joj
ziveo cpl i de_aztec (a koja je ovo mapa?)
Eto nakon zesce pusione od erotice (a bas je bio seX) dolaze mape koje smo kao spremali (bar znamo odakle nas ljudi ubijaju) vs cgc inf 13:2 3:0 i gg (ljudi su imali previse defanzivan ct side [u fazonu prodjemo sred i tek na siteu vidimo ljude {tip he granade

}]) i onda ninja mec vs the btl pobjedimo 1, 2 izgubimo trecu (ostala im 2 mp5 iz 2 + 2ak = cao kka:))) pobjedimo 4-u

[b rush deagle+armor] i tako do kraja (btw opet su nas pistoljima uzeli) i onda ko ct .... joj bi nekoga ubio prodju na dugo postave ..... i pobiju nas (jedva [jedan ala verty head odlucuje partiju{ono u fazonu letim ja i ubijam loca headshotom preko cjelog dugog }]) dalje nam sudija napominje da nema penjanja na zid ? wtf? btl je 2-3 partije imao igraca gore .... no nikome nista btl puko od nekih leekova
btl : vet 12:16 (6:9)(6:7)
Citiraj:
U borbi za ulazak u veliko finale sa 4gl -- kgb ^ hs prvo poluvreme 8:7
u drugom trenutno 4:5 (tnx 2 mistiq @qnet

5:01AM)
GG btl, cGc, erot!ca
bg aztec
E sad nevezano za cs .... Turnir je bio odlican (mada mi jos oni techno osteceni zvukovi lupaju po mozgu).... 3 video bima, gomila sponzora, i 300 drugih cuda.... Mada je bilo i losih stvari .... tur je kasnio brukuuuuuu sati, u bg jos nema mesta gde imas sta da jedes [neracunamo onaj fastfood kraj igraone] E sad najruzniji deo .... Sav deo gde je igraona se nalazi pod zemljom [ulaz u metro], nekazem da je lose aliiiiiiiii na 1000 kvadrata imate 10 (+1 jos kgbov prostor) igraona u kojoj svaka ima 20+racunara

[sam kgb ima 75]
Al najjaca scena je bila kada je elit upao u plato knjizaru i trazio mouse skatez ..... cura ga pogubljeno pogleda i pita "mouse sta?" (u tom trenutku on isfurava kesicu [praznu] i pokazuje joj) "a za sta to sluzi" (inace da nebude zabune taj deo knjizare je samo racunarska oprema + cd-ovi [AAAAAAA EVO MENI SC-a

PPP]
Jel dosta od mene :} ?