Kako ovdje neki lupaju gluposti
Znam ja nekoliko takvih od 30 ljeta koje nisu udate, a znam ih daleko više koje su razvedene sa djecom ispod 30 godina. Zašto se niko ne dohvati argumenta da smo rekorderi po razvodima? Zbog krize, nezaposlenosti i siromaštva parovima trivijalne i normalne stvari u životu postaju luksuz (kupovina, izleti, godišnji odmori) a pogotovo kad dođu djeca, tek onda banalne stvari postaju luksuz! Što veli Skeva nije problem pružiti djeci puko preživljavanje, nego normalan skroman život. Nije stvar u toma da li je luksuz kupiti djetetu laptop, Iphone i sl, nego kad ne možeš da mu priuštiš trenerku, patike, jaknu ili izlet i ekskurziju sa vršnjacima - e to je žalosno! To je jedna vrsta zločina prema djetinjstvu i ostavlja posljedice i ožiljke na duši kasnije. Nemogućnost osamostaljenja parova od roditelja, ili mala primanja jednog ili dvoje supružnika su veliki problem današnjice (zašto sam se ženio da me moji/tvoji roditelji guraju i pomažu) i luksuz trivijalnih stvari dovode do depresije, svađe, netrpeljivosti i na kraju do razvoda a djeca to najviše trpe.....

Meni se diže kosa na glavi kad neko izjavi
bitno je ostaviti nekoga iza sebe 
Pa ljudi jeste li vi svjesni kakvu socijalnu bombu vi pravite?? Šta će to da izađe za 10-20 godina? Getoi i bande ala Harlem ili Božiji grad u Riu

Većina ljudi se vodi onom bolje je ne praviti porodicu ako ne mogu da je izdržavam i podižem, i mislim da je to ispravnije nego praviti socijalne slučajeve. Ima i onih koje ganjaju karijeru i hvataju "dobru priliku" pa se malo prekontaju, ali njih je ipak manje....
Сад се мало зезам и идем у крајност, ал` контам и да су мушкарци неожењени и жене неудате добрим дијелом јер су кукавице да не кажем пи*ке.
Управо због тих напирлитаних мама и тих неких богатих мушкараца са новим аутима ова проста назовимо је грађанско-приградско-сељачка већина има комплекс а успут и бојазан да им се сутра дијете тако не осјећа. Додајмо на то све много неостварених снова и неке безразложне личне прецијењености сваке те индивидуе и долазимо до сржи проблема, једно крајње болесно друштво са тотално искривљеним друштвеним и моралним нормама. Бања Лука је једна заиста специфична друштвена средина и довољно се одмакети стотињак километара у било ком смјеру да се то и потврди.