banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šešelj dolazi
PostPoslato: 16 Nov 2014, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Ako je Seki jedina prava opozicija Vucku, onda je to problem zemlje Srbije a ne njegov.
A za zemlju Srbiju (ma za svaku zemlju) je dobro da ima alternativu. Cisto da se neki drze malo pri zemlji.

Građanska Srbija nije odgovorila očekivanjima naroda.Potrošene su sve opcije i sasvim je prirodno da opozicija ovakvoj politici bude nacionalna.Ne vidim tu nikakav problem zemlje Srbije.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
ozna je napisao:
Šešelj da je zeleo vlast po svaku cijenu isao bi linijom manjeg otpora

A šta je to Šešelj želeo?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ozna je napisao:
Slika

Bogami, ovo je malo vise od 3 hiljade ljudi

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ozna je napisao:
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vnfgb3eVvXY[/youtube]

Zašto li je i vojvoda primio u stranku te kasnije on lično proglasio četničkim vojvodom lika sa falsifikovanom diplomom. Toma je nekada bio poštem. Ako je Toma u to doba, kao što kaže Šešelj, bio pošten, zašto je falsifikovao diplomu? Kako on planira integraciju sa Rusijom kad smo okruženi NATO savezom, i sami želimo integraciju u EU i NATO?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
ozna je napisao:
Slika

Bogami, ovo je malo vise od 3 hiljade ljudi

Nije, eto ti, broji

:lol:

Dobro, ja sam čitao na internetu:
Na mitingu CPC-a u BG_u se okupilo oko 3k simpatizera ove stranke.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 13:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
PKT je napisao:
ozna je napisao:
Spoiler:

Zašto li je i vojvoda primio u stranku te kasnije on lično proglasio četničkim vojvodom lika sa falsifikovanom diplomom. Toma je nekada bio poštem. Ako je Toma u to doba, kao što kaže Šešelj, bio pošten, zašto je falsifikovao diplomu? Kako on planira integraciju sa Rusijom kad smo okruženi NATO savezom, i sami želimo integraciju u EU i NATO?

Tomin akademski put:
Citiraj:
Kako god, Nikolić je bio izrazito uspješan student: upisao se na fakultet u školskoj godini 2003/2004, potom je drugu godinu upisao redovno, da bi mu oktobra 2005. godine bilo odobreno ubrzano studiranje, "s obzirom na to da je prve dve godine osnovnih studija postigao prosek ocena preko 8,50". Zapisnici o položenim ispitima to i pokazuju: osim engleskog (prosječne osmice!), tek je nekoliko predmeta u kojima je student Nikolić dobio ocjenu manju od čiste desetke, a nerijetko je bio i jedini od kandidata koji je najvišu ocjenu dobio u tom ispitnom roku.

Ubrzano studirajući, tako je Nikolić diplomirao januara 19. 2007. godine, sa prosječnom ocjenom 8,37 (sa diplomskim, desetkom, 8,44) i sa novodobijenom titulom diplomirani menadžer.

U međuvremenu, Fakultet za menadžment se "rastao" sa Univerzitetom "Privredna akademija", preselio se u Sremske Karlovce, ovi su ostali u Novom Sadu.

Diplomiranog menadžera glad za znanjem tjera dalje, pa u školskoj godini 2009/2010. upisuje master studije na FIMEK (Fakultet za ekonomiju i ekonomski menadžment, nastao od prvotne i još postojeće Privredne akademije), poslovnu ekonomiju i financije. U rubrici "mesto stanovanja studenta za vreme studiranja" upisuje i dalje adresu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Tu sve uspješno polaže, pa mu 11. maja 2011. godine Privredna akademija odobrava prijavu master rada pod nazivom "Ekonomski efekti prijema Srbije u EU". Mentori su mu profesori Marko Carić, Dragoljub Đorđević i Ljubiša Stojmirović, od 2012. godine narodni poslanik SNS u Skupštini Srbije i visoko kotiran u stranci.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1206477

Šešelj je otišao u Hag u februaru 2003 godine, a vidiš kad Tomo kreće na vakultet i završava.
I ja ne podržavam Šešelja u političkom smislu, ali sve što priča je osmišljeno i dobrim djelom argumentovano. Nikolić je primljen u SRS (nekad početkom 90ih) kada je imao pošteno završenu diplomu srednje škole (mislim građevinski tehničar), iako je Šešelj lud, rijetko kad on priča nepovezano i bez ikakvih argumenata prilikom napada na političke protivnike.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 14:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Citiraj:
Ubrzano studirajući, tako je Nikolić diplomirao januara 19. 2007. godine, sa prosječnom ocjenom 8,37 (sa diplomskim, desetkom, 8,44) i sa novodobijenom titulom diplomirani menadžer.

a 2008 za predsjednika se kandidovao sa srednjom stručnom spremom :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yku3BaMt8Bk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
spijo je napisao:
Ako je Seki jedina prava opozicija Vucku, onda je to problem zemlje Srbije a ne njegov.
A za zemlju Srbiju (ma za svaku zemlju) je dobro da ima alternativu. Cisto da se neki drze malo pri zemlji.

Građanska Srbija nije odgovorila očekivanjima naroda.Potrošene su sve opcije i sasvim je prirodno da opozicija ovakvoj politici bude nacionalna.Ne vidim tu nikakav problem zemlje Srbije.

Pa zasto ja napisah tu recenicu :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad sam stisnuo opciju "pošalji" onda sam vidio da pričamo o istoj stvari :D al nije to prvi putRazumjećeš :D
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LfacXCbAK4c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 19:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 19:13 
Dobar crnjak... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dado_n je napisao:
PKT je napisao:
ozna je napisao:
Spoiler:

Tomin akademski put:
Citiraj:
Kako god, Nikolić je bio izrazito uspješan student: upisao se na fakultet u školskoj godini 2003/2004, potom je drugu godinu upisao redovno, da bi mu oktobra 2005. godine bilo odobreno ubrzano studiranje, "s obzirom na to da je prve dve godine osnovnih studija postigao prosek ocena preko 8,50". Zapisnici o položenim ispitima to i pokazuju: osim engleskog (prosječne osmice!), tek je nekoliko predmeta u kojima je student Nikolić dobio ocjenu manju od čiste desetke, a nerijetko je bio i jedini od kandidata koji je najvišu ocjenu dobio u tom ispitnom roku.

U međuvremenu, Fakultet za menadžment se "rastao" sa Univerzitetom "Privredna akademija", preselio se u Sremske Karlovce, ovi su ostali u Novom Sadu.

Diplomiranog menadžera glad za znanjem tjera dalje, pa u školskoj godini 2009/2010. upisuje master studije na FIMEK (Fakultet za ekonomiju i ekonomski menadžment, nastao od prvotne i još postojeće Privredne akademije), poslovnu ekonomiju i financije. U rubrici "mesto stanovanja studenta za vreme studiranja" upisuje i dalje adresu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Tu sve uspješno polaže, pa mu 11. maja 2011. godine Privredna akademija odobrava prijavu master rada pod nazivom "Ekonomski efekti prijema Srbije u EU". Mentori su mu profesori Marko Carić, Dragoljub Đorđević i Ljubiša Stojmirović, od 2012. godine narodni poslanik SNS u Skupštini Srbije i visoko kotiran u stranci.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1206477

Šešelj je otišao u Hag u februaru 2003 godine, a vidiš kad Tomo kreće na vakultet i završava.
I ja ne podržavam Šešelja u političkom smislu, ali sve što priča je osmišljeno i dobrim djelom argumentovano. Nikolić je primljen u SRS (nekad početkom 90ih) kada je imao pošteno završenu diplomu srednje škole (mislim građevinski tehničar), iako je Šešelj lud, rijetko kad on priča nepovezano i bez ikakvih argumenata prilikom napada na političke protivnike.

:oops:
Dobro, izgleda da vojvoda ima nešto što liči na plan.
A Srbija je daleko veća divljina nego što sam mislio.
Lik završio fax sa 60 godina i postao precjednik!!!!!!
Nema šta.
Pa to nije ni Tito uradio, ponosio se svojim zanatom, nije kupio školu pa se kurčio.
Pa Stefanović je mala maca za ovoga.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 20:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Philby je napisao:
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo je napisao:

Pa zasto ja napisah tu recenicu :D

Vučićev rumunski prijatelj Ponta izgubio izbore.Na vlast dolaze nacionalisti i rumunska desnica :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://vijesti.in.rs/magazin/svi-studen ... -odu-da-ga

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
neko je rekao: rumunija ima dva dobra susjeda srbiju i crno more

a vojvode :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
shakal je napisao:
http://vijesti.in.rs/magazin/svi-studenti-sa-univerziteta-u-sarajevu-su-jedva-%C4%8Dekali-da-prijavi-ispit-da-odu-da-ga

Cak i da nije istina .. sjajno je
:lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 07:51 
I lici na njega... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
V@nja je napisao:
shakal je napisao:
http://vijesti.in.rs/magazin/svi-studenti-sa-univerziteta-u-sarajevu-su-jedva-%C4%8Dekali-da-prijavi-ispit-da-odu-da-ga

za ovo sam cuo da je istina , kao i sto je istina da je Seselj do kraja osamdesetih bio ultra komunista sa sumanutim idejama koje su bile kombinacija Tite, Ce Gevare i Carlija Caplina.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 11:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
V@nja je napisao:
shakal je napisao:

:lol:[/quote

za ovo sam cuo da je istina , kao i sto je istina da je Seselj do kraja osamdesetih bio ultra komunista sa sumanutim idejama koje su bile kombinacija Tite, Ce Gevare i Carlija Caplina.

U onom sistemu nisi mogao da bilo sta postignes ako nisi clan partije.Seselj je clan partije postao sa 17 god.Ali kasnije je postao disident,hapesen,robijao i proganjan od strane muslimanskih veliko bosanskih partijasa ,klana Hamdije Pozderca da bi na kraju bio protjeran iz Sarajeva,u onom sistemu bratstva i jedinstva i odeslio za Beograd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]