banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2014, 18:54 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
pomirenje kc i spc..ide to polako, al sigurno..

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2014, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
http://rt.com/news/210619-canada-family ... surection/

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Molim vas recite mi da su ovo novinari izvalili, da ne postoji ovolika glupost.

http://zena.blic.rs/Porodica/28641/Zbog ... ref=fbblic

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Grupa podrške postoji. Uvreda Muhamedu dirati se nosevima sa rođenim djetetom?? Ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па ови преко баре нису вјерски фанатици, али је контекст сличан. Или будала је будала, без обзира на религију или недостатак исте http://rt.com/usa/207903-rapper-california-gang-crime/

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Nenagrađena fotografija “Krštenje“ Đorđa Đokovića sa osmog međunarodnog salona fotografije “Life 2014“.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Svaka vijest koju naši mediji prenose iz Zapadnih najčešće režimskih treba uzeti sa rezervom. Pitanje je da li je uopšte uhapšen zbog te fotografije ili političkih članaka. Novinari na Zapadu obožavaju falsifikovati medijske članke o državama ka kojima krupni kapitalisti iz njihovih zemalja a koji i upravljaju tim medijima imaju ekonomske aspiracije najčešće u vidu otimanja resursa i okupacije čitave države.
Jučer sam pročitao članak na b92.net kako su Srbi proruski orijentisani jer su godinama unazad živjeli na krimskom šampanjcu i boršču. Mislim da je vijest objavio njemački ARD.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
NenadV je napisao:
Svaka vijest koju naši mediji prenose iz Zapadnih najčešće režimskih treba uzeti sa rezervom. Pitanje je da li je uopšte uhapšen zbog te fotografije ili političkih članaka. Novinari na Zapadu obožavaju falsifikovati medijske članke o državama ka kojima krupni kapitalisti iz njihovih zemalja a koji i upravljaju tim medijima imaju ekonomske aspiracije najčešće u vidu otimanja resursa i okupacije čitave države.
Jučer sam pročitao članak na b92.net kako su Srbi proruski orijentisani jer su godinama unazad živjeli na krimskom šampanjcu i boršču. Mislim da je vijest objavio njemački ARD.

Cekaj, tebi je OK da covjeka osude na smrt zbog politickih clanaka?

Ma, zapadna propaganda...nisu ga osudili na smrt zbog slike, nego sto je piskaranjem na Internetu uvrijedio pedof...ovooog...Proroka... Sad je sve OK.

Sve to treba prvo dobro izbombardovati, onda vjerske objekte dati krupnom kapitalu da od njih napravi restorane brze hrane. I to po mogucnosti garantovano od svinjetine.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Timotic je napisao:
NenadV je napisao:

Cekaj, tebi je OK da covjeka osude na smrt zbog politickih clanaka?

Ma, zapadna propaganda...nisu ga osudili na smrt zbog slike, nego sto je piskaranjem na Internetu uvrijedio pedof...ovooog...Proroka... Sad je sve OK.

Sve to treba prvo dobro izbombardovati, onda vjerske objekte dati krupnom kapitalu da od njih napravi restorane brze hrane. I to po mogucnosti garantovano od svinjetine.

Nisam rekao da je u redu. Ima toga i na Zapadu ali kontrolisani globalni mediji o tome ne pišu. Sloboda govora je zagarantovana sve do onog trenutka dok ne napadaš oštrije vlast. Saznali smo iz ove vijesti da će čovjek biti obješen a oni na Zapadu koji se drznu napadati vlast završe iza rešetaka ili ih pojede mrak i nijedan medij to ne prenese niti se neki novinar CNN-a, ABC-a, CBS-a itd potrese zbog toga. Slažem se za vjerske objekte ali ne samo na Bliskom istoku nego u čitavom svijetu uključujući i BiH i područje bivše nam zajedničke domovine. Samo se sjetim pokreta Occupy Wall Street. Čim su se ljudi bolje organizovali vlast je hapsila i zatvarala! Sloboda govora i drugačijeg mišljenja!

Vezano za vijest u Iranu mislim da je izmišljena! Piskarala iz Blica trebala su naznačiti medijsku kuću čiju su vijest prenijeli!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Talija je napisao:
Grupa podrške postoji. Uvreda Muhamedu dirati se nosevima sa rođenim djetetom?? Ne kontam.

Ma Bljuc je opet u senzacionalističkom stilu pretjerao..

Lik jeste uhapšen i osuđen na smrt, ali ne zbog diranja nosa.

On je poznati Iranski bloger i novinar koji oštro kritikuje nepravilnosti u radu iranskih vlasti. A u Iranu robija i osuđuje se na smrt na stotine novinara i mislilaca... To je pravi razlog.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
mali crnjo je najjaci, sto kulira :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
prejzuju lorda

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta je ovo jbt masovna histerija?? Izbacuje im demone ili im pušta visoki napon? Gle one starine što se tumba s dupeta na glavu? :lol:
A žena sa bepčetom gleda i neverue. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Tezi oblik i varijacija http://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_syndrome

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Znači,prvi put čujem za ovo!
Inače,nisam primjetio nekakve slične ispade kad sam bio tamo al je zato svjetovnih bilo za izvoza!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 05:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
Javno bičevan zbog "vređanja islama"

petak, 09. jan 2015, 15:03 -> 15:12

Bloger iz Saudijske Arabije javno je dobio prvu turu od 50 udaraca bičem zbog "vređanja islama" kod džamije u gradu Džedi. Stejt departmenta oštro osuđuje izgred.

Saudijski sud potvrdio je kaznu od 10 godina zatvora i 1.000 udaraca bičem Saudijcu Raefu Badaviju u septembru prošle godine, a osuđenog čeka ukupno 20 nedeljnih bičevanja, dok mu kazna ne bude u potpunosti izvršena, prenosi Tanjug.

Svedoci su naveli da je Badavi (30) bičevan posle nedeljne molitve (petkom) u blizini džamije El Džafali u Džedi, dok su okupljeni vernici pratili javno kažnjavanje.

Portparol Stejt departmenta Džen Psaki izrazila je zabrinutost zbog "izveštaja da će se aktivista za ljudska prava Badavi suočiti sa nehumanom kaznom od 1.000 udaraca bičem uz desetogodišnju kaznu zatvora zbog ostvarivanja svojih prava na slobodu izražavanja i veroispovesti".

Psaki je dodala da su SAD pozvale saudijske vlasti da otkaže "brutalnu kaznu" i da preispita njegov slučaj.

I organizacija Reporteri bez granica osudila je bičevanje Saudijca i navela da je kazna varvarska, ukazujući na "tajming" pošto je Saudijska Arabija pre dva dana osudila teroristički napad na francuski satirični časopis Šarli Ebdo.

Citiraj:
In addition to his sentence, Mr Badawi was ordered to pay a fine of 1 million riyals ($266,000; £175,000).

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30744693

Hajde da uzmemo kao "normalno" zatvor za vrijeđanje vjere u kojoj je ona ugrađena u ustav, ali jebote bičevanje i javno ponižavanje. Tura je raspoređena tako, kada mu rane krenu da zacjeljuju, opet će da mu ih otvore. Jebeni talibani.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Jebena kazna!
Na prvu mi se učini 1000 udaraca u komadu što nema šanse da preživi al onda malo pažljivije pročitah tekst.
A po čemu Saudi tuku(leđa,dupe,tabani) i čime?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Jbga, takva zemlja , takvi obicaji. Ne podrzavam ni sekunde, ali razumijem. Ono sto mi je nejasno je s kojim pravom se jedna zemlja kao USA, zemlja koja takodje ima rigorozne zakone i smrtnu kaznu , smatra za nadleznu da prdi o ljudskim pravima, demokratiji i sl? Na kraju krajeva, eno im Afrike i sirotinje, nek njima uvode blagodeti, nesto se silno ionako ne kuka po S Arabiji

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]