banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 09:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2014, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
giometar je napisao:
AAAAAAAAAA, DJE STE GROBARI PICKE PIZDE, NISAM ODAVNO

tu smo,gledamo sta radis:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EgBGldiYeK4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
:lol: :lol: puko je gurbet,gotovo ´e :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 10:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nije to nista sta cemo vam raditi kad smijenimo Partizanovu bulumentu iz saveza na celu sa Toletom i Babicem :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 13:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Зна ли ико до ког датумаје залеђен кошаркашки клуб Црвена Звезда???

Ун хвала на одговору.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 13:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Trenutno je van zamrzivaca , ubrzano se raskravljuje :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Brigate BL je napisao:
Trenutno je van zamrzivaca , ubrzano se raskravljuje :)
:D

Prikačeni fajlovi:
Rad--Crvena-Zvezda-kup-1415-(4).JPG
Rad--Crvena-Zvezda-kup-1415-(4).JPG [ 176.48 KiB | Pogledano 406 puta ]

PostPoslato: 18 Nov 2014, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/namest ... ak-1616118

ma da li je moguce,ne zelim da povjerujem

inace jel ono bi miljan miljanic predsjednik fudbalskog saveza deceniju-dvije
eh tole tole,ti si mala maca sta su oni radili

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 16:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne možeš porediti Miljanića sa Toletom.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
De pusti

Vrh

Tema posta: ABA liga 2014/2015
PostPoslato: 08 Dec 2014, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
BeckaSkola je napisao:
Tekst kruzi netom, budzet KKP, ne mora znaciti da je tacno, ali...:

Citiraj:
Pavlović 200.000 za skoro polusezonu +50.000 za EL, Mačvan 220.000 godišnje + 30.000 za plasman u EL (zauzvrat zbog dobre plate pristao da se stari dug isplati na rate), Edo Murič 170.000, 150.000 Luka Bogdanović, 170.000 Milosavljević (novi ugovor potpisan prošle godine), Milutinović 120.000, Milutinov 100.000, Gagić 140.000, Dalo 90.000 (nije ispunio uslove iz bonusa, ogromna greška u proceni igrača i potpuno preplaćen), Tepić 170.000 (iskustvo uvek ima visoku cenu), Andrić 60.000, Marinković 50.000, Bezbradica 45.000 i do sada je nuđeno plejmejkerima 200.000 što je odbijano tako da je Vilu Čeriju ponuđeno 200.000 + 50.000 za EL i očekuje se da prihvati. To je ukupno 1.935.000 bez bonusa za ovu sezonu za plate i celokupan iznos su pokrila državna preduzeća (NIS, Telekom, Dunav, Komercijalna banka)! 200.000 je dodao određeni lik. Što se tiče Zvezde Vilijams 250.000 + 50 za Top 16+ 50 za EL, Dženkins 190.000, Marjanović 175.000, Blažič 165.000, Kalinić 150.000, Dangubić 130.000 (odbio 150.000 od partizana), Cirbes 160.000, Jović 130.000, Lazić 130.000, Mitrović 70.000, Tejić 50.000, Rebić 50.000, Čvorović 40.000. To je ukupno 1.740.000 i samo 750.000 je platila država!

Dakle tu je to sa CZ, mozda cak i malo vise. Uz Marica, ode ovo lagano preko..

E da hocemo docekati dan kada ce finansije biti javne, pa da u roku od minut provjeris ko je koliko placan, koliko se profitiralo, koliko se duguje...

Аутор текста је легендарни Вук Росандић из групе Руж :-)

https://www.youtube.com/watch?v=FaOwsXNzyn4

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije ovo istina, pogotovo ne za Dzenkinsa i MW-a. Neko se potrudio, ali ne dovoljno.
U suštini sve je tuga.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 09:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NOva
za Vilijamsa je tacno osim bonusa,
Djenka, MItrovic i Bobi imaju vise, Kalina, Lazic i Jovic manje...

kod Partizana sa sisgurnoscu ne znam, ali siguran sam da Andreji i Luki nisu ovoliko dali to im ni Filip Visnjic ne bi dao

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma tu je to negdje, Edo ima vise, Milutinovic manje, u sustini u 50.000 su vjerovatno fulali krajnje cifre manje vise.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Edo ima 200+...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Pitam se šta čeka Radonja i zašto ne kaže istinu da NIS ima najgore gorivo u Srbiji i ne pozove najbrojnije navijače Balkana da odmah počnu praviti redove ispred drugih benzinskih pumpi :-)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Malo.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vujos ... zije/91644

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ove 3 utakmice se MORAJU dobiti jer se otvorilo treće mjesto porazom Cedevite sinoć... ovako su mnogo manje šanse da se to i desi...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za Edu je rekao sam menadžer da ove godine ima 150 000 jevreja

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 14:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Sa jednog drugog sajta:
" Samoproklamovana institucija sa apsolutistickim diktatorom(Partizan, to sam ja!) na celu je navikla da postoji samo u uslovima apsolutnog monopola, bez konkurencije i instrumenata kontrole. Otimanje najboljih igraca sa ovih prostora i kupovina najkvalitetnijih stranaca je postala njihov trademark. Svi smo vec bili svedoci mnogobrojnih podvala i manipulacija doticnog. Svih ovih godina svaki njegov potez je zauzimao veliki medijski prostor u nasim novinama, tv emisijama i uopste u javnosti. Bilo je dovoljno da opsuje, izvredja, isproziva po imenu pojedince i da bude u svim medijima. Ponekad je nastojao da bude teatralan kako bi pojacao efekat i prisustvo u medijima pa je umeo da ustipne, odgurne ili zavrne ruku sudiji. Povlacio je ekipu sa terena kada god je bio rezultatski ugrozen. Sluzio se demagogijom i kreiranjem doktrina. Ubedio je navijace i medijsku javnost u Srbiji da jedini tim koji ima pravo na uspehe, jeste tim koji on vodi, cijim navijacima manipulise uspesno i u potpunosti. Dakle, doticni poput nasih turbo folk diva zivi po onoj krilatici da ne postoji los marketing, tj. da je svaki marketing dobar marketing. Glavno sredstvo manipulacije su bile kosarkaske utakmice, konferencije za stampu i intervjui u njegovim medijima.

Marketing strucnjaci tvrde da ljudi upijaju utiske i formiraju misljenje mnogo vise na osnovu nacina kako im je nesto receno, mimike i drzanja onoga koji prica - nego na osnovu samog smisla reci, pogotovu ako je smisao dublji. Doticni manipulator ovo eksploatise do maksimuma i vrhunac svoje manipulacije dostize prosle godine, kada nas uvlaci kao klub u pricu oko njihove nemoci i postaje apsolutni vladar naseg medijskog prostora; puni dnevnu stampu, vesti, tv emisije svih profila i dobija svoj sou na nacionalnoj frekvenciji u “Utisku nedelje”, kada cela nacija staje na 2 sata da bude zatrovana lazima doticnog, koje u toj istoj emisiji bivaju raskrinkane. Ali i pored toga manipulator dobija sta je zeleo i umesto da se pise o njegovoj nemoci u argumentovanoj raspravi gde je dokazano da laze, on dobija jos vise na znacaju i svaka njegova konferencija pocinje da dobija bombasticne naslove na prvim stranama. Od tog trenutka pocinje perfidna kampanja i manipulator pokazuje sve finese svog zanata. Proziva se jedna politicka partija; proziva se premijer; optuzuju se odredjeni centri moci; vodje navijaca postaju rukovodioci ove drzave; prozivaju se sponzori koji daju novac klubu, preti se bojkotom njihovih usluga i proizvoda; a sve to kulminira novim komadom manipulatora u prvom mecu finalne serije. Vesto povlaci ekipu sa terena, predstavlja sebe i klub kao malog ali postenog Davida(vec vise puta uspesno oprobana metoda) koji je u neravnopravnoj borbi sa Golijatom koga podrzavaju “odredjeni centri moci”. Dolazi do toga da glavni sudija meca biva uklonjen, a ostale sudije dolaze na sudjenje u “marici” pod punim policijskim obezbedjenjem. Njegovi igraci dobijaju status” belih medveda” i manipulator, diktator i apsolutista ponovo uspeva da otme titulu.

Sve ovo pisem da ne bismo upali u novu zamku doticnog jer se upravo odvija jos jedan njegov pokusaj manipulisanja. Naime, od pocetka ove sezone doticni je pokusao da izazove efekat na konferencijama za stampu. Pricao je najludje price do sada ali one nisu imale odjeka u javnosti. Kada je video da to ne pali, davio je igraca u evropskoj utakmici i dobio je publicitet koji je trajao nekoliko dana. Poucen tim iskustvom resio je da nastavi u istom ritmu, pa je istog igraca udario glavom. Drugi put nije imalo istog odjeka. Otuda je na prijateljskom mecu sa Mega Leksom napravio scenu poput tipova iz latinoamerickih sapunica. Postao je primadona i svoju ulogu je odglumio perfektno. Servirao je javnosti ono sto je ona sposobna da razume. Opet je dobio naslovne strane. Svojih pet minuta je iskoristio da isproziva javno Telekom i izmisli pricu o pokusajima njegove smene od strane mocne drzavne korporacije koja zeli propast samoproklamovane i na titule pretplacenje institucije. Tako je opet izmanipulisao celokupnom javnoscu. Pre neki dan je bio gost u jednoj besmislenoj tv emisiji navodno zabavnog karaktera koju je iskoristio za propagiranje dobro osmisljenje gebelsovske propagande. Najneutralnijeg novinara je isprozivao vise puta po imenu i prezimenu zato sto je napisao da Parizan ima 5 uzastopnih poraza u svim takmicenjima, sto je i imao. Njegovi novinari i placeni gosti opet neprestano napadaju odredjene, samo njima poznate centre moci.

Uspeh naseg kluba se u svim medijima prikazuje kao nesto sasvim normalno i ocekivano. Zvezdini rivali su predstvaljani kao ekipe u finansijskom rasulu, kao ekipe koje igraju bez cele prve petorke; grupa kao nikada slabija itd.. Ide se toliko daleko da se stvara utisak da ni ucesce na f4 ne bi bio nikakav poseban uspeh. Odjednom novinari zaboravljaju da su klubovi iz Srbije mali Davidi? Odjednom klubovi iz Evrope vise nisu Golijati? Odjednom nije bitno sto je prvi skakac Evrolige Zvezdin igrac? Nije bitno sto je MVP Evrolige Zvezdin igrac? Nije bitno sto je prvi asistent Evrolige Zvezdin igrac? Nije bitno sto je najmladja ekipa Evrolige obezbedila prolaz u narednu fazu takmicenja 2 kola pre kraja prve faze? Nebitno je i to sto je ovaj tim prvi po broju skokova u Evroligi? Nebitno je sto je Zvezdin centar tek 4. centar u Evroligi koji je uspeo da bude MVP prve faze? Nebitno je sto je Zvezda ubedljivo najgledaniji tim prve faze Evrolige ikada? Zasto novinari ne nadju za shodno da provere koji igrac ima najvise defanzivnih skokova u Evroligi, da nije mozda Zvezdi igrac? Sta bi se desilo kada bi novinari procitali na sajtu Evrolige koji igrac ima najvise postignutig dvojki, da nije mozda i to Zvezdih igrac? Kako nije niko od novinara nasao za shodno da pohvali ove momke koji ce kao drugi tim u grupi proci dalje? Nekima je za to trebalo 10 sezona, ovoj decurliji samo 2. Izgleda da je nebitno sto je Zvezda timski u prvih osam timova Evrolige po indeksu, poenima, skokovima, asistencijama i ukradenim loptama? Umesto da se pise o uspesima srebrnih reprezentativaca, sportske strane nasih novina su pune prica o centrima moci, vladarima iz senke i imaginarinim unistiteljima koje je kreirao um manipulatora.

Veoma je bitno da nasi navijaci prepoznaju ponasanje doticnog i da ne nasedaju na njegove provokacije jer on zivi od prisustva u medijima, i sto mu vise paznje posvecujemo on dobija na znacaju. Sve sto je uradio od pocetka ove sezone je nista u odnosu na ono sto nas ocekuje. Ponovo ce da udara igrace glavom, da ih davi, ako bude potrebno verujem da ce i sudije fizicki da napadne. Povlacice ekipu sa parketa, pretice, mesace nas klub u pricu o njima, pozivace na bojkot nasih sponzora, delice brojeve telefona sudija i ko zna sta jos samo da bi dobio naslovnu stranu. Kako se sezona bude blizila kraju postajace sve brutalniji i bezobzirniji i mislim da ono sto nas ocekuje nije vidjeno do sada u srpskom sportu. Mulj je njegovo prirodno staniste kojem on instinktivno tezi i ucinice sve da nas uvuce na njegov domaci teren gde je apsolutni vladar. Medijska splacina je njegova dusevna hrana. Zato nemojmo da mu mi pomazemo u prehrani. Neka svinja ostane sama u svinjcu lazi i manipulacija. Neka samostalno egzistira u virtuelnom zivotu sagradjenom na sopstvenim lazima".

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2014, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Otimanje najboljih igraca sa ovih prostora

Ovdje sam prestao čitati...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]