banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sa druge strane ovo je mozda i dobro za SDS?
SNSD bi se mogao opustiti, mozda pomisle da se mogu ovako provuci i na opstim, gdje ce sigurno biti izjednacenije..
Hocu reci pobjeda u Laktasima ne predstavlja odraz prvog stanja. Cak sta vise ja bi se zabrinuo, ako bi to usporedili sa prethodnim izborima..

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чекај, па зар није поредећи са прошлим изборима скоро па исто? (кад сабереш два кандидата који су били контра један другог и Дудека)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ja racunao samo Vojinovica.. :) Stoji i tvoja racunica.

Koji je ovo uopste put da Vojinovic gubi izbore za nacelnika, 3?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da budem iskren, primamljivije djeluju oni probni listici sa kandidatima Ozbornom, Sumaherom, Birhofom, Simpsonom nego ove prave liste

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 06:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
spijo je napisao:
Teška havarija SNSDa je pobjeda opozicije 51%-49%.

Citiraj:
spijo što ne zaigraš moju kladionicu kada si već tako iskusan.

viewtopic.php?f=76&t=65174

neću da vam razbijam čari neizvjesnosti :wink:

Ja pricam o havariji opozicije koja nije u stanju popraviti rezultat u opstini koja je u haosu zadnjih godina i u kojoj je vlast bukvalno u rasulu i na koljenima.

Laktasi su juce trebali biti laksi zalogaj od Banjaluke sutra. Kakvi klinci palci o Zmajevom gnijezdu? To su budalastine.

Dugorocno gledano za Republiku Srpsku je najbolje da SNSD dobije i ove izbore. Ne zato sto su sposobni i dobri, vec zato sto je trenutna garnitura u SDSu na celu sa Bosicem do bola nesposobna. Njegovo uklanjanje iz politike ce dovesti nova lica. I to ne samo na celo SDSa, nego komplet opozicije. Pa i pozicije.

Po meni je to najbolji put za promjene na bolje. Paradoksalno, ali je tako.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 07:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Ja pricam o havariji opozicije koja nije u stanju popraviti rezultat u opstini koja je u haosu zadnjih godina i u kojoj je vlast bukvalno u rasulu i na koljenima.

Laktasi su juce trebali biti laksi zalogaj od Banjaluke sutra. Kakvi klinci palci o Zmajevom gnijezdu? To su budalastine.

Dugorocno gledano za Republiku Srpsku je najbolje da SNSD dobije i ove izbore. Ne zato sto su sposobni i dobri, vec zato sto je trenutna garnitura u SDSu na celu sa Bosicem do bola nesposobna. Njegovo uklanjanje iz politike ce dovesti nova lica. I to ne samo na celo SDSa, nego komplet opozicije. Pa i pozicije.

Po meni je to najbolji put za promjene na bolje. Paradoksalno, ali je tako.

Zar ima postoji u RS opštinska vlast koja je uspješna i čiji rad nije haos?
Kad kažeš da se juče pobjeda opozicije nije trebala dovoditi u pitanje zbog svega navedenog onda vjerovatno nisi čitao ono što sam ranije pisao.Da bi glasač glasao po tim principima o kojim pričaš onda bi on morao biti socijalno i egzistencijalno nezavisan od političkih stranaska i politike uopšte.Nebi imao strah od otkaza u firmi (ustanovi) u kojoj radi,nebi ga od totalnog bankrota djelila jedna plata.Kao što je slučaj u zapadnim zemljama i njihovoj demokratiji.
Kriminal i blato u opštinskom vrhu nisu niti će ikad imati neki veći uticaj pri izboru vlasti kod nas upravo zbog gore navedenih stvari.Laktaši su izuzetan primjer takve opšte situacije gdje za razliku od ostalih opština postoji izrazito veliki broj glasača koji rade u privatnim firmama koje egzistiraju uz aktuelnu vlast i od nje zavise.
Evo jednog primjera:kako će glasati radnik koji radi u Kalderi...koji ima redovna primanja,firma mu zahvaljujući odnosima gazde sa vlastima ima mnogo projekata i posla.....dok je sa druge strane njegova firma na listi za odstrel od strane opozicije i opozicionih medija a njegova egzistencija ugrožena.Kako će?Koliko će na njega uticati priča o bahatosti Bude Stankovića......ni zere.Iz tog razloga sam naveo zmajevo gnijezdo....laktaški glasač nije onaj evropski i ne gleda takvim očima.
Priče da je tunjavi Bosić kao lider kriv za eventualni neuspjeh iz ovih razloga ne stoje.Može SDS na čelo dovesti Đokovića...ništa se promjeniti neće.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 07:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve sto si napisao je posljedica Bosica i trenutne SDSove politike.
Oni su preslika SNSDa. Samo sto su osam godina u opoziciji. I za to vrijeme nisu uradili bas nista od onog sto krstena opozicija treba da uradi kako bi poziciji otezala samovolju.
Taj radnik je ispravno zakljucio da su svi isti i da bi se sve svelo na sjasi Murta da uzjasi Kurta. A Murtu bar poznaje.

Ukratko, pricam o uzrocima situacije koju ti opisujes. A nije na meni da govorim sta sds treba da cini.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
TNS je u potpunosti u pravu. Da je opozicija bar malo ozbiljnija u laktasima mogla je ovo da dobije.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Zna li neko ko je obaj Jovicic i "SPP" ?
Odakle je taj lik i cim se bavi ?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Bivsi ministar policije i bivsi vlasnik Fakulteta bezbijednosti dole pored Lesnine.....

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Opozicija nije imala nikakvu sansu u Laktasima. Spijo je sve to dobro napisao. Sve je uvezano sitnim crijevima koja na kraju vode u debelo crijevo gospodara zivota i smrti.
Tu pricu da su svi isti poturaju oni koji su sad na vlasti. Nisu svi isti, nit mogu biti.
Koliko afera se veze za ime Ognjena Tadica i Bosica?
Sa druge strane, broj afera Mile se ne moze ni prebrojati. Koliko kumova ima Tadic, koliko Bosic, a koliko Mile? Koliko "biznismena" ima SNSD-e, a koliko SDS?
Da se ne lazemo, SDS je dok je bio vlast nacinio dosta gresaka, to ne spore ni glavni ljudi stranke, ali i tad se bolje zivjelo. Nek je plata bila manja, al su bile i cijene i pristojnije se zivjelo.
Postojala je sloboda izrazavanja, nije bilo diktature kao sad, a dokaz za to je i debakl SDS-a 2006. Tad se narod nije bojao glasati za opoziciju, jer se plasio da ce ostati bez posla.
A sta danas imamo? Strah, zebnju,prisilu da se glasa za njih. Je l' to ono sto narod zeli? Zar da nama sudbinu kroji vozac predsjednika, Skrbici, nastavnica engleskog, preposteni Spiric koji ima vise transfera od Anelke?
Ognjen nije bio u vlasti, Bosic isto. Na listi imamo mlade ljude koji nisu uprljani. Davor Sesic je mlad momak, neuprljan, pametan. Mirela, Milijana, pa i profesorica Lakic. Niko nema neku mrlju od njih. Zasto da ne pokusamo sa njima? Dajmo im sansu, pa ako i oni nastave kao i ovi, ma, rusicemo ih.
Promjene su vise nego potrebne.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka

.....kada dodju tvoji bice nam po tvom potpisu......ista je to bagra sve...u 5 deka

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Raskoljnikov....to sto nisu krali je samo zato sto nisu bili na vlasti. Pa Bosic ne zna da sastavi dvije recenice. Ognjena postujem kao i Sesica. Kada bude vise takvih ljudi bice od opozicije nseto. Do tada...bagra vlada i dalje.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov, sacuvaj ovaj post. Trebace ti za 15 dana.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_Krol_ je napisao:
Bivsi ministar policije i bivsi vlasnik Fakulteta bezbijednosti dole pored Lesnine.....

Njegov drugar i jedan od finansijera stranke je ovaj iz Dervente sto je uhapsen nedavno za navodne zlocine u Doboju

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
_Krol_ je napisao:
.....kada dodju tvoji bice nam po tvom potpisu......ista je to bagra sve...u 5 deka

Ako mislis da je ista bagra, onda im daj sansu da to pokazu, ili da te demantuju. Sa sadasnjom vlasti znas sta nas ceka, pa hajde onda da vidimo da l' ce nas novi pljackati, ili ce pokusati nesto napraviti.
Bosic nije vjest govornik. Tu sam saglasan. Bosic nikako nije za predsjednika Republike i to on zna, te je zato kandidovao Ognjena. Bosic nije govornik, ali ima znanje, dobar je organizator, dobar diplomata. Stranka je bila u rasulu i mora se reci da su Bosiceve zasluge velike u oporavku stranke. Zna se ko sta radi, sta je ciji posao i na tome svaka cast. Napravljeni su timovi za razlicite oblasti. Ekonomija, zdravstvo, poljoprivreda i svaki od tih timova ima svoj program. To druge stranke nemaju. SDS se mnogo, mnogo uozbiljio. Iako nisam dugo clan, za kratko vrijeme sam se uvjerio da je SDS postao ozbiljna stranka.
Mislim da u stranci postoje neki ljudi koji kaljaju obraz stranke, kojima tu nije mjesto, ali sam siguran da ce u neko dogledno vrijeme isti biti skrajnuti.
Pozivam vas sve da posjetite stranku. Svako ko zeli moze uci, popricati sa nekim, upoznati se sa ljudima koji su svakodnevno tu. Slager to bolje zna. Ne ujedamo, ne obecavamo med i mlijeko, ni to da ce nas odmah obasjati duga, ali neki pomaci ce biti vidljivi. Da vas ne lazem, ja nemam nista od ovog. obicni sam clan, niko mi nije obecao posao, niti nesto drugo, ali zarko zelim promjene, jer ovo sto rade ovi je ponizenje naroda.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bosicevo znanje je omogucilo 8 godina bezbrizne Miline vladavine. A ostatak ekipe je juce ispustio Laktase na tacni. Sad laktaske glasace mozete do mile volje zvati mafijasima. Bahato.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Napravljeni su timovi za razlicite oblasti. Ekonomija, zdravstvo, poljoprivreda i svaki od tih timova ima svoj program. To druge stranke nemaju. SDS se mnogo, mnogo uozbiljio.

А како економски план СДС-а дјелује, видимо на примјеру Добоја гдје СДС има апсолутну власт неких 18 година. И могућност да привуче инвестиције. Од свега, успио је да их све отјера у Федерацију, ненормалним захтјевима за "уграђивање" од стране локалних моћника на челу са Обреном.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 29 Sep 2014, 09:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:

Како би онај гласачки листић из Србије...

- Овај да оде (Тадић)
- А овај да не дође (Николић)

:lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka

Raskoljnikov je napisao:
Bosic nije vjest govornik. Tu sam saglasan. Bosic nikako nije za predsjednika Republike i to on zna, te je zato kandidovao Ognjena. Bosic nije govornik, ali ima znanje, dobar je organizator, dobar diplomata. Stranka je bila u rasulu i mora se reci da su Bosiceve zasluge velike u oporavku stranke.

Meni se cini da si na lijep nacin rekao da je Bosic unjkavi ,autisticni,pomalo podmukli papak :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]