banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 06 Dec 2014, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Sehxor je napisao:
Kako je krenuo lik, sta ga sprecava da posle ovog, trazi jos dodatnih stvari, a kad lavina krene, tesko se zaustavlja.

kao kad bih ja trazio od drzave da mi sponzorise da imam dve glave... odem doktoru i kazem ja se osjecam kao u tudjem tijelu, zarobljen sam, patim zato sto nemam dve glave, hocu da imam dve glave, i da mi drzava plati operaciju da se instalira jos jedna glava pored ove... eto toliko je meni ovo besmisleno

bolestan si u mozak, ok... imaju lijekovi, ima ludnica, kako se lijece ostali psihicki bolesnici
sta ti izvoljevas operacije po svom ukusu... moze i to, ali skupi pare pa sam plati, pa sebi ugradi i dve picke ako hoces

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
I kad bi mu drzava platila, poslije bi trazio jos nekih prepravki, pa kad bi ovi odbili onda bi protestovali ostali, pa bi tu popustilo. I nakon toga svaki sledeci slucaj koji se desi morali bi placati. Pa nije niko lud.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Ja nisam homofob, samo pederu ne treba dati da diše, jede, liječi se i ima ljudska prava koja su mu zagarantovana zakonima i ustavima. Ne, ja nisam homofob. :D Zašto je problem priznati sebi i drugima da JA JESAM homofob? Homofobija se ne iskazuje isključivo ispoljenim fizičkim nasiljem nad ljudima homoseksualne orijentacije, mnogo češće se vidi iz ovakvih rasprava.

Postoji mnoštvo eksperimenata koji pokazuju da muškarci koji imaju negativno mišljenje o homoseksualcima ustvari jesu latentni homoseksualci. Jedan od njih je eksperiment urađen 1996 na Univerzitetu u Džordžiji. U eksperimentu su učestvovala 64 studenta od kojih su 35 homofobi. Puštani su im filmovi homoseksualnog čina između 2 muškarca i 2 žene. Svi su rekli da nemaju homoseksualne sklonosti i da nikada nisu učestvovali u istopolnom odnosu. Veličina erekcije je bila pokazatelj uzbuđenosti. U svim stavkama su se studenti kotirali jednako, osim kod prikazivanja homoseksualnog odnosa dva muškarca. Tu je izmjeren mnogo veći nivo uzbuđenosti kod homofobnih muškaraca, dok su oni svoju uzbuđenost podcjenili. Subjektivni doživljaj homofoba je da sebe obmanjuje.

http://www.philosophy-religion.org/handouts/homophobia.htm

Eksperiment se može vidjeti i u nagrađivanom dokumentarnom filmu koji daje kako biološki tako i socijani prikaz transseksualaca u kulturama širom planete:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WWY2MWAmkSM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 17:19 
Meni ide na k sto me odmah deklarisu kao homofoba kada se god i najmanjoj sitnici neko protivi, a pogotovo kada je to van granica zdravog razuma kao ovo...

Zamisli da dodje neka zenska daskara i kaze da ce se ubiti ako joj drzava ne plati operaciju uvecanja grudi i podizanje i ucvrscivanje zadnjice, nema nikakve razlike u odnosu na ovo...

U stvari i ja se osjecam zarobljeno u ovome pivom, masnim mesom i svakakvim junkom unistenom tijelu, hocu trbusnjake i extra tijelo, neka mi drzava plati svaki dan 150-200 grama nemasnog proteina zivotinjskog porijekla, suplementaciju u fulu i teretanu na godisnjem nivou inace cu se samoroknuti, moze i gajba pive na sedmicnom nivou, zarad B vitamina.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 17:22 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jellyfish je napisao:
spavac je napisao:
kad se vec toliko zalazes za njegovu jadnu bolest sto mu bolan ne pomognes..sta je to 2000 evra..il mu pronadji posao, ima dve ruke i noge..

Kako homofobi uvijek nadju izgovor. Kad sam nasao da nije 100k nego 2k onda kaze daj mu ti :) Pa daj ti onda isto tako bolesnoj djeci za lijecenje u inostranstvu ako ih zalis. Ja da dajem, a politicari da uzivaju u luksuzu. Dovoljno je sto im placam porez, njohovo je da od tog poreza financiraju socijalno.
Ako ce me osloboditi poreza na platu, osiguranje, pdv-a, akciza na kafu i benzin i ostalog onda cu dati za operaciju.
A sta trebam po tvom, da dajem i za socijalno i da dajem za plate za politicare.

ne seri drinin, vazda nadjes izgovor za bolesne protivargumente.

cuj davora oce dve glave..ma ja bi od drzave samo da mi plate za 10 cm.. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Niko ne brani homoseksualcima da se lijece, disu i jedu. Koliko znam zelja za promjenom pola je samo to: zelja. Nije bolest u pitanju. Eto npr ja ocu vece grudi i guicu. Jel treba sad da idem i placem i prijetim da cu da se ubijem ako mi drzava to ne plati?

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
de de, ne lupetaj.. :P .zarazila te nicole..

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vala baš...prvo traže da se homoseksualnost skine sa liste bolesti(imali bi besplazno liječenje) a sad hoće besplatno liječenje a sami ne priznaju svoju bolest.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
mesečeva_kći je napisao:
...

Upravo tako, primjecujem da su zene puno tolerantnije prema pederima nego muskarci. Mozda je to zato sto su muskarci tolerantni prema lezbijkama :D

Inace, meseceva kci, slazem se s tobom :)

Milan je napisao:
Jelly, ko kaze da mi ne smeta to sa poslanicima?

Pa posto njih stotine svaki mjesec prime po jednu platu koliko kosta operacija ovog bolesnika i za njih niko nista ne kaze i ne kritikujes ih. A ovaj jedan bolesnik na sto hiljada stanovnika dodje i svima smeta i kritikuju ga.

Čiča iz Rogače je napisao:
Vala baš...prvo traže da se homoseksualnost skine sa liste bolesti(imali bi besplazno liječenje) a sad hoće besplatno liječenje a sami ne priznaju svoju bolest.

Kod ovoga nije u pitanju homoseksualnost, nego transseksualizam.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
jellyfish je napisao:
Kod ovoga nije u pitanju homoseksualnost, nego transseksualizam.

Prije ce biti da je u pitanju debilizam.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
svejedno...skinuto je sa liste bolesti

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
@A.J.V.A.R.
Nisam pratila konkretan slučaj o kom se ovdje piše i na koji se ljudi pozivaju, tako da ne mogu da iskažem bilo kakvo mišljenje o njemu (slučaju). Banalizovanje problema sa kojima se susreću ljudi koji se ne uklapaju u predstavu većine o zdravom i normalnom pričom o grudima i zadnjici je jednostavno bezveze.

Ne znam kako možeš da porekneš da postoje ljudi koji doslovno ne žele da ljudi drugačije seksualne orijentacije dišu, jedu i postoje, kad činjenice govore suprotno?

Do nedavno su postojali zakoni koji su branili crncima da se liječe u istim bolnicama gdje i bjelci i ljekari koji nisu pristajali da liječe oboljele od HIVa. Većina je smatrala da su potpuno u pravu.

p.s. Iz konteksta moje prve rečenice u prethodnom postu se vidi da sam mislila na pružanje medicinske pomoći, ne izlječenje od gejstva. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Čiča iz Rogače je napisao:

Čiča, svaka ti ko Njegoševa!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam o cemu se pise,ali dao bih svoj prilog temi jednom muzickom numerom! 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U9yPVNfSZ3E[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo ce zahtijevati adekvatnu osvetu.

Al' da sam se najezio, jesam.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobar ti je klub,ali za ovu novu pjesmu je malo reci da je pederska! 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
mesečeva_kći je napisao:
@A.J.V.A.R.
Nisam pratila konkretan slučaj o kom se ovdje piše i na koji se ljudi pozivaju, tako da ne mogu da iskažem bilo kakvo mišljenje o njemu (slučaju). Banalizovanje problema sa kojima se susreću ljudi koji se ne uklapaju u predstavu većine o zdravom i normalnom pričom o grudima i zadnjici je jednostavno bezveze.

Ne znam kako možeš da porekneš da postoje ljudi koji doslovno ne žele da ljudi drugačije seksualne orijentacije dišu, jedu i postoje, kad činjenice govore suprotno?

Do nedavno su postojali zakoni koji su branili crncima da se liječe u istim bolnicama gdje i bjelci i ljekari koji nisu pristajali da liječe oboljele od HIVa. Većina je smatrala da su potpuno u pravu.

p.s. Iz konteksta moje prve rečenice u prethodnom postu se vidi da sam mislila na pružanje medicinske pomoći, ne izlječenje od gejstva. :wink:

Upravo tako. Ne shvatam kako neki ljudi ne mogu shvatiti da nisu svi isti, i da svi moraju biti kao oni. I da neki trebaju pomoc. S jedne strane, protive se pederima, a s druge gledaju i uzivaju u lezbijskim filmovima. To je totalno licemjerstvo koje se moze porediti sa religijom i glupostima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
dobar ti je klub,ali za ovu novu pjesmu je malo reci da je pederska! 8)

Onda sam ja pedercina! 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne nose dzaba roze dresove. :D
Nego, kojom logikom bi njemu drzava trebala platiti promjenu pola? Neka bude sta hoce i neka radi sta hoce, boli me uvo, ali je idiotski zahtjevati da mu drzava placa to.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
@mesečeva_kći
Banalizovala jesam, ali nisam poricala da postoje svakavi ljudi pa i oni koji drugom ljudskom bicu zele zlo zbog toga sto je drugacije. Ne tvrdim da je problem transeksualaca besmislen (ako ne grijesim njima nista drugo ne pomaze sem operacije, inace su psihicki sakati cio zivot jer su zarobljeni u tijelu suprotnog pola). Medjutim, ako to stavimo medju fizicke poremecaje, tu upadaju u siroku grupu sa drugim osobama. Zasto bi iko iz te grupe imao prednost? Zasto bi ovaj momak imao prednost nad momkom rodjenim ber ruke ili noge? Niti jedan niti drugi imaju normalan zivot.
Mediji imaju tu moc da naprave hajp oko bilo koje stvari kao sto su uradili u ovom slucaju gdje pise da je on homoseksualac koji hoce da promjeni pol. Hm...

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]