banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 13:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2015, 10:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Omakne se i tebi neka pametna. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 12:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2013, 19:05
Milane nisam govorio o parama... I da imas i da nemas para, mozes sve do jednom biti na restoranskoj hrani...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik

Shakal: Ja sam mozda malo karikirao musku ljenost, ali u smislu negativnosti zenske emancipacije i nicim zasnovanih stavova da su njihove obaveze u kuci stvar proslosti, ropstvo i ostale pokondirene stvari...

Ja u stvari i dalje nisam dobio odgovor na kljucno pitanje: Sta ce to tacno zena raditi u to svo oslobodjeno vrijeme kad se izbori da izadje iz "kuhinjskih okova"... Sta tacno je problem, u cemu je ona to sprijecena da ucestvuje jer je zarobljena u kuci?

Sad nevezano toliko za temu, ali moze se povuci paralela: Neki dan pricam sa prijateljicom i kaze ona njoj je van pameti da iko kupuje nov auto (da niko ne kupuje nova auta, onda niko ne bi ni mogao doci do polovnih, sto je bio moj prvi argument) pa cak i da ima dovoljno para. Ja reko- je l' bas sve u parama i sta je to drugo u pitanju na sta bi trebalo da ode visak onog ulozenog novca, opet u neku stvar ili nesto za koju je pitanje da li nam uopste treba ili da li nam treba nova stvar... Gdje je najbolji odnos ulozenog i dobijenog...?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Malo je poteško ovakvim Improperima iz maminog hotela uključiti se u kućne poslove i skuhati nešto, al' ta spremnost se vidi iz svakog posta. :D
Svi pišu samo šta očekuju od druge strane.

Imam u okruženju tih single 30+, sve je to nešto inertno, pa poslije sa 44 se sjete da bi djecu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik

Najgora, na osnovu cega ti zakljucujes da brat i ja kad smo zivjeli kod staraca nismo imali kucne obaveze?
Ali vidi naslov teme: Ne znam da li si udata, ali uzmimo da nisi, kao sto ni ja nisam ozenjen. Sta mislis da li bi ti u narednih 5 dana mogla naci sebi muza. Ja jos danas mogu izabrati izmedju bar 3-4 cure koje bi vrlo rado htjele da se udaju za.mene....

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
:lol: Ova tema postaje prava španska serija...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Ne trebamo se samo kačiti jedni sa drugima. Svako iznese svoje mišljenje pa bože moj.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Treb'o sam ja ovom Improperu promijeniti nik u Apolon.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: i prebaciti temu u cafe, kad već nije u humoru.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma ko shvata temu ozbiljno :D iznose se trenutni impulsi, šta kome u sekundi padne na pamet. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Мистер Импропер je napisao:
Najgora, na osnovu cega ti zakljucujes da brat i ja kad smo zivjeli kod staraca nismo imali kucne obaveze?

Ali vidi naslov teme: Ne znam da li si udata, ali uzmimo da nisi, kao sto ni ja nisam ozenjen. Sta mislis da li bi ti u narednih 5 dana mogla naci sebi muza. Ja jos danas mogu izabrati izmedju bar 3-4 cure koje bi vrlo rado htjele da se udaju za.mene....

Jednog sam našla, ne bih dalje tražila :D

Ne znam da li ste imali i koje kućne obaveze, samo čitam ovdje da pominješ kuhanje kao bitan faktor za ženu, a ne pišeš da ti znaš nešto skuhati.

Naravno da ne možeš naći nekoga za 5 dana, ali gledam ove oko sebe kako ne pokazuju ni najmanju namjeru da nekog sretnu/upoznaju, kad hoćeš da ih upoznaš sa nekim to je teška uvreda, šta ima njih ko da pokreće iz njihovog mira, kuća, posao, porodična druženja i kapak.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Talija je napisao:
Ma ko shvata temu ozbiljno :D iznose se trenutni impulsi, šta kome u sekundi padne na pamet. :D

A inace u ostalim stvarima na forumu je obicno...."neimpulsivno" pisanje?
Zoka: Ajd zanemarimo sto sam rekao za sebe, apolona :) , uzmimo prosjecnog banjalucanina i prosjecnu banjalucanku, oboje slobodni i oboje zainteresovani za naci supriznika, koliko bi muskarcu bilo potrebno vremena da nadje sebi zenu ovdje? Ja racunam u prosjeku 10 puta brze (ukoliko naravno zenska uopste uspije ikog naci)... I onda se ponovo vracamo na offtopic kuhinja i sl.
No bitan je zakljucak: U ovoj su prici zene te koje se vrte u krug, a jos na to sve sat otkucava...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Zašto misliš da je muškarcima lakše naći supružnika nego ženama? Ja ne vidim ni jedan dobar razlog zašto bi bilo tako...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Reklo bi se da je jedan od problema ovih starih cura u tome što ne žele obaveze i ne mogu naći nekoga od povjerenja sa kim bi djelile obaveze

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Sa kim bi dijelile obaveze koje ne žele? Kako? Evo tebi obaveze sve, meni ništa?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Krivo sam se odrazio, to su dva problema.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
Zašto misliš da je muškarcima lakše naći supružnika nego ženama? Ja ne vidim ni jedan dobar razlog zašto bi bilo tako...

Na stranu moje licno iskustvo, evo vrtim u glavi prijatelje i poznanike i njihove statuse i mogucnosti. Ko god od muskih je slobodan ima opcije i prilike, ko god od zena da je slobodan to se svodi na jednog ili nijednog muvatora koga ona uopste ne konstatuje, a ostale opcije sa muskarcima ni pod razno. Iako vise je zena bez ikakvih sansi za udaju od tih koje znam, nego da uopste postoji bilo kakav kandidat.

Evo moj buraz prvi, covjek je mladji od mene ima svoj stan, auto, dobar posao, ma ne pada mu napamet da bude upecan. Cak je vrijedniji po pitanju kucnih obaveza, ali sve zene koje su oko njega su mu za zezanciju (ili da to kazemo pravim rijecima: za sex) a da li su bas one sve oko njega radi zezancije... Mozda eventualno jedna od svih njih.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Isto je i muškarcima i ženama, ne vidim razliku.
Činjenica je da se pojavi neka inertnost u htijenju i akciji povodom tog pitanja, radije ostaju u zoni komfora (u kojoj opet nisu 100% zadovoljni) nego da pokušaju, jer pokušaj nosi "rizik", rizik da se ne razočaraju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik

Da je isto ne bi bilo toliko neudatih zena 30-35 i sa sansama za udaju manjim nego ikad...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbt, nije mi jasno gdje su sve te silne neudate... ja od svih sa kojima sam kontaktirala u životu, bližih ili daljih prijateljica, imam samo jednu takvu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]