banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 22:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 210  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2014, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kao da je bitno, kad dovedes 5 iskusnih sjajnih igraca ili imas para ili kopas sam sebi grob, i jedno i drugo je njihovo potpuno pravo. Sto se Vujosevica tice, njemu ni grobari vise ne vjeruju tako da o tom ne treba trositi rijeci. Covjek koji se onako ponasa jednostavno je lud i to je to, idemo dalje.

Pavlovic je veceras najstrasnije izdominirao, milina ga je gledati.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
skeva je napisao:
Nije to mulj, idu na sve ili nista, jasno je. To su i najavljivali pojedini ljudi koji imaju uvid u klub, da ce ici na ono "ili pukovnik ili pokojnik". Samo ja ne znam koja je svrha, nije EL toliko profitabilna da pokriju sve ekskurzije za ovu godinu. Pojma, njihova stvar :)

Njima je i bolje da ne igraju EL. Vidiš da kukaju da ih je u crno zavila.
Dulo nikada nije u završnicu ušao sa timom koji je slabiji (jeftiniji) od Zvezdinog pa mislim da nece ni sada, ako uđe uopšte.
Olimpija bježi za dvije pobjede i to će biti trka do posljednjeg kola.
Što se para tiče, kada prestanu pisati "anekse" ugovora sa igračima onda će biti i para.
I dalje je nevjerovatno da su slučaj Klobučar smjeli javno da iznesu, kao i to da im zbog toga nijedna institucija nije posvetila zasluženu "pažnju".

Pavlović sinoć odličan, kao i protiv većine ekipa koje dozvoljavaju ulazak pod koš. Samo je tehnička dala šansu Megi, ali nisu oni kadri borbe za 4. mjesto.

Večeras još jedan rutinski korak ka rekordu ABA lige. Nadam se da će sada Radonja malo povući ručnu i dati priliku i drugom sastavu, najviše Dangubi jer će nam on baš trebati u predugoj sezoni.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Večeras u pola 9.

Metalac je nezgodna ekipa, bice borba, ali očekujem trijumf.

Cirbes, Tejić, Danga, Djenka, Jović prva petorka veceras :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 10:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
ssarajevo80 je napisao:
skeva je napisao:
Nije to mulj, idu na sve ili nista, jasno je. To su i najavljivali pojedini ljudi koji imaju uvid u klub, da ce ici na ono "ili pukovnik ili pokojnik". Samo ja ne znam koja je svrha, nije EL toliko profitabilna da pokriju sve ekskurzije za ovu godinu. Pojma, njihova stvar :)

Njima je i bolje da ne igraju EL. Vidiš da kukaju da ih je u crno zavila.
Dulo nikada nije u završnicu ušao sa timom koji je slabiji (jeftiniji) od Zvezdinog pa mislim da nece ni sada, ako uđe uopšte.
Olimpija bježi za dvije pobjede i to će biti trka do posljednjeg kola.
Što se para tiče, kada prestanu pisati "anekse" ugovora sa igračima onda će biti i para.
I dalje je nevjerovatno da su slučaj Klobučar smjeli javno da iznesu, kao i to da im zbog toga nijedna institucija nije posvetila zasluženu "pažnju".

Pavlović sinoć odličan, kao i protiv većine ekipa koje dozvoljavaju ulazak pod koš. Samo je tehnička dala šansu Megi, ali nisu oni kadri borbe za 4. mjesto.

Večeras još jedan rutinski korak ka rekordu ABA lige. Nadam se da će sada Radonja malo povući ručnu i dati priliku i drugom sastavu, najviše Dangubi jer će nam on baš trebati u predugoj sezoni.

Dodaj tu još malo dramaturgije,mi igramo i sa partizanom i sa olimpijom 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ŠTo se tiče telekoma i Duleta, ako je telekom to tražio to je debilno za medalju. A ako je Dule slagao takođe debilno, pogotovo ovaj dio oko prelaska na provajdera, može ako će Dule račune plaćati :roll:
Što se tiče same lige, PArtizan ide u play off.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako budu cetvrti, bice bas veselo tih dana u Beogradu..

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

to je sigurno :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Нова Варош je napisao:
ŠTo se tiče telekoma i Duleta, ako je telekom to tražio to je debilno za medalju. A ako je Dule slagao takođe debilno, pogotovo ovaj dio oko prelaska na provajdera, može ako će Dule račune plaćati :roll:
Što se tiče same lige, PArtizan ide u play off.

Oni su navikli da država sipa novac a da se samo Dulo pita,gdje,kako,koliko,kome...
Jbga,prošla vremena

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedini problem u Partizanu po mom rezonu, da Dule hoće novac, ali neda tom sponzoru mjestu u upravnu odboru.
Ali je svakako glupa priča telekoma oko smjene Duleta, nemaju tu oni šta pametovati.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zasto ne bi imali, hoces pare, resi se budale koja poslednjih godina navlaci samo negativan publicitet... Za sve strane bi bilo dobro da ode, ostace u SD Partizan, zbog zdravlja mu je bolje da se mane terena. U ostalom davati pare onome ko te pljuje po medijima, pa nisu ni u telekomu toliki konji

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A onda bi trebao Telekom naći trenera Partizanu? Na uštrb svih navijača PArtizana dovesti neku budalu, i klub srozati još više. Lako je tebi kad gledaš s ciganskog gledišta :lol:
Da ne širimo ovo dalje, pitanje jel to istina što je Dule rekao. Valja se pozabaviti normalnijim korškašim temama.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nece im Telekom traziti trenera, valjda su dovoljno sposobni da nadju zamenu... Mozda se u kosarku razumes, ali u marketing bas i ne :)

Nema tu nista na stetu navijaca, jer bez para im ni dule ne moze pomoci... Telekom trazi ( ako je to istina ) da se ukloni covek koji njima ne odgovara, ko ce biti umesto njega, verovatno nije toliko bitno za njih. Nije prvi put da sponzori kroje tim, to se radi i u velikim svetskim timovima, zasto ne bi i kod nas

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A jbg, jel bi ti dao pare svoje firme covjeku koji svako malo napada sudije, davi i udara glavom svoje igrace (koji su klinci btw), sere po medijima najstrasnije, itd? Takav covjek i nije bas najbolja reklama za neku firmu.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Budimo Herc realni. Oni da kažu Duletu da ne sere, dobiće pare ovaj neb ni srao po novinama, konferencijama, itd...
Fora je što osim Duleta i Danilovića teško ko da se išta pita u klubu, a ovaj drugi ima preča posla u kafani 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A jbg, jel bi ti dao pare svoje firme covjeku koji svako malo napada sudije, davi i udara glavom svoje igrace (koji su klinci btw), sere po medijima najstrasnije, itd? Takav covjek i nije bas najbolja reklama za neku firmu.

A da Radonjić to isto radi, a da ima rezultate kao sad, da li bi ga ti tjerao jer nije dobra reklama zbog psovanja, vrijeđanja, kazni ?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne tjeram ja ni Duleta, samo govorim kako posmatraju ovi iz Telekoma. Stavi se ti u njihovu kozu, to sam htio reci. :P

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Duletu bi bolje bilo da batali mjesto predsjednika JSD i da radi samo ono što ipak zna bolje...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
naravno ziri...mislis kožu....

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ziri bolje reci ovako "Bojim se da ako telekom dadne pare kao sponzor, da bi nas Partizan mogao deportovati u polufinalu aba lige, pa da unište još jedan evro projekat Zvezde", nego ovako meni broncaš o stvarima u koje sam ne vjeruješ :D
Čuj da sponzor mjenja trenera koji ima sjajne rezultate.
Da mu se kaže ne laj po novinama dobićeš pare, ovaj bi prestao. PAra vrti đe burgija neće.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2014, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet gresis, Dule se ne bi smirio, a kenjao je na terenu i konferencijama i kada su imali par i rezultate, samo je bilo blaze, sada je vise faktora u igri koji dovode do goreg ponasanja...

Ja cu ti navesti par primera, npr iz F1, gde je npr dolazak Santandera (najace spanske banke) u neki tim, uslovljen dolaskom alonsa u taj tim, kao sto sada Honda kroji sudbinu McLarena jer daju pare..

Jednostavno, nisu Dule i Danilovic veliki igraci, nego ljudi koji daju pare... Pitanje je koliko vremena treba Grobarima da okrenu ledja njima dvojici, ako se nastave losi rezultati i povecaju dugovi...

Niko ne trpi neuspeh na duze staze, bar ne kod nas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 210  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]