banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2014, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
sema911 je napisao:
iskreno koliko god vi negotivili muslimane i katolike opet ti na svim licnim dokumentima pise Bosna i Hercegovina i dok je normalnog naroda pisace jos dugo,., bunio se ti i slicni gdje god odes bices bosanac( u srbiju u nepoznato mjesto odi i reci odakle si reci ce Bosanac- a tebi krivo zbog toga)

А ви сте ми генијалци најјачи са тим аргументом. :) Па синко писало је и ДФЈ/ФНРЈ/СФРЈ неких 45 година, па не пише више. Мислим стварно...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 23:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Feb 2014, 23:31
Nema teorije...u odnosu na normalne ljude, navikle na ovdasnje obicaje i prakticiranje vjere minoran broj tih ekstremista je među muslimanima u BiH, pa zato i jesu ovako tihi jer znaju da su kako god okrenes prakticno u ilegali.
Pogoduje naravno i ovo sto se desava sa tzv. islamskom republikom pa se lagano sele u te krajeve gdje mogu raditi ono sto hoce, iz razloga koje ima samo covjek koji je s pameti skrenuo.

S vremenom nadam se da ce i u potpunosti nestati (neka i SIPA radi svoj posao), a ako ne, onda cemo opet mi sami imati s njima vise problema nego vi, jer ako niste znali moje bosansko poimanje vjere je za njih gora stvar od bilo cega na svijetu...a atmosfera je takva da ako naprave problem na bilo kojoj strani, bilo kad, zavrsit ce k'o templari svojevremeno, posto su svjesni toga vjerujem da ce ih 99% iz BiH otici da skoncaju u pustari misleci da su na Bozijem putu.

Eh sad, ako autoru teme smetaju bilo kakvi muslimani...e jbg druze...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 04:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa kolega nije bas to tako naivno, meni brojka od 100 000 do 200 000 ljudi nije beznacajna, generalno muslimani imaju visok natalitet, Srbi i Hrvati imaju manji doslovno bioloski nestaju, i naravno posto su ljudi zivotinje, prirodno je da se sire i kote. U Bosni vam je situacija vrlo zanimljiva, zapadnjaci su nas navukli kao prave magarce, Srbi su gori zlocinci od Svaba, muslimani navuceni da se kurce pa su dobili po glavi a ovi sa zapada glume lafo prijatelje, stim sto su vam svjesno dovukli ove vehabije ili kako vec kako bi u buducnosti imali razlog da vas mlate, dok ovi Hrvati mudro cute jer naravno rade za zapad i djeluju samo kad dobiju zeleno svjetlo.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 13:57 
Početnik
Početnik

Pa cuj 100 - 200 000 cisto sumnjam da ima toliko ekstremnih u BiH.
Gledaj situacija je malo komplikovanija od toga, upoznao sam i sam par tih ljudi koji se predstavljaju kao vehabije...ali to apsolutno nisu agresivni, ekstremni ljudi. Kada ih ispitujes onako "okolo" shvatis da su i sami svjesni da im prvo vjera zabranjuje stvari koje rade ovi idioti u Siriji, Iraku...a drugo, to su ljudi koji imaju kucu, posao, porodicu, i ne mozes im ponuditi nista na svijetu da oni ostave to i odu boriti se na tom nekom "putu", da negdje naprave problem...jednostavno ne treba im to u zivotu.

A onda s druge strane kada gledas profil covjeka koji ode dole, lahko se dođe do zakljucka da su to poremeceni ljudi...ali u ovakvoj drzavi kao takav lakse ces doci u ruke nekome ko ce manipulisati s tobom nego ustanovi koja treba da te lijeci.

P.S. Natalitet uopce ne smatram bitnim za BiH, sve tri naroda ovdje imaju ista prava i tako ce i biti bez obzira na brojke.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Natalitet je ključna stvar, i ovdje i u EU. Možda nećemo ti i ja to osjetiti, ali naša djeca hoće.
Samo ću ti reći da je u Oslu prošle godine najčešće ime davano novorođenčadima: Muhamed. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 14:23 
Početnik
Početnik

Uredu, ali to u Oslu ne mijenja nista, taj Muhamed ima ista prava kao i Olegunar...zasto bi smetalo ime ili vjera u svemu tome?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zbog toga što će,ako se nastavi taj trend najčešćeg rađanja Muhameda u Oslu,najvjerovatnije Olegunar izgubiti većinu a samim tim i mnoga prava.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Многи муслиманима у Европи предвиђају судбу коју су ономад имали Јевреји

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 00:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
^Pa dobro, to je na kraju neizbježno, samo što smo im mi suviše blizu pa ćemo popiti dosta kolaterala, a mi smo svakako pogodni ta kolateralnu štetu :).

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ми, ви, не знам ја који си ти а ни који смо ми ал` цијеним да сте ви

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 00:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
citava bosna ne, neki gradovi u federaciji polako..

Пеле Мали je napisao:
Многи муслиманима у Европи предвиђају судбу коју су ономад имали Јевреји

na zalost, nece to biti samo u evropi..

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 06:57 
U prevodu najebace normalni muslimani zbog ovih idiota fanatika...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 07:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislim da su u Austriji u proceduri donosenja zakoni koji ce omoguciti oduzimanje dravljanstva, stalnog boravka, azila...

Naravno, bez navodjenja etnicke, vjerske ili ideoloske pozadine se zna da ciljna grupa nisu neki Franc ili Klaudija.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Тако треба, транспарентно и демократски. Па у контејнер и назаЈ кући у вукоџебину из које си дош'о. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako. Od masovne primjene nema nista.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Искрено, не очекујем ја сад никакву примјену, ал нека закона. :) Затребаће убрзо.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Masovne deportacije nisu moguce bez tektonskih poremecaja. A tad je tako i tako druga prica. Ovo je vise zamisljeno kao prevencija prema odlasku na ratista.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:15 
I ne treba dirati normalne ljude koji su dosli da zive normalno, samo ekstremiste fino vratiti u njihove maticne zemlje...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:19 
Početnik
Početnik

Ne razumijem, u kojem smislu ce Olegunar postati manjina u Norveskoj i izgubiti neka prava ako je Muhamed rođen u Oslu Norvezanin kao i on?
Fobija od Islama je nesto sasvim drugo...

A ovo da ce muslimani zavrsiti kao i jevreji...moguce jedino ako Evropa ujedno misli pucati nuklearke po arapskom svijetu...
Broj jevreja i muslimana se bitno razlikuje, tako da ako do toga i dođe biti ce to armagedon u kojem se niko nece provesti dobro.

Statesman, nisam bas siguran za taj zakon...prevencija odlaska na ratiste znaci zadrzavanje ekstrema u svojoj avliji...mozda je malo bescutno, ali ja vise volim to sto napustaju BiH, jer takav ce tesko donijeti nesto dobro za drustvo.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Bosnjak je napisao:

Statesman, nisam bas siguran za taj zakon...prevencija odlaska na ratiste znaci zadrzavanje ekstrema u svojoj avliji...mozda je malo bescutno, ali ja vise volim to sto napustaju BiH, jer takav ce tesko donijeti nesto dobro za drustvo.

Imalo bi to smisla da ti nisi pogrešno razumio o kojem zakonu se radi. Naime niko njih neće spriječavati da odu na ratište, samo će ih spriječavati da se vrate sa ratišta nazad u Austriju. Znam da ti je drago što ti ljudi napuštaju BiH, prosto iz tog razloga što se mogu vratiti kad god požele.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]