banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2014, 07:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Prodano!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2014, 07:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad dolazimo na proslavu? Kad je zadnje kolo?
Je l' ovo definitivno sad, ipak je go-razlika za 30 veca od Draskovih, a i u medjusobnom?! ste bolji.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2014, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Srijeda 17:00
Treba nam bod, jebe nas medjusobni sa Krupom 1-1, 2-1, al' dolazi Svinjar (Srbac) pa ne bi ttebalo biti problema

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2014, 08:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gori Derventa.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2014, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prekosutra?

Prosao sam sad kroz Derventu, ne vide se znacajnije pripreme za najvazniji sportski dogadjaj jos otkad je Corluka krenuo igrati lopte.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

7-0!
Prva liga dogodine.

Shakale, je l' te stid?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A kada pomislim kakav smo plan imali da dodjemo, a domacin internet navijac

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

7-0 pisaj po Svinjaru

26 20-4-2 81-13 +68

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Derventa slavi šampione!

Tekstilac je novi prvoligaš Srpske, a Derventa slavi uspješne. “Tekstilci” su istkali uspjeh, jedan od najvećih od 1919. godine, kada je klub osnovan.

Doduše, počelo je nervozno jer je u 6. minutu došlo do kratkog prekida. Naime, iskusni Zoran Novaković zaradio je žuti karton, za tili čas dobio i drugu javnu opomenu, smatrao je da je prestogo isključen, pa je teška srca napustio teren. U 16. minutu izigrana je odbrana gostujućeg tima, lopta je došla do Igora Susakovića koji iskosa sa lijeve strane sa oko 18 metara donosi radost fudbalskoj Derventi. Deset minuta kasnije ubačena je dubinska lopta od Novaka Popadića, a Predrag Šešelj povećava prednost Tekstilca. U 31. minutu u kontaktu su bili Nedim Okić i Njegoš Despotović, arbitar je dosudio kazneni udarac, a Neven Gojić sa bijele tačke bio siguran.

U nastavku utakmice, Nenad Đukić je u 60. i 79.minutu ispoljio efikasnost, Nemanja Vejnović bio precizan u 80, a predivnu fudbalsku priču potpisao je Neven Gojić u posljednjim trenucima utakmice.

Oko 600 gledalaca klicalo je svojim ljubimcima. Odali su priznanje i učitelju i učeniku, Mitru Lukiću i Bojanu Magazinu, rukovodstvu kluba, na čelu sa predsjednikom Bojkom Gatarićem. Naravno, doprinos ogromnom uspjehu dalo je i rukovodstvo grada, na čelu sa načelnikom Miloradom Simićem.

- Ovo je presrećan trenutak. Ovo je veliki dan za Tekstilac, Derventu, fudbalsku Republiku Srpsku. Nije lako u periodu velike ekonomske krize, pa i posljednjih nevolja sa poplavama, igrati fudbal i pobjeđivati. Jednostavno, volimo ovaj klub i grad i rezultat je plod mukotrpnog zalaganja, odricanja, ulaganja i davanja. Cilj nam je da budemo stabilan prvoligaš. Bože zdravlja, ukaže li se prilika, možda za izvjesno vrijeme zaigramo i u Premijer ligi BiH. Jako sam srećan čovjek i zahvalan sam svima, od srca, koji dadoše doprinos ovim ostvarenjima - rekao je Bojko Gatarić, alfa i omega slavljenika iz Dervente.

Načelnik Dervente, Milorad Simić, plakao je od sreće. No, to su suze radosnice. One imaju svoj sjaj, one imaju šampionsku boju.

- Nikada nije maksimalan učinak i uvijek se može više. Jesu teška vremena, ali nije grijeh podržati mladost. Srećan sam zbog svih 30.177 stanovnika Dervente. Sa njima dijelimo ovaj uspjeh, ali i našim komšijama koji su poplavljeni, nismo ni njih zaboravili. Ne razbacujemo se, radimo pametno, trudimo se da bude. I biće bolje. To naši fudbaleri, rukometaši, svi drugi sportisti znaju da pamte, vrate nam blistavim uspjesima - rekao je Simić.

Mitar Lukić je nekada bio super dobar fudbaler tuzlanske Slobode, turskog Trabzonspora, šabačke Mačve. Vinuo se u trenerske visine, sa Modriča Maximom postao osvajač Kupa BiH i Kupa RS. Crvenoj zemlji donio je plasman u Prvu ligu RS, to je ostvario sada i u Derventi.

- Derventa je sportski grad. Ljudi su bili vrijedni, donijeli pravi plan, znali su šta hoće, odredili su jasan cilj. Naši igrači i mi iz stručnog rada smo vrijedno radili, osvojili 64 boda uz gol razliku plus 68. To je ostvarenje za respekt. Trebalo bi, još danas, kovati nove planove. Stvoriti Tekstilac koji će imati zapaženu ulogu u Prvoj ligi Republike Srpske. Moje srce sada je na mjestu i još jednom čestitam igračima, rukovodstvu kluba i grada Dervente. Hvala svima, naravno i našim navijačima - kaže trener Lukić.

Presrećan je i predsjednik Upravnog odbora Tekstilca, Vlado Bijelić.

- Ovo je jedan od najsrećnijih dana za osam godina koliko sam u klubu. Ovo je kruna fudbalskog sporta Dervente. Znamo kako ćemo dalje. Idemo po nove uspjehe. Nećemo u prvoligaškom jatu plesati samo jedno ljeto. Hvala svima. I PFS Doboj, svima u fudbalskoj RS. Naravno, hvala svim sponzorima i navijačima koji su prepoznali pozitivne vibracije koje nas izbaciše u sam vrh i dadoše energiju za plasma u ‘elitu’ Srpske. Odužićemo se svima dobrim partijama - rekao je Bijelić.

U odsjaju rijeke Ukrine Derventa je 4. juna ličila na ponos, snagu i sreću. Puna sjaja i uspjeha.
I šampionske radosti…

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 55259.html

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da se tema vrati na prvu stranu, gdje i pripada.

Vejnovic presao u Slaviju, a Seselj u Leotar.

Glisic se vratio iz Svecke, dosao neki gastos iz Svice, Kruz i jos neko iz nekog premijerligasa al' sam zaboravio ime :D

Mogao bi i Borac poceti pazarivati u Derventi. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 10:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
nema borac te pare...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cu' nema... Pa nama je godisnji budzet 150-200 'iljada

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1. kolo Prve lige RS

Kozara 0:1 Tekstilac

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tekstilac - Proleter HT 2-0

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FT Tekstilac - Proleter 3-1

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2014, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2014, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ubili ste darka nestorovica :D adio mare :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2014, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stace se i ovim lopovima u kraj :D

iz Fudbalskog saveza RS je stiglo obavještenje da je uvažena žalba FK “Tekstilac” na suđenje sudije Slaviše Mazića iz Vlasenice u 12. kolu PL RS protiv “Leotara”. Sudija Mazić koji je tada dosudio sporan jedanaesterac za domaćina službeno je kažnjen sa tri utakmice zabrane suđenja, te snižavanjem ocjene sa 8,3 na 7,9. Pored Mazića kažnjen je i kontrolor suđenja Boro Eličić kojem je ovo druga suspenzija i u slučaju sledeće greške biće eliminisan sa liste kontrolora. Sumnje u Mazićevu pristrasnost pojavile su se odmah po delegiranju s obzirom da je to bilo već treći meč koji je sudio “Tekstilcu” prošle jeseni i naročito imajući u vidu što je FK “Vlasenica” jedan od direktnih konkurenata “krojačima”.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2014, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Stace se i ovim lopovima u kraj :D

iz Fudbalskog saveza RS je stiglo obavještenje da je uvažena žalba FK “Tekstilac” na suđenje sudije Slaviše Mazića iz Vlasenice u 12. kolu PL RS protiv “Leotara”. Sudija Mazić koji je tada dosudio sporan jedanaesterac za domaćina službeno je kažnjen sa tri utakmice zabrane suđenja, te snižavanjem ocjene sa 8,3 na 7,9. Pored Mazića kažnjen je i kontrolor suđenja Boro Eličić kojem je ovo druga suspenzija i u slučaju sledeće greške biće eliminisan sa liste kontrolora. Sumnje u Mazićevu pristrasnost pojavile su se odmah po delegiranju s obzirom da je to bilo već treći meč koji je sudio “Tekstilcu” prošle jeseni i naročito imajući u vidu što je FK “Vlasenica” jedan od direktnih konkurenata “krojačima”.

pa sta sad :D
uj'o vuk magarca... :D nema bodEva, baraba ce da odsluzi kaznu i eto ga opet :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]