banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Joj Schlagzi, Bakir je potreban Bosicu vise nego Bosic Bakiru.

Bosic je dokazano kreativan haman kao Dijana Tepsic da Bakira i Komsica drzi pod kontrolom.

Mile juce i danas ima zbog mlijeka traktore na granici. Sutra ce istjerati kamione zbog cemt dozvola, prekosutra nesto trece...
Pa ce Bakirovi izvoznici i finansijeri reci Baki sine, spusti malo loptu, potusi nas ona baraba iz Laktasa.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nebitno....nije mi čak bitno bilo ni prekjuče na selu kad komšo kaže "jebem onom sds mater tursku,jebo im bakir mater,kud glasah za njih!!"...

ja ga zagrlim i pozovem na rakiju...i pričamo kako je najbolje saditi sad u novembru...

ali kad ovdje ljudi,koji očito znaju upaliti kompjuter i koristiti internet zovu to izdajom,a milin eventualni ulazak u istu tu vlast-patriotizmom,onda znači da je ovaj rtrs opasniji i veće zlo nego što sam mislio :( :( :(...nije bitno ni što je mile bar triput bio i sa sda i sa harisom silajdzićem,lagumdzijom...

da se ne naljuti ovaj kolega gore,nije jedini...ima ih 50 na ovom forumu...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slageru, narod je glup. Ispran mu je mozak, ne vidi prst pred sobom. Spin je danas najvece oruzje i to kriminalci koriste. Isto radi i onaj izdajnik u Srbiji, isto radi i ovaj nas tako da...
Jbte, mi Srbi smo bili pametan narod koji se uvijek bunio protiv nepravde, nije dao da ga jebu, al sad...
Koliko sam ja juce uspio da pohvatam neke stvari, Sukalo nece biti apsolutna podrska pljackajucem, kriminalnom rezimu. Juce je dao podrsku samo za izbor Cubrilovica, dok je za ostale stvari glasao kao i opozicija. Vjerovatno ce biti izabran za potpredsjednika skupstine i da je on taj cetvrti kojeg je spominjao Cavic.
Koliko god bio ljigav, ipak nije u rangu papaka.
Samo jedan glas je presudio da se ne glasa tajno sto znaci da lopovi nisu dobro podmazali,ili zaprijetili svojima, i da postoje oni koji nevoljno podrzavaju kriminalni sektaski rezim.
Sve u svemu, ovo nece moci dugo, puci ce ovo ko tikva.
Kritika za Jerinica, sinoc rece da mora kuci, a danas ga vidjeh u BL. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Opet brljas Schlageru. Ovo sto si procitao gore neces cuti na rtrs dnevniku. Ni rijec.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
Skeva,ti me iznenađuješ...ovom gore kolegi nisam ni odgovarao jer u jednom postu pominje SDS kao Bakirove Srbe,a odmah u sledećem izražava ushićenje mogućnošću da Mile "patriotski" uđe u istu tu vlast na nivou BH sa Čovićem i Bakirom...to su oni postovi na koje je daleko najpametnije ne odgovarati...

Nastranu što su i SDS i SNSD bar po tri puta dosad bili u vlasti na nivou BH i sa SDA i sa Silajdićem i Lagumdzijom,a sad odjednom-IZDAJAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ali tebe znam kao ljudinu i čudi me da ti se ovakvi preletači za šaku maraka ne gade,bez obzira prešli na SDS ili SNSD stranu,za mene tu razlike nema...I o tome pišem danima i unaprijed i nabijam na q onog Šukala koji je na sve i jednoj tribini bio sa njima a sad se nešto "premišlja"...šupičku materinu...

Njihova koalicija ima 42 poslanika koje je narod izabrao,i treba da vladaju,ali ni ti ni 1000 ovih što to razvodnjavaju i relativizuju ne možete me spriječiti da Mitrovića i Stevančevića zovem kratko-GOVNO!

Pogresno si shvatio, to turcenje je samo primjer jer je kao aktuelno sad, turcili su se svi, Dodik prvi u prvom mandatu. Poenta je da su mi se ogadili svi redom, svi, bez obzira koja stranka je u pitanju. Pa onaj vasar juce je najbolji pokazatelj kakvi su to ljudi. Mislis da je nekom stalo da nama obicnim ljudima bude bolje? NIJE, nije sigurno! Da jeste, bilo bi nam bolje jer su svi imali priliku pokazati svoju dobru volju i namjere, i SDS iPDP i SNSD i SP i svi ostali. Dakle SVI. Bez razlike koje su vjere i nacije. Na te spinove oko udruzivanja sa muslimanima ne pada ni moja baba, takodje ne pada ni na "koaliciju za promjene" i njene dobre namjere jer su nas ljudi iz te koalicije doveli na prosjacki stap rame uz rame sa Dodikom i trenutnom vlasti.
Poenta je da nemamo alternativu za bolji zivot, svi su isti, svi od reda i dok se ne pojavi neka nova mlada struja koja ima drugacije zamisli, do tada treba se maniti gamadi, bolje biti nece i to je to.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pošto je jel fraza da su se naši poturčili, da li se u federaciji misle da su se njihovi vratili starim korijenima? :roll:
Politika, svako gleda šta je dobro njegovoj guzici, narod ko jebe, standard.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Joj Schlagzi, Bakir je potreban Bosicu vise nego Bosic Bakiru.

Bosic je dokazano kreativan haman kao Dijana Tepsic da Bakira i Komsica drzi pod kontrolom.

Mile juce i danas ima zbog mlijeka traktore na granici. Sutra ce istjerati kamione zbog cemt dozvola, prekosutra nesto trece...
Pa ce Bakirovi izvoznici i finansijeri reci Baki sine, spusti malo loptu, potusi nas ona baraba iz Laktasa.

Џаба ти то њему причаш. Озбиљно. Он или неће то да схвати или нема ментални капацитет да то схвати, или нас тролује по партијској дужности. Нема четврто.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pošto prvo i treće mogu definitivno tvrditi da nije tačno,onda ostaje samo ovo u sredini.....da "nemam mentalni kapacitet da shvatim".

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Sve u svemu, ovo nece moci dugo, puci ce ovo ko tikva.

А онда ћете на новим изборима проћи као боси по трњу...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pošto prvo i treće mogu definitivno tvrditi da nije tačno,onda ostaje samo ovo u sredini.....da "nemam mentalni kapacitet da shvatim".

Ја сам само дао опције.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Poenta je da nemamo alternativu za bolji zivot, svi su isti, svi od reda i dok se ne pojavi neka nova mlada struja koja ima drugacije zamisli, do tada treba se maniti gamadi, bolje biti nece i to je to.

Ta mlada struja ce se ubrzo pojaviti. Medjutim, zar stvarno mislis da ce se neko odreci srbende Dodika zbog tamo nekog......, svrsenog studenta? Oce q.
Zaglibili smo ko narod, mentalni sklop nam je izmjenjen i bojim se da tu nema spasa. Nikad vise necemo biti onaj prkosni narod koji se uvijek bunio, trazio promjene. Danas svako gleda sebe, a za onog komsiju, prijatelja i narod ga boli uvo.
Sinip, ako meni nesto pises, blokiran si. Nemam zivaca da se raspravljam sa takvima kao sto si ti. Ne muci se dzabe citirajuci me.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 25 Nov 2014, 18:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uopste nije bitno hoce li ili nece iko glasati za tu "mladu struju", bitno je da ima jebena alternativa, da mi razne debele brke iz Grahova, Laktasa ili a Pala vise ne vire iz glasackih listica. Bitno je da se pojavi neko koga ni Dodik ni SDS ne gura, neko novi, pametan i posten. Kad se to desi onda cemo imati alternativu, do tada nista.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa koje crne promjene Dragan Cavic da donese?
Ne razumijem koaliciju sa njim i naravno sa Miljenkom. Vise glasova su izgubili nego dobili sa njima.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ne samo sa njim, sa Ivanicem, Bosicem, Tadicem... kakve bolan promjene...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Problem SDSa je što stalno iste kandiduje, npr. Tadić se dva puta bezuspješno kandidovao, Bosić je gubitnik 2006 za člana predsjedništva, itd.
Pa i Ivanić je drugi put kandidovan uz saglasnost SDSa kao zajednički kandidat, znamo čiji glasovi su bili presudni, a i loše odabran kandidat SNSD-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

uglavnom da rezimiramo,i da završim na ovu temu....

-mi smo izgubili ove izbore

-jest da je razlika tadić-dodik bila samo 1% i 7000 glasova,ali po meni smo izgubili,i to pišem od 13 oktobra...sve ovo natezanje je obično sviranje qurcu

-U SPC neću ući dok je ovaj patrijarh...sram ga bilo pola RS,i to onog njenog čestitijeg dijela!

-SNSD i treba da vlada jer je dobio veću podršku naroda

-ko god vam krene srati kako vlast ne valja,samo ga pitajte da li je SNSD tu došao na silu,nekom revolucijom ili ga je narod izabrao

-Šukalo je govno

-Stevančević i Mitrović su GOVNA

Pozdravlja vas Šlager do nekih sledećih izbora! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Nov 2014, 18:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ko su danas glavne perjanice SDS-a i da li su oni obavljali neke bitne funkcije u vrijeme kad je SDS bio na vlasti?

Ima jako dobrih politicara u NDP-u, PDP-u, SDS-u koji nisu obavljali nikakve fukcije i koji bi ucinili vise od raznih Viskovica, Milakovica, Tamindzija, Stevancevica i sta znam koga jos.
Zoran Talic iz PDP-a, za mene izvanredan politicar. Pametan, hrabar, uvijek upoznat sa materijom, ostar jezik, ma sve ono sto treba da ima politicar. Al sta vrijedi kad narod glasa za Dragoljuba Davidovica? jbg. tako izgleda da mora.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Neki su prešli na suprotnu stranu a nekima zbog nepravdenih zabrana MZ-e zabranjeno pol. djelovanje.
Mada je meni nelogično da je glavni partner SDS-a nekadašnji predsjednik RS Čavić koji bi iz perspektive te stranke trebao među najvećim političkmi rivalima.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
eh ovako, sinocna vecina je bas klimava, u par glasanja su imali 41-42, sto znaci da je ovom Stevancevicu zivot ugrozen, jer ako njega neko rokne, mandat se vraca SDS i pada vlast. Ja se nebih zajebavao sa takvim stvarima...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Sinip, ako meni nesto pises, blokiran si. Nemam zivaca da se raspravljam sa takvima kao sto si ti. Ne muci se dzabe citirajuci me.

Ништа се не брини, теби и онако нема користи писати било шта. :) :evil3:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]