banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2014, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa imaš mladu i uspješnu Aleksandru Balaban koja se već dokazala kao uspješna arhitektica,ima visoki politički pedigre i plemenite lijevčanske korjene :D
Od 7:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jyUWdFdZRXA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
V@nja je napisao:
neizreverbiliziran je napisao:
Evo jos jednog omladinca http://youtu.be/IZJ8VpAel-I

A jes' antipatican decko sunce ti jebem
:?

Njemu bih i dao glas. Čini mi se da je on najaktivniji u onoj akciji prikupljanja pomoći za one sestre koje boluju od neke rijetke bolesti, vrti se priča o njima stalno. Istina, jeste antipatičan, ima neki čudan glas koji me nervira, nervirao me je i kad je gostovao na RTRS-u povodom te akcije.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Spijo, cija je firma? :P

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ejs sad čija je.Ko da je to bitno u čitavoj priči

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bitno je ogromno iskustve iz te firme. Npr. kako doci do poslova konkuretnim cijenama i kvalitetom :P

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
filozof sa vrbasa je napisao:
kako bi ti onda uveo mlade ljude u vlast i politiku, onaj ko se pocne baviti politikom u 40 tim do 50 tih mozda nista ne nauci a pogresni potezi takvog covjeka mogu biti stetni za cjelo drustvo, a slazem se da onaj koji nista nije napravio na profesionalnom planu nema sta da trazi u politici

ovo je upuceno zoki :)

Pogrešni potezi bilo koga na vlasti su obično štetni po cijelo društvo, bio on mlad ili star, samo što ona osoba koja od srednje škole ganja politiku pokazuje da je rad ili da budem precizniji pošten rad da bi se nešto postiglo uopšte ne zanima nego samo vide politiku kao prečicu do lagodnog života na tuđoj grbači. Idi radi nešto, stvaraj, a ne gledaj kako ćeš se uvaliti u odborničku klupu.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
neizreverbiliziran je napisao:
Evo jos jednog omladinca http://youtu.be/IZJ8VpAel-I

Jebote, zivimo u parodiji.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 10:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Citiraj:
Љиљана Чекић: Што мачка коти, мишеве лови

Сјећам се да је почињао рат. Сјећам се и како сам спознала да је почело безвлашће.

У улици у којој се налазио стари Дом ЈНА или Башта сљезове боје, свеједно, видјела сам аутомобил без регистарских таблица који се кретао једносмјерном улицом у недозвољеном правцу. То је био један од оних момената који вам говоре да нема закона, нема правила, да је све дозвољено. Додуше, како коме. Елем, други окидач који ми је објаснио да нема закона и нема казне било је једно стабло на Старој аутобуској станици: гране дрвета, које је припадалао градском зеленилу, биле су прениске да би могао да прође камион са шверцованом кафом. Власник кафе је изашао, извадио моторну пилу и одсјекао дрво. То можда не звучи тако страшно, али пробајте ви у држави која има икакве законе без дозволе посјећи дрво у сред шуме, а камоли у центру града.

Посјече тај човјек дрво, провезе камион шверцоване кафе, продаде је до задњег зрна, заради паре... Касније сам повремено имала прилику да чујем о пословним успјесима тог дрвосјече. Развијао је бизнис. Да ли је сјекао моје и ваше дрвеће, да ли је ломио багрење, не знам. Углавном, постао је познати бизнисмен, човјек кога знају сви. Богат, непристојно богат, неморално богат. Ваљда код нас ови придјеви и иду уз богатство.

Сезона је избора. Родили плакати, билборди, поштанска сандучад препуна смећа, грме пароле преко мегафона... Ништа ново. Ништа необично.

На цестама безброј билборда са којих нам се смијеше фотошопирана лица наших старих познаника. Ма, какви познаници? Ми њих толико гледамо и слушамо да нам дођу као род рођени. Као онај род који вас воли док има од вас користи. Знате тај род? Сви их имамо. То је онај род који кад процијени да од вас нема неке вајде заборави да постојите. Онај род који никад није доступан да вама помогне. Е, такав род. Бољег немате, па ћутите пред комшијама. Срамота вас. Имају и они исте такве, али вама се чини да њих њихови ипак боље пазе. Није него.

И међу гомилом тих наших рођака угледах једно ново лице. Младо. Младунче. Младунче онога са почетка приче. Младунче онога што је посјекао дрво на Старој станици због камиона шверцоване кафе. Смјешка се младунче. Весело. Нема појма како живи овај народ, али младунче би да влада. Брига њега. Платио тата кампању. Има се, може се.

Шта и како младунче може да помогне било коме? Можда сличном младунчету да објасни какав нови аутомобил треба да купи, гдје да оде на љетовање и у шопинг. Ево покушавам да измаштам како би младунче ушушкано гомилом пара могло да помогне овој сиротињи. Зна ли младунче да су биле полаве? Зна ли колика је реална инфлација? Зна ли колике су камате на кредите? Зна ли младунче како је живјети у кући под хипотеком? Зна ли младунче како изгледа када прокапа кров, кад ципеле пуштају воду, а друге немаш? Зна ли младунче колико се чека у реду пред амбулантом? Зна ли младунче како смрди Црквена? Зна ли младунче како је то борити се са жохарима? Зна ли младунче као изгледа празан фрижидер, хладна пећ? Зна ли младунче како изгледа када нема пара за лијекове? Зна ли младунче како је кад немаш зимску јакну? Зна ли младунче како је пјешачити километрима, јер немаш пара за аутобуску карту? Зна ли младунче како изгледа када те газда избаци, јер ниси платио кирију? Зна ли младунче како се ишчекује плата да би се отишло по фасунгу? Шта уопште може да зна?

Прочитам неки интервју са младунчетом. Прича што и други: младе снаге, будућност, промјене, бла, бла... Ништа. Ни узми, ни подај. Почнем да читам коментаре читалаца и не могу да вјерујем. Све их је написала иста особа!!! Објављивани су на порталу у размаку од пар минута. Ко ишта зна о писању, зна да се аутор лако препозна, нарочито ако читаоце сматра толиким будалама да се ни не труди да промијени стил. Значи, онај ко је писао коментаре и варалица је и безобразан. Ако повјерујемо да младунче није лично састављало текстове и хвалило само себе, онда је то радио неко кога је тата платио. Поносни родитељ није могао, јер његова писменост не добацује до овог, иначе просјечно писменог текста.

Младунче мора прво да схвати гдје живи, са чијих леђа кожу дере, чију крв пије и од чијег зноја се богати, па тек онда да крене да мијења свијет. Мада, мислим да младунче не жели ништа да мијења. Њему је овај савршен. Само му је пара мало. Младунче би хтјело још. Младунче би да сијече гране. И гледам рођаке, гледам младунче, па се сјетих како је Алекса писао давне 1910:

Сву муку твоју, напор црног роба,
Појешће силни при гозби и пиру...
А теби само, кô псу у синджиру...
Бациће мрве... О, срам и грдоба!...

И нико неће чути јад ни вапај-
Нити ће ганути бол пјану господу...
Сељаче, гољо, ти си прах на поду,
Тегли и вуци, и у јарму скапај!

http://frontal.rs/index.php?option=btg_ ... vost=46133

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Razumijem njenu ozlojadjenost, ima na to pravo, ali ne treba djeci kaciti grijeh njihovih roditelja, ali i djeca kriminalaca ako hoce da budu iskrena treba da budu u suprotnim partijama od njihovih roditelja. To je cista utopija.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
E jebi ga brate, Mile usra motku! Da je doveo Cecu, mozda bih glasao za njega, ovako sa Sekom Aleksic nema sanse! Totalni marketinski promasaj

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dajte Baju malog !

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I to bi bilo bolje od Seke. Jesu nemastoviti.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od Srbske maike do raspale muslimanke

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Spijane kakve su zadnje prognoze za Laktase...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
giometar je napisao:
E jebi ga brate, Mile usra motku! Da je doveo Cecu, mozda bih glasao za njega, ovako sa Sekom Aleksic nema sanse! Totalni marketinski promasaj

Ma ako ti glasas zbog Cece onda jebes takvo glasanje i takvu demokratiju. Ako te moze kupiti sa jednim koncertom i par cevapa jadna je i ta stranka sa takvim glasacima. Kao i oni s Manjace sto glasaju za Mileta samo zato sto im zapjeva. Krkanluk na nivou. Zato i jeste ovakvo stanje sto se glasa po principu "Cece" i "satora". Znaci samo trenutne emocije, a sto ce cetiri godine narod plivati u govnima to nista, bitno je da mu Ceca pjeva par sati kao nadoknadu za cetiri godine plivanja u govnima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Nije li to demokratija? Krkanska većina nadglasa intelektualce.

Čuo sam da će i Aca Lukas u Metalu desetog zapjevati koju. Ima li to veze sa strankama?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Sto su ovi aktivisti iritantni pred svake izbore. Aj sto zivkaju na sve moguce telefone (nemam pojma otkud im brojevi), nego sto mi pored dolazaka kuci upadaju i u kancelariju i smaraju. Radis nesto, pricas s narodom, a oni guraju neke spiskove da potpisujem. Ne mo's istjerati budale, ko sekta.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nadaju se poslu..

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
jellyfish je napisao:
giometar je napisao:

Ma ako ti glasas zbog Cece onda jebes takvo glasanje i takvu demokratiju. Ako te moze kupiti sa jednim koncertom i par cevapa jadna je i ta stranka sa takvim glasacima. Kao i oni s Manjace sto glasaju za Mileta samo zato sto im zapjeva. Krkanluk na nivou. Zato i jeste ovakvo stanje sto se glasa po principu "Cece" i "satora". Znaci samo trenutne emocije, a sto ce cetiri godine narod plivati u govnima to nista, bitno je da mu Ceca pjeva par sati kao nadoknadu za cetiri godine plivanja u govnima.

:lol:
De mi samo reci - jesil normalan? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]