banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 15:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ne mora značiti,znam par žena koje imaju djecu a ne znaju ni osnovna jela napraviti...tužno,sa druge strane znam par momaka u 20-tim godinama kuhaju bogovski,pojedeš odvališ.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
apokalipto je napisao:
sa druge strane znam par momaka u 20-tim godinama kuhaju bogovski,pojedeš odvališ.

Starlatema? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Ne,ali ima ih...znam dvojicu :) ok likovi vole kuhati to im je hobi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Мистер Импропер je napisao:
Naravno. Za mene ogroman plus pogotovo s obzirom da je moja mama nezaposlena vec 10-15 godina i usavrsila je sve sto eventualno nije vec bilo gastronomsko savrsenstvo.
Bilo koja zena ce svakako slabije kuvati od mame, ali bolje da taj pad s konja bude na magarca a ne u neki kurslus...

Bog te mazo... jeste tema o neudatim djevojkama, ali si ti zreo za taj isti kos.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Мистер Импропер je napisao:
Naravno. Za mene ogroman plus pogotovo s obzirom da je moja mama nezaposlena vec 10-15 godina i usavrsila je sve sto eventualno nije vec bilo gastronomsko savrsenstvo.
Bilo koja zena ce svakako slabije kuvati od mame, ali bolje da taj pad s konja bude na magarca a ne u neki kurslus...

Žene ovo, žene ono i onda... kmeeeeek, mama!

Ja sam u braku naučila da kuvam, ovaj moj ćutao i trpio i stalno govorio da je dobro, nije me nikad ubio u pojam. Kolači slabije idu, ali srećom nije ljubitelj slatkiša. Mi se nekad mijenjamo za poslove, ja popravljam drndavi, kineski vodokotlić, on prostre veš, ja silikoniziram slavinu i popravim odvod, on opere suđe. Gdje ima dogovora ima i mira u kući.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015, 23:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Mamin sin ljubi ga mama :D
(ovo se odnosi na mistera).

Upravo o tome pisem samo nemam to iskustvo da potvrdim :)
Izgleda da je na Balkanu i dalje sramota da muskarac pomaze zeni.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može se zaposliti i neka seksi služavka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
A ko ce "odrzavati" sluzavku kad se mora raditi 24/7 da bi se platila ista!?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako imaš keš to je najbolja solucija.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Nemam nista protiv da zena zaradjuje vise od mene, al' imam ako ne zna da kuva.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2013, 19:05
Pitanje za muskarce iskljucivo jer nema svrhe zene pitati:

Sta vam je bolje:

a) biti mamin sin, sit i zadovoljan (strucno receno uhranjen)

b) biti muz emancipovane zene kome stomak krci pri prolasku kraj komsijine kuce koju odrzava domacica, a kod vlastite kuce u najboljem slucaju te ceka supa iz kesice i "napravi sam sebi sendvic"

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
c) biti član zajednice u kojoj, ako žena ne stigne da skuva ručak, to zna uraditi i sposoban muškarac?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
c) biti muz zene s velikim sisama?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
д) бити жену?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kad vec mama tako dobro kuha i svestrana je zena, priupitaj ju kada zene ulaze u klimaks.. Cisto, da ne ispadas glup medju rajom :evil3:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 01:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Kakve su ovo budalastine, ali ova Nirvana i njena filozofija je najjaca, prava prznica. I trol. U stvari vise trol nego prznica.

O kakvim mi stvarima ovdje pricamo, otkad znam za sebe poslovi se u kuci dijele, radi sta ko stigne, djeca se na vrijeme ukljucivala i ucena da takodje obavljaju sve poslove. Tati lakse idu fizicki tezi poslovi, ali se snalazi i u kuhinji i ostalim poslovima, mater vise vezana za kuhinju ali moze da radi i i sve druge stvari. I? Zar ovo nije normalno..

Gdje uopste nalazite te zadrte muskarce i tu filozofiju, logicno ako zena radi, dodjete sa posla, da ces joj pomoci oko djece...oko hrane.. i ostalo, kome je to sramota, ispod casti jebiga...

Nirvana, ogorcena si. Ne znam jel to samo maska da izigravas loseg feministickog trola ili je stvarno takav mentalni presjek.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 03:43 
Pripravnik
Pripravnik

Beckaskola, ocigledno je da nije normalno. Normalno im je jedino da od svega prave svadju i da svemu kontriraju (i u stanju su danima/sedmicama prezivljavati na vodi i kori hljeba, pa kad se dovedu u stanje usporenog metabolizma, anemije ili slicno, a da ne kazem sveopste atrofije, onda ne znaju sta im se pobogu odjednom desilo. Zatim ih skaci neki virus ili bakterija, zavrse na infektivnom, nakon cega se umire i prestanu pusiti i piti s prijateljicama, ali samo na krace vrijeme dok povrate snagu)....

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 03:44 
Pripravnik
Pripravnik

ajkula je napisao:
Kad vec mama tako dobro kuha i svestrana je zena, priupitaj ju kada zene ulaze u klimaks.. Cisto, da ne ispadas glup medju rajom :evil3:

Ja daleko vise znam o muskarcima i zenama nego sto ces ti to uopste biti kadra da pojmis...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 09:04 
Citiraj:
Samo ne moze se dovijeka zivjeti na hrani koju neko drugi spremi ili ne daj boze restoranskoj... To je jednostavno smijesno.

Moze, ako imas kesa dovoljno...

Nije ni meni jasno gdje nalazite te "muskarce" sto sviraju k po cijeli dan dok zena sve radi...bar meni nije problem usisati kucu ponekada, napraviti dorucak, oprati sudje ili slicno...

Sreca pa draga zna kuvati dobro, ali ni to mi ne igra neku ulogu, znam i sam skuvati sta mi treba...

Kod:
b) biti muz emancipovane zene kome stomak krci pri prolasku kraj komsijine kuce koju odrzava domacica, a kod vlastite kuce u najboljem slucaju te ceka supa iz kesice i "napravi sam sebi sendvic"

I ovo je pretjerivanje..da dodje i kaze kako nece kuvati jer je 21 vijek i da je ona emancipovana i samostalna zena zabio bih je u pm...isto kao sto bi i ona mene trebala da cjeli dan sjedim i sviram onoj stvari dok ona sredjuje kucu, brine oko djece i jos radi na poslu...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nirvana, Improper...Ne znam ciji je stav debilniji, tvoj ili ""njen"".

Najmanja sitnica u zivotu je laksa za uraditi kad postoji dogovor medju dvije osobe koje su skupa, a vi palamudite i odredjujete ciji su koji poslovi. Pa nije valjda brak radnicka zadruga sunce vam vase zadrto.

Jebes zenu koja ne zna kuvati, jebes muskarca koji ne zna kuvati i koji zavisi od tog da l' je zena stigla skuvati rucak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]