banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 01:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2014, 08:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
ozna je napisao:
Valjda Igor Radojicic
Lik je treca liga,sluzi samo kao ikebana
Jedini ozbiljan lik u SNSD je Milorad Dodik da nema Dodika u SNSD ta stranka nebi presla cenzus

Slično su nekada mislili i Radikali u Srbiji.
Suviše je to čest slučaj da ja stranka "One man show". To je upravo zato što lideri stranaka kreiraju takve slike po receptu "postavi svoje najnesposobnije" ili ljude bez kredibiliteta na važne funkcije. Kuzmanović, Radmanović, Džombić, teta Željka... Očekujemo sada nastavak niza :-)
U takvoj konkurenciji bi bez problema dominirao i Kaligulin najpoznatiji senator.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Коњ? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Мислим да је Радојичић итекако пријетња Лемију и овај га полако пушта низ воду. Леми се окружује женама, оне су му највјерније.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
U nedostatku politicke ideje, Lemi se oslanja na svoj prirodni smekerluk i seksipil
Jos Turkoglua da zaposli ko savjetnika, decenijama da vladaju
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
V@nja je napisao:
U nedostatku politicke ideje, Lemi se oslanja na svoj prirodni smekerluk i seksipil
Jos Turkoglua da zaposli ko savjetnika, decenijama da vladaju
:lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja moram priznati da sam u popriličnoj mjeri korigovao svoje mišljenje o mili dodiku nakon ovih izbora...jako sposoban i opasan čovjek!!

nekako sam ga uvijek gledao kroz prizmu antisrpstva,kao i one emisije nedjeljom u dva gdje mi ga je toliko bilo žao,kao da mi je najrođeniji,kad ga je onako ponizio aleksandar stanković....da sam mogao ušao bih u onaj studio hrt i zadavio stankovića golim rukama :angry4: :angry4:

ali,ili je sazrio,ili se toliko opario da može ovako dominirati ovdje-ja ne znam.

ja sam i ovdje na forumu,a i u privatnim razgovorima,bacio koplje u trnje 13 oktobra,kao što sam i pisao-pobjednik duela tadić-dodik nosi sve...

nisam nikakav političar,ali nije mi jasno da ja dalje vidim nego neko ko vuče konce kod nas.... toliko mi jadno djeluje ovo što naši nude đokiću mjesto premijera-a on izabere dodika koji mu uopše ne nudi to!! :( :(

ili šukalo..pa jebo nas on u usta :( :(

opasno mi idu na q sve ove naše aktivnosti nakon izbora :(

sazrio je,ima pare,ima medije...vladaće dok bude htio,ili dok ga bankari ne spapunjaju u zatvor....

mene naravno ne može pokolebati,ali zaista me strah vidjeti koliko entuzijazam splašanjava kod nekih novih naših članova...eto sreće da su svi kao ovaj naš raskoljnikov :( :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Schlager je napisao:
ja moram priznati da sam u popriličnoj mjeri korigovao svoje mišljenje o mili dodiku nakon ovih izbora...jako sposoban i opasan čovjek!!

nekako sam ga uvijek gledao kroz prizmu antisrpstva,kao i one emisije nedjeljom u dva gdje mi ga je toliko bilo žao,kao da mi je najrođeniji,kad ga je onako ponizio aleksandar stanković....da sam mogao ušao bih u onaj studio hrt i zadavio stankovića golim rukama :angry4: :angry4:

ali,ili je sazrio,ili se toliko opario da može ovako dominirati ovdje-ja ne znam.

ja sam i ovdje na forumu,a i u privatnim razgovorima,bacio koplje u trnje 13 oktobra,kao što sam i pisao-pobjednik duela tadić-dodik nosi sve...

nisam nikakav političar,ali nije mi jasno da ja dalje vidim nego neko ko vuče konce kod nas.... toliko mi jadno djeluje ovo što naši nude đokiću mjesto premijera-a on izabere dodika koji mu uopše ne nudi to!! :( :(

sazrio je,ima pare,ima medije...vladaće dok bude htio,ili dok ga bankari ne spapunjaju u zatvor....

mene naravno ne može pokolebati,ali zaista me strah vidjeti koliko entuzijazam splašanjava kod nekih novih naših članova...eto sreće da su svi kao ovaj naš raskoljnikov :( :(

Ta slabost je bila očita i prilikom kandidovanja za člana predsjedništva na zadnjim i ovim izborima.
Umjesto da se npr. kandiduje Šarović, ustupa se Ivaniću, za premijera se ustupalo Đokiću, dok bi podjelili sve funkcije koalicionim partnerima za vas ništa ne bi ostalo.
Jake stranke vode a ne davaju konce vlasti marginalcima.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2014, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Schlager je napisao:

Entuzijazam splašnjava zbog anemije rukovodstva koje je na suprotnoj strani. SDS je na ovim izborima izgubio ono što je bilo nemoguće izgubiti.
Mislim da su to čak iz njima znanih razloga i namjerno izgubili.
U I. Sarajevu vam je nosilac liste bio nepismeni vođa navijača Slavije. Rukovodstvo je moralo znati šta će to izroditi. Na svaki 2 dobijena glasa motivisali ste 3 da glasaju protiv.
Najveći paradoks je što SDS u svojim redovima ima čovjeka koji bi lagano dobio Lemija na izborima, ali mudri, pametni i pošteni Bosić ga "čuva" za dobrobit jedne lokalne zajednice.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Taj pad entuzijazma se dešava kod većine stranaka.
Budimo realni većina se učlanjuje samo da bi dobila posao.
Problem je što ona manjina koja želi da bude aktivna, prestaje biti aktivna kada vide kako funkcionišu naše partije i kako je teško bilo šta uraditi.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 14:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Željka Cvijanović mandatar...
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ze ... 75834.html
Ovo nam nije trebalo. :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

države i sprdačine dabogda nam još gore bilo

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pišaj po sirotinji. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Konacno prava odluka vladajucih. Nas samo mogu izvuci ovako kvalitetni izbori, zasnovani na znanju i kompetentnosti, Zeljka se sigurno uklapa u novu viziju Srpske.
Cestitam Srbi, svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 18:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vidim,sad se svi nesto ibrete,kao da sam ja zaposlio sincica u javno preduzece mjesec dana pred izbore ( i pricao -sta hoceteee????),ili kao da su mene snimili da kupujem papke (narodne poslanike) na kilo zivo vage....ako ste glasali za bilo koga drugog (sds je nebitan za ovaj moj post)-primite moje izvinjenje....

ali ako ste

a-glasali za njih

b-niste izasli na izbore

c-pricali "sve je to isto",nisu ni drugi bolji

e onda se poklopite po usima-TISINCINA!!!

...a djeci sam vec napisao da bjeze bilo gdje odavde,da ne dozvole da im se ovako u facu smiju losiji od njih... :(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oixII-TDecA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nakon formiranja skupštinske većine od strane SNSDa i koalicije potpuno je nebitno ko je mandatar.Što se žestite?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zbilja, cemu iznenadjenje?

SNSD je dobio izgubljene izbore, SDS se pokazao sposobnim izgubiti izbore koje je SNSD vec izgubio. :D

Onda zbrojimo dva i dva i dobijemo Zeljku :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
dva papka, tri papka
woohoooo

ma kakvo iznenadjenje, vise totalna rezignacija

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qKggnBh2Mdw[/youtube]

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Zeljka je mentalno ogledalo 90% Srba, bili SNSD ili SDS, ne razumijem ljutnju :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 19:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imam osjecaj da su mi se iza mog zadnjeg posta,tacno redom javili forumasi iz mojih grupa,prvo predstavnik grupacije (a) pa (b) pa (c)

tacnije,nakon spije,njega ne znam gdje da svrstam uopste,hahaha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]