PKT je napisao:
Aleksandar MK je napisao:
U odnosu na to vrijeme kad su vladala laprdala i galamdžije kao on jeste. Što se tiče političke stabilnosti države i državnih institucija pogotovo.
Mislim da se niko od normalnih ljudi u Srbiji ne bi vratio u taj najcrnji period. Ko ima barem malo mozga, jer bi to značilo da ni ovo malo investicija i stabilnosti koja postoji u državi više ne bi bilo.
Vi Dodikovci ste interesantni ljudi. Po čemu su Srbija i RS napredoavale u odnosu na "najcrnji" period?
LAKŠE OTIĆI U INOSTRANSTVO!!!
Eto ti tvoj jebeni napredak.
Ima nas koji smo preživjeli period kada si imao 200+ hiljada penzionera i radnika na budžetu koji nisu imali redovna primanja. Kada su ljekari koji su tada počinjali raditi prvu platu dobijali nakon 7 mjeseci u vidu dijela toplog obroka. Kada nijedna bolnica, termoelektrana, jebeni auto-put i slična stvar nije napravljena jer niko iz inostranstva nije ni htio da čuje za nas. Kad smo zbog levata koji su gledali samo svoje fotelje bili totalno izolovani od ostatka svijeta i koji danas pokušavaju ljudima podvaliti stare likove u novoj ambalaži koji su još gori i nesposobniji od ovih koji su danas na vlasti.
Još samo Poplašena treba vratiti na neku funkciju i možemo slobodno ugasiti svjetlo u RS.
I da, to što je Šešelj preinteligentan ne znači da nije lud i obrnuto.
I šta ti sada misliš da sam ja živio u Švedskoj pa da ne znam kako je bilo.
Kakav autoput jbt pa nismo mi Amerika da na treba autoput.
Kakve bolnice bolan pa to su otvorili samo privatnici i sad je liječenje ko svetog petra kajgana.
Kakve termoelektrane govoriš, pa elektrane na Drini su poklonjene žabarima.
Koji je tebi kurac.