Nirvana je napisao:
Мистер Импропер je napisao:
Tapatalk mi ne da da odgovorim, i gdje je meni sad zena da otipka na kompu odgovor, nego ja moram ustajati

Sve u svemu, ja koje god zensko da sam upoznao da govori o "jednakosti" u stvari je obicno lijeno i uopste joj se ne daju raditi kucni poslovi UOPSTE, a ne da kao dijeli te poslove. I obicno je ona ta koja bi unajmila kucnu pomocnicu i sl.
Samo ne moze se dovijeka zivjeti na hrani koju neko drugi spremi ili ne daj boze restoranskoj... To je jednostavno smijesno.
A meni je pun kofer onih "muskarcina" koji govore kako je to zenski posao,kao da ce mu otpasti ruka ako usisa kucu.
A da nema nista gore od lenJ zene,slazem se.
Ali to kako vi pisete to bi sad bilo kao da ja napisem da se udajem jer mi treba majstor u kuci,i dobar j****

Valjda vidis bar kroz moje postove, a vjerovatno se vecina muskih svakako slaze, da niko ovdje ne propagira musko lezanje, a zenski rad... Samo zenska izjava "
nece mu ruka otpasti ako usisa kucu" obicno se ne zavrsi samo na tome...
Problem u vama zenama je sto stalno imate manju ili vecu dozu nezadovoljstva koju ispoljavate trazenjem od nas muskaraca da necim dokazemo svoju ljubav/odanost/privrzenost/
dodaj sta hoces pa na kraju vam nikad ne bude dovoljno.
Da imas muza kuhara, koji pored spremanja obroka tu i tamo jos uradi neki kucni posao, opet nikad ne bi bila zadovoljna.
Zbog cega vi imate konstantnu potrebu da se vama nesto dokazuje, te i kad mekseg muskarca pritjerate na takvo ponasanje opet niste zadovoljne do kraja, ja zaista nemam odgovor na to... Sva sreca pa je balans U PROSJEKU obicno takav da smo mi ti kojima je lakse naci neko zensko, pa moguce i zenu, nego vama zenama musko, pa vas, ne sve vas nazalost, takva situacija spusta na zemlju...