servisima za koje se PLACA OBAVEZNA PRETPLATA

pa niste retardirani hebem mu misa,znate kome idu vase pare od pretpalte...ostavite ovu bijeljinsku bijedu na miru,kako rade,rade...

i borite se za castan javni servis...

nema veceg licemjerja nego na ovoj temi o televizijama....ova dvojica sto velicaju
rtrs u svakom postu,i kace rejtinge (da nije zalosno,bilo bi smijesno :( ) neko vece se slozise da je "nerealno ocekivati da rtrs bude kao hrt,jer je tamo pretplata veca",a sad se ovdje okomili na ovaj jadni bn za koju gradjani i ne placaju pretplatu :( :(

raskoljnikov,slazem se...dug zivot i sva sreca bn-u,dok se bude moglo....

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Jan 2015, 20:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Добро, БНов програм је кита гора него Симићев.
Ако је то новинарство и 24 сата је.
Бијељински биједу. Дај Шлагеру, не пренемажи.

РТРС политичка "неутралан" и то за моје паре "неутралан".

Је л се не смије рећи да је БН очајан? Одмах ви упирете прстом на РТРС. Заболи ме, њих сам раније престао гледати. И онако немају ништа.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta covjek uopste da gleda na BN? Sem par politickih emisija, nista.

Ako me dobro sluzi pamcenje nekad je BN prenosio francusku ligu u fudbalu..

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tasko,ti si pomenuo RTRS u proslom svom postu o BN,a ne ja.....zato sam se i ukljucio u diskusiju.

Da si samo napisao "Program TV BN je qurac od ovce",vjeruj da ne bih ni primjetio....

Uostalom,mozda si i u pravu...I ja ga skoro i ne gledam,osim sto obavezno svaki dan procitam vijesti na sajtu....

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Schlager je napisao:
nema veceg licemjerja nego na ovoj temi o televizijama....ova dvojica sto velicaju
rtrs u svakom postu,i kace rejtinge (da nije zalosno,bilo bi smijesno :( ) neko vece se slozise da je "nerealno ocekivati da rtrs bude kao hrt,jer je tamo pretplata veca",a sad se ovdje okomili na ovaj jadni bn za koju gradjani i ne placaju pretplatu :( :(

:lol:

Ja sam samo objavljivao podatke u kojima piše da je RTRS najgledaniji, nisam ih ja kreirao, već samo prenio zvanične podatke. Koliko su tačni - ne znam, ali su zvanični.
Informativu ne gledam ni na RTRS-u ni na BN-u jer mi se obe tv stanice gade po tom pitanju.
Šta podrazumijevaš pod veličanjem RTRS-a? Ako je veličanje to što sam rekao da RTRS ima dobar filmski/serijski/zabavni program dok je to kod BN-a blago rečeno dno za moj ukus - onda stvarno ne znam ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

po tebi nije nimalo neprirodno (da ne kazem bolesno) da se rts i rtrs hvale gledanoscu?

Vrh

Tema posta: Re: Одг: RTV BN
PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
BeckaSkola je napisao:
Sta covjek uopste da gleda na BN? Sem par politickih emisija, nista.

Ako me dobro sluzi pamcenje nekad je BN prenosio francusku ligu u fudbalu..

Jebeš fudbal i politiku, to imaš na desetini drugih kanala. Od tog nema ljeba.
BN emituje ono što se gleda i od čega ima koristi. Eno danas narod se stalno uključuje preko skajpa, želje, čestitke i pozdravi, plaćaju par maraka za jednu sms poruku da se pokažu pred selom.
Ljudi vole čuti domaću muziku i zbog toga je BN popularan za vrijeme ovih praznika.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Šlageru, pametni čovječe (nije ulizivanje) potpisujem sve što si napisao za BN i za javni servis. Nego, je li zvanično počela zamjena totalovih risivera kod nas ili?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije :D

ali uskoro ce..javicu ovdje kad nas direktorica pozove na dogovor o nacinu zamjene...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vječito ti hvala druže Šlageru.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Schlager je napisao:
po tebi nije nimalo neprirodno (da ne kazem bolesno) da se rts i rtrs hvale gledanoscu?

Pa kad već čitaš sve, ne znam kako si propustio bar 10 mojih postova u kojima sam rekao da RTRS i RTS ne treba da se bore za gledanost već da je to zadatak komercijalnih televizija. Ali kod nas ništa nije kako treba, pa ni to... ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Iskreno, stvarno ne mogu vjerovati da se opet kuca o BN televiziji kao o nečemu - što je dobro. Pobogu. Ajmo malo za promjenu, umjesto iz političkih rovova gledati na program s nekog drugog položaja.

Može i sa osmatračnice.

Pa i iz političkih rovova - sve to izgleda bijedno i providno. Nešto poput ATV-a na drugoj strani. Nimalo objektivnosti i toliko poltronstva prema liderima najveće nam opozicione partije da su svojim pristupom, vjerujem, odbili i dobar dio biračkog tijela od iste. Narod svašta napriča po slavama. :D

Edit: Sve dok Javni servisi i kod nas i u Srbiji ne dođu u situaciju da poput HRT-a mogu koliko-toliko normalno prikupljati pretplatu, pravdam njihovu trku za Nielsenovim procentima. Ipak za razliku od našeg Javnog servisa, RTS bar ima 5 tv kanala i bar pokušavaju opravdati ulogu Javnog servica. Ali ovo i nije tema o Javnim servisima već o BN-u koji se nekako godinu-dvije uoči posljednih nam "sudbinskih" izbora - izgubio negdje na deponiji novinarstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne postoje nezavisne televizije.

bn tv je televizija koja je potpuno naklonjena srpskoj demokratskoj stranci,cak i jedina u eteru preko koje sds moze u potpunosti da se izrazi.....doduse,trenutno na bn imaju prostora i ostale clanice saveza za promjene,ali to ce biti samo dok budu bliske sa sds...vlado trisic je nas covjek,i svako ko ove stvari ne vidi,taj nikada nece vidjeti nista...

za atv koga pominjes,me zaboli cosak..nikad ni slova o njima nisam napisao,ni na forumskoj temi ATV,niti na bilo kojoj drugoj.....kao i za ostale televizije..ili nezavisne,glas i sve ostale koji podrzavaju aktuelnu vlast....

ali rtrs je nesto drugo.....svakog mjeseca ja platim 14 maraka za javni servis (kuci i u radnji) da bih gledao ovo ljudsko i novinarsko gmizanje,nezamislivo ljudskom umu i ljudskom dostojanstvu...nije to vise ona blaga naklonost,kakva je uvijek bila,i kakva je vjerovatno svagdje u svijetu...ovo sto rtrs radi svakog imalo ponosnog covjeka vise ne moze ni razbjesniti...vec samo rastuziti koliko covjek nisko moze pasti,i to ljudi koje placamo svi MI :( :(

shvatas razliku?

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Jan 2015, 21:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
drug je napisao:
Edit: Sve dok Javni servisi i kod nas i u Srbiji ne dođu u situaciju da poput HRT-a mogu koliko-toliko normalno prikupljati pretplatu, pravdam njihovu trku za Nielsenovim procentima. Ipak za razliku od našeg Javnog servisa, RTS bar ima 5 tv kanala i bar pokušavaju opravdati ulogu Javnog servica. Ali ovo i nije tema o Javnim servisima već o BN-u koji se nekako godinu-dvije uoči posljednih nam "sudbinskih" izbora - izgubio negdje na deponiji novinarstva.

daleko su oni od hrt-a. hrt 1 i hrt 2 nema reklame za vrijeme filma ili serije a hrt 3 i hrt 4 uopste nemaju reklame.

Schlager je napisao:
ali rtrs je nesto drugo.....svakog mjeseca ja platim 14 maraka za javni servis (kuci i u radnji) da bih gledao ovo ljudsko i novinarsko gmizanje,nezamislivo ljudskom umu i ljudskom dostojanstvu...nije to vise ona blaga naklonost,kakva je uvijek bila,i kakva je vjerovatno svagdje u svijetu...ovo sto rtrs radi svakog imalo ponosnog covjeka vise ne moze ni razbjesniti...vec samo rastuziti koliko covjek nisko moze pasti,i to ljudi koje placamo svi MI :( :(

sto se zalis samo na rtrs? postoje jos 2 emitera kojima idu tvoje pare. bht-u ide 50%.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
@mark05

Vjerujem da si, baveći se ovom analizom, uporedio i visinu i stepen naplate rtv takse u Hrvatskoj i Republici Srpskoj. Meni je to presudna informacija, kao i ova koju si i sam naveo. O nametnutom sistemu raspodjele sredstava od rtv takse :wink:

Ali pošto imamo teme o Javnim servisima, ovdje bi trebali da se "divimo" - novinarskim i programsko-tehničkim dostignućima RTV BN.

Poslednji put menjao drug dana 06 Jan 2015, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

posto sam i ja bio moderator ovdje na medijima,znam da smo otisli debelo u off i da im smeta ovo....

pa ako se u ovo praznicno vrijeme jos nekome supljira sa mnom o ovim glupostima,nek pise na temi namjenski otvorenoj za informativne programe bn,rtrs i ostalih...

viewtopic.php?f=50&t=64740

i tek sad kad sam nasao tu temu vidim koliko se ustvari ponavljam i koliko je ovo sve besmisleno :( :(...ali tjesi me sto sam bar dosljedan :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da, "BEN" je esdeesovo glasilo i ništa drugo. Prije jedno dvije godine, kad su već prilično zastranili, pisao sam im mejl (koliko god to smiješno zvučalo), ko ga je čitao neznam, možda Triša glavom i bradom. On se počeo svađati sa mnom preko mejla kao kakva seljanka na pijaci misleći da je moje pisanje bila neka provokacija. A nije. Enivej, od tada sam se zaista operisao od njih. Povući ću jednu paralelu bena sa sds-om. Nekoć, govoreći o svom prijatelju Ognjenu Tadiću, Nikola Pejaković je rekao da je njegova, Tadićeva greška, što je u sds-u uopšte. On bi veselnik i pokušao nešto promjeniti ali je u stranci koja samu sebe ne može promjeniti i poboljšati a kamoli državu. Pa tako i "ben". Ne možeš od treša pitu praviti. A rtrs. E to je već druga priča. Svima je jasno da je to Dodikova televizija. I ko god je na vlasti, biće njegova "srpska". Bilo, je i biće. Nije mi jasno samo to da neko to ne vidi. Kao jedna moja prijateljica, radi kao portparol u jednom Fondu u Banjaluci. Ona to ne vidi! Nisu, veli, baš "najobjektivniji" ali nisu snsd-ova ispostava. Pa kako, majka mu stara, jesam li ja baš lud?!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro,uglavnom smo se na kraju slozili....a jedino sto mene uopste zagolica da se ukljucim je to precesto pominjanje u istoj recenici tv bn i rtrs,kao fol dva suprotna pola iste neobjektivnosti.

a to su toliko razlicite stvari,tolika dva svijeta, da meni licno to djeluje (i po nasim parama i po poziciji ) kao da me neko pita da li ti je bolji asmir avdukic ili robin van persie :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pocinje Noz za 10 minuta :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
dtkbl je napisao:
pocinje Noz za 10 minuta :D

To je tradicija koja se ne prekida :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]