banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 05:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2014, 10:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Slika
Jbga,kad su ovi "namicali" bilo je sve ok
Ali jbga,vremena se mjenjaju...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2014, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Максимилијан je napisao:
Нова Варош je napisao:
Gledam po netu slike lomljenja kartica mts-a. To je toliko dječije da ja nemam riječi.
Navijačima Partizana svidjelo se ili ne, njihov trener najmanje može pričati o transparentnosti. Zatvoren je klub ko sjeverna Koreja.
Nikad se nije znalo koliko je bilo ko u Partizanu plaćen, od igrača do stručnog štaba.
Čović je iznio podatke neke, vjerovatno polu istinite sagledavaši njegovu blistavu prošlost, ali bar neke. Nisam ja prvi budala da povjerujem da MW igra za 250 000 dolara :roll: ali on iznose podatke o platama, dobitku od arene, pa sve i da nisu tačne, mnjenje ima neki papir o tome.
A što se tiče poslednjeg prepucavanja Dule je sa ovim pojeo najveće govno, bar po meni. Prvo je rekao da Telekom traži njegovu smjenu, kad je ovaj Ćulibrk demantovao, Dule u drugom saopuštenju se uopšte nije osvrnuo da to što je prvobitno rekao, a to je dovelo do svega ovoga.
Velika manipulacija navijača Partizana.
Moje skromno mišljenje.

Отпринтаћу ти ја на пар листова табелу са приходима и расходима КК Партизан па ћеш имати папир. Исто вјеродостојан као и тај којим маше транспарентни Човић.
Ја чекам да ми неко одговори који је статус ове Човићеве Звезде,приватни или државни клуб?
Немојте само опет неке шупљаке о којекаквим петогодишњим плановима,замрзивачима и сл...
НВ- ДВ је оплео по телекому након отказивања спонзорства. Зашто је спонзорство прекинуто?

Zato što se neprofitabilni. Ne igrate EL a ispali ste iz kupa Lilijane Lili.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2014, 11:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Нова Варош je napisao:
Gledam po netu slike lomljenja kartica mts-a. To je toliko dječije da ja nemam riječi.
Navijačima Partizana svidjelo se ili ne, njihov trener najmanje može pričati o transparentnosti. Zatvoren je klub ko sjeverna Koreja.
Nikad se nije znalo koliko je bilo ko u Partizanu plaćen, od igrača do stručnog štaba.
Čović je iznio podatke neke, vjerovatno polu istinite sagledavaši njegovu blistavu prošlost, ali bar neke. Nisam ja prvi budala da povjerujem da MW igra za 250 000 dolara :roll: ali on iznose podatke o platama, dobitku od arene, pa sve i da nisu tačne, mnjenje ima neki papir o tome.
A što se tiče poslednjeg prepucavanja Dule je sa ovim pojeo najveće govno, bar po meni. Prvo je rekao da Telekom traži njegovu smjenu, kad je ovaj Ćulibrk demantovao, Dule u drugom saopuštenju se uopšte nije osvrnuo da to što je prvobitno rekao, a to je dovelo do svega ovoga.
Velika manipulacija navijača Partizana.
Moje skromno mišljenje.

Čovjek je krajem prošle godine ili početkom ove(ne znam tačno) imao tešku operaciju srca,dobio na kilaži i bio je totalno van košarke sve do dolaska kod nas.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2014, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Nastavlja se lood'lo sa komentarima na ovoj temi sa povremenim pauzama,koje je počelo od momenta nastanka košarkaškog kluba iz Stjepana Supanca.Tema je bila čak i zabavna ali već neko izvjesno vrijeme ovo je za brigu.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2014, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Eto i tebe, da neko i bolestan leži na psihjatriji

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2014, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
^+ :-)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 01:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Eto i tebe, da neko i bolestan leži na psihjatriji

Ti napisa jednom kao ,,sjasi,, pa sto se sad ti pentras po kurcu nije mi jasno,ali kad vec nasrces,bujrum.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Zato što se neprofitabilni. Ne igrate EL a ispali ste iz kupa Lilijane Lili.

A mislio sam da smo samo netransparentni. :(

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Danas sam procitao na desetine ovakvih komentara
Citiraj:
Svi koji budu u Pioniru...ne nasedajte na provokacije , ne zalecite se na Varvare...ne bacejte nista u teren na sudije....ISKORISTICE I NAJMANJU PRILIKU DA PREKINU UTAKMICU I KAZNE PARTIZAN

Samo pesma, podrska, vredjanje, zvizdanje....NISTA VISE OD TOGA

Citiraj:
Koliko cujem delegiran je i Radovic, to sto udruzena banda radi do sada nije vidjeno na ovim prostorima...

:lol: :lol: :lol:

Pa pa paranoja :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Vujosevic kaze da KKCZ i Buducnost ciljaju finale(prva i druga ekipa na tabeli poslije pola sezone, opasna prognoza) i da hoce da izbjegnu KKP u polufinalu(ekipu koja uvijek najbolje izgleda kad se lomi). Grobarima je to dovoljno da iskontruisu neke najnevjerovatnije teorije, evo i prekid utakmice se spominje, a Vujosevic je samo rekao ono sto je jasno svakom zivom ko prati ABA.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Udruzeni zlocinacki poduhvat :lol:

Citiraj:
Sad je vec jasno da postoji zdruzeni plan izbacivanja Partizana iz play offa...

Budite pametni i ne nasedajte na provokacije kojih ce biti do kraja sezone...

Citiraj:
Da ne čekamo decembar, ne bi se ni trudili.
Bilo bi nemoguće izbaciti nas.
Ovako im dajemo šansu da realizuju ono o čemu su maštali godinama ˝prijateljski˝te tapšući po leđima i čestitajući ti još jedan prsten.
Krivice ima i u nama(i to ne male) ali i u lešinarima koji su videli ranjenu zver u pustinji.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Vujosevic mene odusevljava neprestano - neka njega nama zivog i zdravog jos mnogo ljeta. Da nema njegovog cirkusa ova liga bila bi prilicno dosadna, a rivalitet medju nasim klubovima prakticno ne bi ni postojao. Svako novo saopstenje i nove teorije zavjere sa nestrpljenjem iscekujem, a najsimpaticniji u svemu tome su mi komentari i svrsavanje njegovih pristalica, kao i ovih sa druge strane koji se lako primaju pa sikterisu. Duletova besjedenja treba negdje skupiti i jednog dana objaviti.
Cirkus zivi, kazem ja.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To tooo :lol:
Ja sam cuo da,posto se eto kao ne zna ko su krivci za onaj dug od 50 i kusur milion koji ima pratilja,zapravo kriv Dule Vujosevic :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
pilot babo je napisao:
Vujosevic mene odusevljava neprestano - neka njega nama zivog i zdravog jos mnogo ljeta. Da nema njegovog cirkusa ova liga bila bi prilicno dosadna, a rivalitet medju nasim klubovima prakticno ne bi ni postojao. Svako novo saopstenje i nove teorije zavjere sa nestrpljenjem iscekujem, a najsimpaticniji u svemu tome su mi komentari i svrsavanje njegovih pristalica, kao i ovih sa druge strane koji se lako primaju pa sikterisu. Duletova besjedenja treba negdje skupiti i jednog dana objaviti.
Cirkus zivi, kazem ja.

Zasto objavljivati kad "vi" to pratite i prepričavate svakodnevno?

Čisto da se razumijemo, nisam jedan od najvjernijih "pratioca" dotičnog. Hvala mu za sve što radi i što je uradio za KK Partizan ali mislim da je vrijeme ili da se povuče ili prestane da se toliko eksponira izjavama i ispadima kraj (i na) terenu...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kolega iz Telekoma mi reče da nisu imali pad pretplatnika od kada je Dulo pozvao na bojkot.
Sada, ili je Dulova ciljna grupa malena ili indijanci ne slušaju svog poglavicu.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 16:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa on je trener košarkšima, nije maršal vojske da se svaka njegova sluša bez pogovora. Osim ako so cigan, onda "kupiš sve u obrve".

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 18:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa dobro, ako se to Dulo obraćao svojim ukućanima onda nije morao zloupotebljavati konferenciju za novinare. Mogao im je to lijepo reći kada stigne kući.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postavicu ovdje madfa ovo treba ici na temu KKP, da ne bi bilo kakvih nereda, realnost je bolna.
Da li je ovo budjenje ili samo pojedinacan slucaj ne znam, ali je definitivno osvjezenje.
Misljenje jednog grobara
Citiraj:
Seminarski rad na temu - Demistifikacija lažnog božanstva, Autor - Antoine

Izneću jednu tvrdnju koja će možda šokirati mnoge, pogotovo DV botove, a koju ću u nastavku pokušati da obrazložim – bilo koji iole bolji trener bi imao iste rezultate sa Partizanom kao DV!

Teza – Partizan je godinama funkcionisao kao jedini uspešan tim u državi koja je davala jednog predstavnika u Evroligi. Samim tim, imao je prvenstvo dovođenja najboljih mladih igrača iz regiona koji su želeli ličnu afirmaciju. Takođe, redovno učešće u najjačem takmičenju donosilo je i solidne sponzore i još solidniji priliv novca, između ostalog i od državnih firmi, što se sada zamera drugima. Ergo, Partizan je za sve ove godine bio u boljoj startnoj poziciji od svih drugih domaćih timova, pa je pitanje koliki je u stvari udeo trenera u završavanju trke na prvom mestu. I još bitnije, da li je Partizan mogao i bolje?

Hronološka analiza:

DV nije doneo Evroligu Partizanu. Evroliga se igrala i pre njega. I to dosta uspešno. F4 1998. U Barseloni stvorio je dobru osnovu za sve što se dalje dešavalo, Pionir je i tada bio paklena hala, Partizan je i tada davao gomilu reprezentativaca i NBA igrače, i tada se vodila borba sa državnim projektom sada neke druge države (u kojem je udeo, igrom slučaja, imao baš DV, ali mu to tada nije smetalo), ali sa čini se mnogo više dostojanstva nego sada, i to sve isključivo sa domaćim igračima. Da krenemo redom.

Sezona 2001/02

- DV dolazi u Partizan umesto Darka Rusa u smiraj petooktobarske „revolucije“ koja je u klub vratila i Divca i Danilovića, koji su i bili glavni uzrok povratka DV. U svojoj prvoj sezoni DV igra Evroligu sa Partizanom, zahvaljujući prošlosezonskom timu (Mića Berić, Vesa Petrović, Varda, Čanak, Bulatović, Aca Glintić, Zeka Milisavljević, pokojni Haris, eksperimenti sa Cottonom i Ilievskim,...).

- Sastav koji je Partizan ICN imao u prvoj sezoni DV na klupi: Šćepanović, Petrović, Nađfeji, Gajić, Ostojić, Stanojević, Materić, Glintić, Krstić, Vujanić, Avdalović, Čanak, Peter Cornell.

- Učinak u EL: Skor 6-8 (i pored starta od 4-1) u grupi sa AEKom, Ostendeom, Cibonom, Asvelom, Uralom, Tau Keramikom i Skavolinijem. Porazi od AEK-a 2 puta (36 razlike u Atini), poraz od Ostendea, Skavolinija i Asvela kod kuće. Uspeh – ne bih rekao.

- Učinak u domaćem prvenstvu: Dupla kruna. U finalu plejofa Winston YUBA lige 3-0 protiv Budućnosti za koju su igrali Bakić, Okunsky, Smiljanić, Radonjić, Rakočević, Ćakić, Vukčević, Pavlović, Kuzmanović, Milojević, Ćeranić i Čabarkapa. Poređenja radi, za Crvenu Zvezdu igrali Srđan Jovanović, Isaiah Morris, Milan Dozet, Jovan Koprivica, Milutin Aleksić, Vladimir Tica, Stevan Peković, Petar Petrović, Nemanja Andrejević, Milko Bjelica, Zoran Nišavić, Đorđe Prstojević. Uspeh – može se reći.

- Rezime sezone: neuspeh u EL, uspeh u domaćoj ligi. Ocena sezone: 7

Sezona 2002/03

- Sastav Partizana Mobtel: Uroš Tripković, Fred House, Marko Lekić, Dušan Kecman, Đuro Ostojić, Blagota Sekulić, Kosta Perović, Nenad Krstić, Miloš Vujanić, Vule Avdalović, Nenad Čanak, Marvin O’Connor

- Učinak u EL: 4-10 u grupi sa Realom, CSKA, Olympiakosom, Asvelom, Slaskom, Virtusom i Ulkerom. Poraz od CSKA 36 razlike, poraz od Slaska u Beogradu (na debiju House-a) i na strani. Uspeh - nikako

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-0 u finalu plejofa Frikom YUBA lige protiv FMP-a za koji su igrali Popović, Vesa Petrović, Zoroski, Freeman, Marjanović, Bratić, Plisnić, Nikolić, Todorović, Aškrabić i Marković. Sastav Budućnosti u sezoni: Bakić, Pajović, Smiljanić, Brown, Aleksić, Koljević, Pavlović, Milojević, Čabarkapa. Sastav Zvezde: Jeretin, Dozet, Koprivica, Bjelica, Tica, Bolić, Ćakić, Šilobad, Radović, Ekezie, Penn. Poraz u polufinalu kupa. Uspeh – ne baš, titula očekivana, neuspeh u kupu

- Rezime sezone: apsolutni neuspeh u Evroligi i pored toga što je u timu igrao najvolji strelac EL Miloš Vujanić (25.8 ppg), neuspeh u kupu, očekivani uspeh u domaćem prvenstvu obzirom na kvalitet. Ocena sezone: 5

Sezona 2003/04

- Sastav Partizana Mobtel: Uroš Tripković, Fred House, Mlađan Šilobad, Dušan Kecman, Đuro Ostojić, Mirko Kovač, Predrag Materić, Goran Ćakić, Nenad Krstić, Kosta Perović, Vule Avdalović, Gerald Brown
Učinak u EL: 7-7 i pored starta 5-1 u grupi sa AEKom, Olimpijom, Cibonom, Romom, Ortezom, Ulkerom i Barselonom. Poraz u Zagrebu 23 razlike, poraz od Orteza u Pioniru, Uspeh – nikako.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Efes Pils Superlige protiv Hemofarma za koji su igrali Bogavac, Bakić, Božić, Stefanović, Aleksić, Popović, Borisov, Đikanović, Topić, Tica i Vasiljević Sastav Zvezde u sezoni: Jeretin, Vitkovac, Dozet, Koprivica, Rakoćević, Radivojević, Subotić, Đurić, Katić, Dragojlović, Bogdanović. Poraz u polufinalu kupa. Uspeh – ne previše, titula očekivana, neuspeh u kupu

- Rezime sezone: neuspeh u Evroligi u nikad slabijoj grupi iz koje nismo izašli, titula odbranjena sa jačim sastavom od rivala, neuspeh u kupu. Ocena sezone: 5

Sezona 2004/05

- Sastav Partizana Pivara MB: Uroš Tripković, Luka Bogdanović, Petar Božić, Kosta Perović, Slobodan Božović, Predrag Samardžiski, Dejan Milojević, Vule Avdalović, Semih Erden, Blake Stepp, Milan Gurović, Predrag Šuput, Novica Veličković

- Učinak u EL: 2-12 u grupi sa Prokomom, Olympiakosom, Climamiom, Efesom, Estudiantesom, Realom i Cibonom. Uspeh – najgora predstava KKP u EL.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Efes Pils Superlige protiv Hemofarma za koji su igrali Bogavac, Bakić, Rakić, Hukić, Meeking, Popović, Đikanović, Topić i Vasiljević. Sastav Zvezde u sezoni: Jeretin, Subotić, Bjelica, Dragojlović, Lepojević, Vitkovac, Radivojević, Dragićević, Awojobi, Henderson, Stefanović, Vukosavljević. Poraz u finalu kupa. Uspeh – očekivan, neuspeh u kupu

- Učinak u ABA: u prvoj sezoni učešća u regionalnoj ligi Partizan je došao do F8 koji se igrao u Beogradu. Nakon tesnog prolaska u polufinalu protiv Zvezde, u finalu je iako veliki favorit poražen od Hemofarma. Uspeh – s obzirom na roster i mesto odigravanja finala: neuspeh

- Rezime sezone: apsolutni neuspeh i blamaža u Evroligi, titula odbranjena sa jednim od najjačih rostera u poslednjih 15 godina, neuspeh u kupu, neuspeh u ABA. Ocena sezone: 3

Sezona 2005-06

- Sastav Partizana: Uroš Tripković, Luka Bogdanović, Petar Božić, Kosta Perović, Predrag Šuput, Nenad Stefanović, Dejan Borovnjak, Novica Veličković, Nikola Peković, Strahinja Dragićević, Aleksandar Smiljanić, Petar Božić, Dejan Milojević, Vonteego Cummings.

- Učinak u EL: 2-12 u grupi sa CSKA, Orthezom, Unicajom, Panathinaikosom, Ulkerom i Sienom. Poraz 25 razlike od Orteza u Pioniru, poraz od Ulkera 26 razlike. Uspeh – teška grupa, ali sigurno je moglo više od 2 pobede, s obzirom na roster.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-0 u finalu plejofa Sinalko Superlige protiv Zvezde za koji su igrali Jeretin, Subotić, Mišanović, Dragojlović, Gurović, Vitkovac, Radivojević, Antić, Raičević, Henderson, O’Bannon. Sastav FMP-a u sezoni: Vasić, Cvetković, Jorović, Ilić, Popović, Krstović, Pupović, Marinović, Todorović, Rašić, Savanović, Samardžiski. Poraz u polufinalu kupa. Uspeh – opravdan naziv favorita , neuspeh u kupu

- Učinak u ABA: Poraz u finalu u Sarajevu od FMP-a

- Rezime sezone: neuspeh u Evroligi, titula odbranjena sa jakim timom, neuspeh u kupu, neuspeh u ABA. Ocena sezone: 4

Sezona 2006-07

- Sastav Partizana: Milenko Tepić, Luka Bogdanović, Dušan Kecman, Boris Bakić, Dejan Borovnjak, Uroš Tripković, Novica Veličković, Kosta Perović, Nikola Peković, Predrag Drobnjak, Petar Božić, Vonteego Cummings, Vladimir Micov.

- Učinak u EL: 6-8 u grupi sa Romom, Cibonom, Jouventudom, Olimpijom, Unicajom, Maccabijem i Panathinaikosom. Top 16: 2-4 u grupi sa CSKA, Olympiacosom i Jouventudom. Uspeh – prolaz u top 16 u ne tako teškoj grupi, relativan uspeh.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Sinalko Superlige protiv Zvezde za koji su igrali Popadić, Popović, Kovačević, Kovač, Mišanović, Gurović, Radivojević, Dragićević, Balmazović, Krasnić, Cvetković i Aleksandrov. Sastav Hemofarma u sezoni: Bakić, Joksimović, Šuput, Marković, Nešović, Radinović, Topić, Borisov, Simonović, Plisnić, Vukosavljević, Rakić. Poraz u finalu kupa od FMP-a. Uspeh – opravdan naziv favorita , neuspeh u kupu

- Učinak u ABA: Pobeda nad FMP-om u finalu

- Rezime sezone: relativan uspeh u Evroligi, titula odbranjena sa jakim timom, neuspeh u kupu, uspeh u ABA. Ocena sezone: 7

Sezona 2007-08

- Sastav Partizana Igokea: Milt Palacio, Milenko Tepić, Dušan Kecman, Dejan Borovnjak, Uroš Tripković, Novica Veličković, Nikola Peković, Čeda Vitkovac, Marko Đurković, Petar Božić, Strahinja Milošević, Slavko Vraneš.

- Učinak u EL: 6-8 u grupi sa Broseom, Barselonom, Ral Madridom, Panathinaikosom, Fenerbahčeom, Romom i Roannom. Top 16 faza : 4-2 u grupi sa Sienom, Efesom i Panathinaikosom. Eliminacija od Taukeramike u borbi za F4. Uspeh – apsolutno.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Swisslion Superlige protiv Hemofarma za koji su igrali Pavković, Despotović, Joksimović, Božović, Marković, Savović, Borisov, Marjanović, Marshall, Mačvan, Vukosavljević. Sastav Zvezde u sezoni: Igor Milošević, Marković, Kikanović, Cook, Kovač, Raičević, Dragićević, Lekić, Subotić, Cvetković, Šljivančanin, Bakić. Osvojen kup. Uspeh – da, opravdan naziv favorita

- Učinak u ABA: odbrana titule pobedom nad Hemofarmom u Ljubljani

- Rezime sezone: uspeh u Evroligi, titula odbranjena sa jakim timom, uspeh u kupu, uspeh u ABA. Ocena sezone: 9

Sezona 2008-09

- Sastav Partizana: Milenko Tepić, Strahinja Milošević, Aleksandar Rašić, Uroš Tripković, Novica Veličković, Stephane Lasme, Vukašin Aleksić, Čedomir Vitkovac, Petar Božić, Žarko Rakočević, Jan Vesely, Slavko Vraneš

- Učinak u EL: 5-5 u grupi sa Realom, Efesom, Panioniosom, Milanom i CSKA. Top 16 faza : 4-2 u grupi sa Panathinaikosom, Unicajom i Romom. Eliminacija od CSKA u borbi za F4. Uspeh – apsolutno.
Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-2 u finalu plejofa Swisslion Superlige protiv Zvezde za koju su igrali Kešelj, Roberts, Kikanović, Marković, Marinović, Stević, Dragićević, Milošević, Owens, Štimac, Bakić, Bjelica. Sastav Hemofarma u sezoni: Pavković, Despotović, Joksimović, Božović, Marković, Savović, Krstović, Mačvan, Petrović, Borisov, Marjanović. Osvojen kup. Uspeh – da

- Učinak u ABA: treća titula za redom pobedom nad Cibonom u Beogradu

- Rezime sezone: uspeh u Evroligi, titula odbranjena, uspeh u kupu, uspeh u ABA. Ocena sezone: 9

Sezona 2009-10

- Sastav Partizana: Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Nemanja Bešović, Aleksandar Mitrović, Petar Božić, Jan Vesely, Branislav Đekić, Slavko Vraneš, Alex Marić

- Da skratim – sezona za pamćenje, osvojena titula, ABA, kup i plasman na F4, ocena 10+

Sezona 2012-13

- Sastav Partizana MTS: Nikola Milutinov, Leo Westermann, Nemanja Gordić, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Bogdan Bogdanović, Đorđe Gagić, Dejan Musli, Marko Čakarević, Drew Gordon, Danilo Anđušić, Davis Bertans, Joffrey Lauvergne, Torey Thomas

- Učinak u EL: 2-8 u grupi sa Barselonom, CSKA, Besiktasom, Lietuvasom i Brose-om. Dva poraza od Brose Basketa. Uspeh – nikako.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Agroživ Superlige protiv Zvezde za koju su igrali Đokić, Subotić, Rakočević, Mitrović, Lazić, Simonović, Milovanović, Savović, Katić, Radivojević, Nelson, Scott. Sastav Radničkog u sezoni: Miljenović, Sinovec, Ćapin, Jović, Marković, Emmening, Varda, Birčević, Borisov, Dimić, Nikolić, Krstović, Mijatović, White, Dragojlović, Worthington. Poraz u neregularnom finalu kupa od Zvezde. Uspeh – relativno, odbranjena titula sa jačim timom od rivala, izgubljen kup

- Učinak u ABA: Osvojena titula pobedom nad Zvezdom u Laktašima

Rezime sezone: neuspeh u Evroligi, titula odbranjena, neuspeh u kupu, uspeh u ABA. Ocena sezone: 6

Sezona 2013-14

- Sastav Partizana NIS: Petar Aranitović, Joffrey Lauvergne, Leo Westermann, Boris Dallo, Dragan Milosavljević, Bogdan Bogdanović, Đorđe Gagić, Dejan Musli, Đoko Šalić, Mihajilo Andrić, Tarence Kinsey, Nemanja Bezbradica, Milenko Tepić

- Učinak u EL: 3-7 u grupi sa CSKA, Barselonom, Budivelnikom, Nanterre-om i Fenerbahčeom. Poraz od CSKA 42 razlike. 4-10 u Top 16 fazi u grupi sa Lokomotivom Kuban, Bayernom, Maccabi-jem, CSKA, Zalgirisom, Realom i Galatasarajem. Uspeh – donekle.

- Učinak u domaćem prvenstvu. Titula. 3-1 u finalu plejofa Superlige protiv Zvezde za koju su igrali Rebić, Mitrović, Lazić, Blažić, Simonović, Marjanović, Radenović, Katić, Nelson, Jenkins, Lypovy. Sastav Mege u sezoni: Reljić, Krstić, Avramović, Luković, Veličković, Miljenović, Jokić, Varda, Dangubić, Bojić, Milovanović, Jaramaz. Poraz u četvrtfinalu kupa od FMP-a. Uspeh – odbranjena titula sa jačim timom od rivala, predat kup

- Učinak u ABA: Poraz u polufinalu od Cedevite u Beogradu, izgubljena Evroliga

Rezime sezone: relativni uspeh u Evroligi, nebitna titula odbranjena, neuspeh u kupu, krah u ABA. Ocena sezone: 4

Rezime:

Za svojih 11 sezona na klupi, DV je osvojio 11 titula, 5 kupova, 5 ABA liga, 5 puta vodio tim u Top 16 EL, 3 puta u Top 8 i jednom na F4. Mnogi bi rekli – izuzetan uspeh. Da li je? U gotovo svim svojim šampionskim godinama, Partizan je imao najjači tim u državi, pa se titula gotovo podrazumevala. Sa istim tim timovima osvojio je samo 5 kupova u 11 pokušaja. U ABA je u 8 učešća osvojio 5 titula, što se može smatrati uspehom. A šta je sa Evroligom? Tim renomea Partizana koji je godinama pretendovao da postane srpski Makabi može se meriti samo sa najboljim timovima Evrope. A tamo Partizan nikada nije imao pozitivan skor u grupi. Tri puta je imao 50% (uključujući i F4 sezonu), a beležio je i 2-12 (tri puta), 2-8, 4-10 i 3-7 sezone. Kao što sam već nekoliko puta ponovio, za renome tima kakav je Partizan, Top 16 ne sme biti uspeh, već realnost. A taj Top 16 je stigao 5 puta u 11 sezona. Da se razumemo, imali smo mi nestvarnu sezonu 2009/10, ali je malo falilo da do nje i ne dođe, pre svega nakon poraza 22 razlike od Rytasa ili poraza od Orleana; Dule Kecman je najzaslužniji za uspeh prvo pogotkom u poslednjoj sekundi možda i odlučujućeg duela sa Efesom u Beogradu, potom famoznom evakuaciom zagrebačke Arene, a onda i nestvarnom partijom u Tel Avivu. I pored svega toga, moje mišljenje je da je Partizan u EL morao i mogao bolje.

Po nekoj mojoj oceni ovih 11 sezona, na skali od 1-10 uspešnost je negde na šestici. Dve godine Vlade Jovanovića samo potvrđuju moju tezu da bi Partizan imao slične uspehe i sa bilo kojim drugim iole dobrim trenerom. Da se razumemo, nemam nameru da pljujem na lik i delo DV. Bog mi je podario razum, osećaj za kritičnost i sopstveno razmišljanje i to je sve što koristim sada. Nikada nisam verovao u idolopoklonstvo. Niti smatram DV bogom. On je jedan odličan trener, sa mnogo dobrih i loših stvari u svom radu i treba realno sagledati obe strane. Mnogi smatraju DV velikim stvaraocem igrača. Ono što je činjenica je da Partizan izbacuje dosta mladih igrača u prvi plan, ali isto tako nema razvijenu sopstvenu školu već uglavnom dovodi mlade polusirovine iz drugih sredina, poput BB-a, Tepića, Novice, Pekovića,... ili ranije Bogdanovića, Vujanića,... i pruža im šansu. Tj. Tako je bilo do sada. Velika opasnost za KKP je to što Zvezda ima priliku da se nađe u situaciji u kojoj je bio Partizan 10 godina – da zbog Evrolige ima primat u dovođenju mladih igrača, što se i te kako pokazalo ove sezone. KKP je vrlo verovatno mogao da za sve ove godine načini svoj Teleoptik iz kojeg bi crpeo sveže snage za prvi tim, ali do toga nije došlo. To je ipak druga tema. Ono što je bitno je da za svakog Tepića, Vesely-ja, Pekovića, Veličkovića, Tripkovića,... dolaze neki Gajić, Lekić, Sekulić, Kovač, Ćakić, Samardžiski, Erden, Stefanović, Borovnjak, Dragićević, Đurković, Anđušić, Aleksić, Rakočević, Bešović, Mitrović, Đekić, Miljenović, Šalić, Aranitović... ili oni koji nisu pomirisali dres poput Radičevića ili Bjelice. I sa strancima je do sada bila lutrija: pogodili smo sa House-om, Brownom, Steppom, Cummingsom, Palaciom, Lasmeom, Boom i Robertsom, zaboravili smo promašaje poput Cornella, O’Connora, Edwardsa, Thomasa, Soaresa, Čekovskog,... I danas, posle toliko godina iskustva, zavisimo od vhs kaseta i preporuke prijatelja kluba jer nam je skauting u klubu misaona imenica.

Ipak, ono što najviše zameram DV nije nikako rad na terenu. Već upravo rad van njega. DV je godinama gradio svoje ime i svoj status božanstva. Od povika „svinjo debela“ i „Dule odlazi“ koji su dolazili iz kopa, došao je do statusa nedodirljivog, personifikacije Partizana samog. DV nije Partizan. Da ne govorimo da ni u jednom trenutku nije iznad njega. DV nije nikakav političar, pa opet mu konferencije za štampu liče više na Utisak nedelje. DV nije nikakav ekonomista, pa opet daje sebi za pravo da priča o tom segmentu, ulaganjima, reprogramima, stipendijama... A najviše od svega – DV je licemer. Čovek koji je godinama ćutao dok je KKP bio mezimac države, vlade, sponzora da bi se probudio tek kada je neko drugi to postao; čovek koji je bio deo državnog projekta i kao savetnik u Milovoj Budućnosti, da bi se sada ponašao kao revolucionar; čovek koji daje sebi za pravo da proziva legendarne trenere iako je baš on prvi selektor koji je započeo eru otkaza reprezentaciji i najvažnije, čovek koji dopušta sebi da ocenjuje moralni kvalitet igrača koji traže svoj obećani i zarađeni novac, iako je baš on izmuzao i poslednju rublju od svog ugovora sa CSKA. Zbog svega toga smatram DV najodgovornijim za to što ne igramo Evroligu i ko zna kada ćemo je opet igrati, što smo u svađi sa državom, sudijama, ligom, menadžerima, sponzorima, Derrickom Rose-om, što nemamo skauting, što nemamo pleja, što nemamo igru, što igrači nemaju plate, što smo godinama u blokadi i što se svetlo ni ne nadzire.

Na kraju, nemam nameru da se sa nekim raspravljam o ovoj temi, izneo sam svoj stav i stojim iza njega, bez obzira šta ko mislio o ovom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Na Vesićevom nivou nema šta. :roll: Znači jedini uspjeh Vujoševića je F4 sve ostalo neuspjeh,briljijantno. :lol: A ni konkurencije vidim nije uopšte imao sve ove godine-titule se podrazumjevale,majko Božija... :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Treba napomenuti da je Zvezda prvi klub iz Srbije koji je prosao dalje u EL sa pozitivnim skorom :)

Gura Vucic i u evropi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]