banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gledam po netu slike lomljenja kartica mts-a. To je toliko dječije da ja nemam riječi.
Navijačima Partizana svidjelo se ili ne, njihov trener najmanje može pričati o transparentnosti. Zatvoren je klub ko sjeverna Koreja.
Nikad se nije znalo koliko je bilo ko u Partizanu plaćen, od igrača do stručnog štaba.
Čović je iznio podatke neke, vjerovatno polu istinite sagledavaši njegovu blistavu prošlost, ali bar neke. Nisam ja prvi budala da povjerujem da MW igra za 250 000 dolara :roll: ali on iznose podatke o platama, dobitku od arene, pa sve i da nisu tačne, mnjenje ima neki papir o tome.
A što se tiče poslednjeg prepucavanja Dule je sa ovim pojeo najveće govno, bar po meni. Prvo je rekao da Telekom traži njegovu smjenu, kad je ovaj Ćulibrk demantovao, Dule u drugom saopuštenju se uopšte nije osvrnuo da to što je prvobitno rekao, a to je dovelo do svega ovoga.
Velika manipulacija navijača Partizana.
Moje skromno mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Otimanje ili davanje vise novca na isto se svodi...
Posebno u nasem slucaju, nudila se Evroliga, reprezentacija, nekad se malo i prijetilo ali sve je to proslost po nas srecom...
Niste vi uzimali samo od nas uzimalo se i od Hemofarma pa se nije placalo . Iznenadio sam se kad sam saznao za koga ste sve ostali duzni

Osnova svega su kartice, cudi me da ne kazu u MTS koliko je vise njih Zvezdinih kupljeno i kakva je dobit bila u odnosu na Partizan. Zadnji put kad sam bio sa kolegom koji je direktor odnos je bio 8-1 u korist Zvezde kad je isla ta akcija

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nesto mi nije jasno. Davalo se Partizanu vise u stvari, ili nije nista a Zvezdi sve? Koja je sad teorija na snazi? :D Zanimljivo je koliko covjek nema obraza, svaki put kad ga uhvate u lazi on okrene novi list i idemo jovo nanovo :D . Sjajno, zabavno :D

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Dulo nikada nije vidio tim sa budžetom manjim od Zvezde. Nekada je imao i 5 puta više. Ovo je možda prva godina da je Zvezda ispred i to možda 50-100 k, pa se zato sada krenulo u radikalne akcije, kao ovo sa Telekomom.
Evo, neka neko objasni da i pare od našeg operatera m:tel idu Telekomu Srbije, a samim tim i Crvenoj Zvezdi, pa da i lopatari sa ovog foruma počnu da lome i prelaze na Eronet :-)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Ne znam odakle Dulu tolika čežnja za EL, kada su se uvalio u silne dugove igrajući je.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Moram da priznam da je svima u 'Telekomu' ovo teško palo, pogotovo što je Partizan godinama nosio naše ime, a sa druge strane je KK Partizan klub kome je 'Telekom' do sada dao najviše novca. Radi se o milionima evra i sigurno je da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada i nama", rekao je Ćulibrk.

Moram ovo da izdvojim samo, ovaj Culibrk je sigurno neki igrac iz sjenke koji unistava Partizan :evil3: Mislim da vojnici trebaju da krenu sa prijetnjama smrcu, nesto poput onom sudiji u u finalu KLSa. Ocigledno da paljenje kartica nema dovoljan uticaj :cry:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Umjesto od drzave Dule bolje da trazi pare od ALkatraza, nije tajna da su oni prodavali sezonske za KK a i ulaznice po 50 odsto nizoj cijeni i da su dijelili pare sa odredjenim ljudima u klubu...
Kolike su tu sume okrenuli za nekoliko sezona na ljubavi obicnih navijaca (kao i nasi ) mogli su platiti sav porez drzavi

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Hohohoho,i sta mu je rekso ovaj,who the fuck are you.dobro poznata recenica

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Orazio Cauchi. Treba dobro skupiti petlju pa posumnjati u tacnost rijeci tako provjerenog kosarkaskog radnika.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Нова Варош je napisao:
Gledam po netu slike lomljenja kartica mts-a. To je toliko dječije da ja nemam riječi.
Navijačima Partizana svidjelo se ili ne, njihov trener najmanje može pričati o transparentnosti. Zatvoren je klub ko sjeverna Koreja.
Nikad se nije znalo koliko je bilo ko u Partizanu plaćen, od igrača do stručnog štaba.
Čović je iznio podatke neke, vjerovatno polu istinite sagledavaši njegovu blistavu prošlost, ali bar neke. Nisam ja prvi budala da povjerujem da MW igra za 250 000 dolara :roll: ali on iznose podatke o platama, dobitku od arene, pa sve i da nisu tačne, mnjenje ima neki papir o tome.
A što se tiče poslednjeg prepucavanja Dule je sa ovim pojeo najveće govno, bar po meni. Prvo je rekao da Telekom traži njegovu smjenu, kad je ovaj Ćulibrk demantovao, Dule u drugom saopuštenju se uopšte nije osvrnuo da to što je prvobitno rekao, a to je dovelo do svega ovoga.
Velika manipulacija navijača Partizana.
Moje skromno mišljenje.

Отпринтаћу ти ја на пар листова табелу са приходима и расходима КК Партизан па ћеш имати папир. Исто вјеродостојан као и тај којим маше транспарентни Човић.
Ја чекам да ми неко одговори који је статус ове Човићеве Звезде,приватни или државни клуб?
Немојте само опет неке шупљаке о којекаквим петогодишњим плановима,замрзивачима и сл...
НВ- ДВ је оплео по телекому након отказивања спонзорства. Зашто је спонзорство прекинуто?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Udruzenje gradjana, sad ko ce ga znati sta je to, trebalo bi da bude drzavno.

Nego, jos cekam, kome je telekom vise davao para u proslosti? Posto sam slusao izjave da drzava daje samo Zvezdi. Kada odgovoris ko je lagao povodom toga koliko drzava daje Zvezdi a koliko Partizanu mozemo nastaviti diskusiju.
Podsjeticu samo da je generalni sponzor KK Partizana firma NIS, sa kojim Partizan ima najveci sponzorski ugovor od svih kosarkaskih klubova u Srbiji u istoriji, dok se ovdje prica o telekomu.
Izvoli drugar

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 00:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Udruzenje gradjana, sad ko ce ga znati sta je to, trebalo bi da bude drzavno.

Значи признајеш да статус клуба није јасан ни теби и поред силне транспарентности која долази из Железника...Фино напредујемо.

Nego, jos cekam, kome je telekom vise davao para u proslosti?
Поређења се морају подјелити на период до 2011 и период након 2011 када је Човићу одобрено да ФМП-у промјени име у Црвена Звезда Београд након што је ККЦЗ угашена.
Телеком Србија је била увјек спонзор ККЦЗ од 2000 на овамо,може се провјерити на сликама дресова гдје је увјек стајао натпис компаније. У КК Партизан су ушли 2010 након Ф4 у Паризу.
Па ти простом математиком закључи гдје је могло отићи више пара. О фудбалу да не причам,ту телеком нема никакве додирне тачке са ПФК,али никакве.
Ако очекујеш неке цифре да ћу ти изњети ја ,или било ко а да се могу сматрати као поуздане онда превише очекујеш.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prvo bih te zamolio da se naucis dijeliti te citate jer je ovako nepregledno.

Sto se tice udruzenja gradjana, priznajem da stvarno ne znam kakav je to status, vjerovatno drzavni. Podsjeticu da je KK Partizan udruzenje gradjanja kao i KKCZT koji je isto udruzenje gradjana. Ako je ovaj privatni onda je i drugi, stvarno ne znam. Dobro da si mi odgonetnuo da je i Patizan privatni klub. Nisam stvarno znao.

Sto se tice telekoma, znaci Partizan je dobio milione od telekoma a sponzor mu je samo 4 godine. OK, i to je laz, telekom je bio sponzor Partizanu dugo vremena, ali uzecemo da je istina, znaci Telekom je Partizanu dao za ove 4 godine vise nego Zvezdi za 10-15, veoma zanimljivo jer je i Vujosevic priznao da je Partizan dobio vise para od Zvezde. Ok, nastavi se ukopavati, dobro ti ide :)

Evo par pikanterija, Partizanu je telekom sponzor od 2008 godine, NIS jos od ranije, mobtel od 2002 u vremenu kad su se igraci uslovljavali reprezentacijom da prelaze u PArtizan itd., samo u 2010 Partizan je samo od Telekoma dobio preko milion evra itd itd. E sad, mozemo mi ovako u nedogled, samo kud to vodi? Otkrivanju jos nekih lazi? Ne ide vam to u prilog nikako

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 02:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Spoiler:
Slika

Hohohoho,i sta mu je rekso ovaj,who the fuck are you.dobro poznata recenica

Ocekujem izvinjenje kad se ovo ispostavi kao laz. Vec je povuceno sa tvitera, ali sacekajmo, kad se demantuje ocekujm da ces reci "jesam, ponadao sam se, ali sipak". Hvala

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čak i da je tačno, a stvarno sumnjam, nema nikakve veze sa Vučićem kao navijačem KKCZ. Ima veze sa Vučićem političarom koji hoće da pokupi par jeftinih poena preko leđa Marka Ivkovića. Pazi molim te u mrskoj Turskoj da ubiju jednog Srbina. Vučić će im stati na crtu i pokazati da tako ne može sa Srbijom. Debil jebeni.

Максимилијан je napisao:
Зашто је спонзорство прекинуто?

Ovo i meni čudi stvarno. Valjda je u svijetu profi sporta normalno da kad sa nekom kompanijom potpišeš ugovor o sponzorstvu da to traje dok to klub hoće. Čuj da se i druga strana nešto pita.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Skeva ne zaboravi ni cuveni Partizan ICN Galeniku , tad su imali sjajan ugovor za tadasnje prilike:)

Dajte ljudi kakav Vucic to je toliko smijesno da je potrebno upaliti mali mozak kako bi skontao da je u pitanju dezinformacija

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hahaha,uzivanje citati, inace ovde se pisu samo istinite stvari ovjerene kod notara.
Do sada nijedna pobjeda partizana nije prosla da neko nekog nije zvao,da neko nije prijetio i sta ti ja znam sta sve ne(inace i meni se vise svidja kad tako patite)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 10:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

O cemu ti majke ti :)
Niti patimo niti imamo za cime
Nekoliko puta smo vam cestitali na zasluzenim pobjedama kad su bile.
Diskutujemo to i jeste svrha foruma, samo problem je da Vi slijepo vjerujete Duletu.
To sto on ponekad slaze, napravi incident kod vas je sve simpaticno

Meni kao navijacu Zvezde smeta i to sam i napisao kad je Lalatovic rekao da Bog da propao nakon derbija, kad u svojim izjavama omalovazi kolegu trenera, a vecina grobara u Duletovim rijecima vidi samo istinu. To sto je u UTisku slagao nema veze, sto je nekad zelio da se ugasi najveci rival sto sudiji govori da je idiot - niko to ne osudjuje.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se ziv napati da ubijem vrijeme do utakmice veceras.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]