banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2013, 19:05
Ti znas jednu, ja znam jedno 4-5 (govorimo o prijateljicama, ne tamo nekim za koje smo negdje culi) ...jos ako se dodaju ove sto su blizu 30.. Nakupi se toga...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Мистер Импропер je napisao:
[

Evo moj buraz prvi, covjek je mladji od mene ima svoj stan, auto, dobar posao, ma ne pada mu napamet da bude upecan. Cak je vrijedniji po pitanju kucnih obaveza, ali sve zene koje su oko njega su mu za zezanciju (ili da to kazemo pravim rijecima: za sex) a da li su bas one sve oko njega radi zezancije... Mozda eventualno jedna od svih njih.

Koliko ja vidim nije problem u tim ženama nego u tvom burazu. On, osim ako nema 20-25 godina ima totalno pogrešan pristup. I dobar posao, stan i auto nisu ono što čini nekoga dobrim kandidatom za ženidbu. Dobrim kandidatom ga čini stav koji tvoj buraz očigledno nema.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Da je isto ne bi bilo toliko neudatih zena 30-35 i sa sansama za udaju manjim nego ikad...

Po statistici u svijetu pa i kod nas se rađa otprilike podjednako muške i ženske djece, pa samim tim ako je toliko neudatih cura onda ima isto toliko i neoženjenih momaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:55 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
[

Evo moj buraz prvi, covjek je mladji od mene ima svoj stan, auto, dobar posao, ma ne pada mu napamet da bude upecan. Cak je vrijedniji po pitanju kucnih obaveza, ali sve zene koje su oko njega su mu za zezanciju (ili da to kazemo pravim rijecima: za sex) a da li su bas one sve oko njega radi zezancije... Mozda eventualno jedna od svih njih.

Koliko ja vidim nije problem u tim ženama nego u tvom burazu. On, osim ako nema 20-25 godina ima totalno pogrešan pristup. I dobar posao, stan i auto nisu ono što čini nekoga dobrim kandidatom za ženidbu. Dobrim kandidatom ga čini stav koji tvoj buraz očigledno nema.

Ni po cemu nisi mogao zakljuciti da covjek poput njega od 30 godina ima pogresan pristup, jer ja to nisam naveo. Naveo sam da je on pozeljan tim curicama oko njega.
Njegov pristup je vjerovatno slican mom: Kad nadje zensko koje je odgovara njegovom kriterijumima ta ce ga ozbiljnije zainteresovati.
A to sto je on situiran samo potvrdjuje musko zenske odnose koji u stvari vladaju - zensko sigurno privlaci siguran muskarac (koji je sposoban da se skrbi o kuci i buducoj porodici), a njega ili prosjecnog muskarca ne privlaci emancipovan tip zene koja je strucna u ispijanju kafa, lakiranju noktiju i cemu sve ne...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Kako će naći žensko za udaju ako traži samo žene sa seks?
Situiran sam i ja već desetak godina. Imam posao, auto, stan. Kako to da mene ne obleću žene ako im je materijalna sigurnost na prvom mjestu?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik

Talija je napisao:
Da je isto ne bi bilo toliko neudatih zena 30-35 i sa sansama za udaju manjim nego ikad...

Po statistici u svijetu pa i kod nas se rađa otprilike podjednako muške i ženske djece, pa samim tim ako je toliko neudatih cura onda ima isto toliko i neoženjenih momaka.

A svi znamo da pod br. 1 ta statistika nije dobra, jer ipak ima vise zena...jer odakle onda toliko zena da sluze kao ljubavnice ili borave u paralelnim vezama sa neslobodnim muskarcima. I druga stvar - opet ne, daleko je vise neudatih od neozenjenih preko 30 god.
Ja moram dobro da se zamislim da pronadjem par poznanika/prijatelja neozenjenih, a bogami cure mogu da navedem bez problema.
Isao sam na dva faxa, na jednom od njih jos uvijek se vrti dosta velik broj asistenata ispod 40 god. Sta mislis koliko je neudatih asistentica? 2 udate, od toga jedna u medjuvremenu razvedena. A asistenti? Nijedan neozenjen...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa lakše je muškarcima ganjati karijeru nego ženama. Muškarac ne mora da bira posao ili porodica, žena mora...Logika ti je niđe veze.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
Situiran sam i ja već desetak godina. Imam posao, auto, stan. Kako to da mene ne obleću žene ako im je materijalna sigurnost na prvom mjestu?

Zoka, gdje sam ja napisao da on trazi zene za sex?
Ako meni dodje jedna zenska i kaze sljedece: " Ja nikad ne bih htjela da imam svoju vikendicu, nego mi je ovako fino: Dodjem kod nekog, sjedim, pojedem rostilj, i kad hocu vratim se kuci"...
Sta ja ima vise da razmatram s tom curom? Dok sex traje traje, i cao dovidjenja.
Sto bi moj buraz odbijao neke ....fit zenske? Ili bilo ko od nas. No to ne znaci da iskljucivo trazimo sex...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:08 
Administrator
Korisnikov avatar

[

ali sve zene koje su oko njega su mu za zezanciju (ili da to kazemo pravim rijecima: za sex

I ta što neće vikendicu nije lijena nego pametna...Vikendica je teška robija (ako hoćeš da to bude kako valja), a ne samo mjesto za plandovanja...To što se njeni afiniteti ne poklapaju sa tvojima ne znači da ona nije materijal za brak nego samo da nije materijal za brak sa tobom.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
Pa lakše je muškarcima ganjati karijeru nego ženama. Muškarac ne mora da bira posao ili porodica, žena mora...Logika ti je niđe veze.

Pa kako se onda dvije asistentice udase? Po tvojoj logici ispada da je visoko skolovanim zenama nemoguce da se udaju. To nije tacno: Problem je sto je NEKIM visokoskolovanim neko usput utuvio u glavu da su bica nizeg reda ako ce se spustati na nivo kucnih poslova... Nazalost takvima prizemljenje dodje kasno.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
_зока je napisao:

Ti si namcor, zato te zene ne oblecu :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
To što je u tvojoj okolini nije generano pravilo. Isto kao i na ostalim temama kad neko na osnovu jednog čovjeka sudi o cijeloj njegovoj zemlji.
To su oni impulsi o kojima sam pisala. Na osnovu jednog slučaja imamo nekakav stav a nakon drugog slučaja korigujemo stav itd.
Generalna istina je da nema pravila, nema šeme na osnovu koje bi se znalo zašto određene osobe ne stupaju u brak. Mi to ne možemo znati, svako ima svoj razlog.

Nakon ratova dolazilo je do te neravnoteže o kojoj govoriš, da je bilo više djevojaka nego momaka, ali ravnoteža se uspostavi.
I dalje vjerujem da ima dovoljno i muškog i ženskog svijeta.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ti si namcor, zato te zene ne oblecu :lol:

Što opet znači da ženama nije bitna samo materijalna strana :P

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Svasta bih ti napiso, al ne smem, dobio sam nedavno pretnje banom :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa kako se onda dvije asistentice udase? Po tvojoj logici ispada da je visoko skolovanim zenama nemoguce da se udaju. To nije tacno: Problem je sto je NEKIM visokoskolovanim neko usput utuvio u glavu da su bica nizeg reda ako ce se spustati na nivo kucnih poslova... Nazalost takvima prizemljenje dodje kasno.

Vidi, ovo žena koje ja znam, a nisu u stanju jaje da isprže uglavnom nemaju više od četiri razreda srednje škole. Obrazovanje nema veze sa tim što neko smatra da je on iznad nekih stvari, ljudi i obaveza. Stvar odgoja. Ako se ti prema svome djetetu ponašaš kao prema princezi ili princu ne možeš očekivati od njega da odjednom zanemari sve to...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:15 
Pripravnik
Pripravnik

Talija je napisao:
To što je u tvojoj okolini nije generano pravilo. Isto kao i na ostalim temama kad neko na osnovu jednog čovjeka sudi o cijeloj njegovoj zemlji.
To su oni impulsi o kojima sam pisala. Na osnovu jednog slučaja imamo nekakav stav a nakon drugog slučaja korigujemo stav itd.
Generalna istina je da nema pravila, nema šeme na osnovu koje bi se znalo zašto određene osobe ne stupaju u brak. Mi to ne možemo znati, svako ima svoj razlog.

Nakon ratova dolazilo je do te neravnoteže o kojoj govoriš, da je bilo više djevojaka nego momaka, ali ravnoteža se uspostavi.
I dalje vjerujem da ima dovoljno i muškog i ženskog svijeta.

Stani malo, tema je o neudatim zenama, ne zeni kao jednom slucaju. Ma nebitno jesu li ratovi ili ne pogledaj upisnu statistiku u osnovne skole. Slagacu, ali odnos je oko 60)40%... U korist curica...
Slazem se da je svako prica za sebe, ali eto porazmisli o broju ljudi koje znas 30-35god pa vidi. Ono sto ja imam u svojoj okolini je vidno na strani zena po pitanju nepostojanja momka/muza.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:

Vidi, ovo žena koje ja znam, a nisu u stanju jaje da isprže uglavnom nemaju više od četiri razreda srednje škole. Obrazovanje nema veze sa tim što neko smatra da je on iznad nekih stvari, ljudi i obaveza. Stvar odgoja. Ako se ti prema svome djetetu ponašaš kao prema princezi ili princu ne možeš očekivati od njega da odjednom zanemari sve to...

Roditelj koji se prema zenskom djetetu odnosi kao prema princezi je zesci retard ukoliko tu princezu nije natjerao da zavrsi nesto skole....

A ovo za fax je stara prica kod nas - nisam ja zavrsavala fax da bih nekom kuvala... E onda su sanse da ces kuvati samoj sebi...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Dijecko idi uci evolutivnu biologiju. Muskarac se ne moze reprodukovati bez zene, zena moze uzeti bilo koga za materijal i biti samohrana majka

www.youtube.com/watch?v=5JJFBtHcBnM

www.youtube.com/watch?v=MNMOCsdiYA0

Sve receno u par minuta

Poslednji put menjao zidarR dana 06 Jan 2015, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:26 
Pripravnik
Pripravnik

O cemu ti uopste pricas? Kakva samohrana majka? Pa to je tek najveca glupost ako je do nje doslo sa tacno takvom namjerom. Kako djetetu objasniti da nema tatu jer je mama bila tolika ludaca pa je samu sebe jebala (izvinjavam se zbog psovanja, ali to dijete cekaju tacno takve provokacije i naravno jos gore kad stasa dovoljno da samo izadje ispred zgrade da se igra sa normalnom djecom. Znamo kako su djeca okrutna po tim pitanjima i kakvu stetu jedno tako "uzgojeno" dijete moze da pretrpi)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:

[

ali sve zene koje su oko njega su mu za zezanciju (ili da to kazemo pravim rijecima: za sex

I ta što neće vikendicu nije lijena nego pametna..

Nije uopste poenta u tome je li neko lijen ili pametan, nego sto se smatra bogom danim. A sad da li ce se to manifestovati kroz ovaj ili onaj stav ili zapazanje je manje bitno. Usput, ta sto ne bi htjela vikendicu sve sto zna skuvati su makaroni sa sirom. Pa ti sad vidi, a ima relativno lagan kancelarijski posao. Dodje neumorna poslije posla kuci, odsjedi malo, bude nahranjena, pa pravac pozoriste ili neko drugo kulturno desavanje koje obicno zavrsi nekim opijanjem. Ako je to prototip moderne zene, neka hvala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]