banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7098 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 355  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Slika
Citiraj:
BANJALUKA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin poželio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku uspjeh na predstojećim opštim izborima u BiH, navodeći da mu je poznato da ga podržava znatan broj birača.

„Kod vas će uskoro biti izbori. Želim da vam poželim uspjeh. Znam da vas znatan broj birača podržava, to je već danas jasno“, rekao je Putin tokom sastanka u Moskvi sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i premijerom Željkom Cvijanović.

Poželivši dobrodošlicu delegaciji Srpske, Putin je podsjetio da se u ovoj godini već sastajao sa Dodikom, saopšteno je na sajtu ruskog predsjednika kremlin.ru.

„Vi ste vrlo iskusan čovjek, i političar i privrednik. Vi to sami odlično razumijete. Veoma mi je drago što vas vidim“, rekao je Putin.

Napominjući da su danas složena vremena i u međunarodnim odnosima i u Evropi i u svjetskoj ekonomiji, Putin je istakao da se odnosi između Rusije i Srpske razvijaju uspješno, što je značajano za situaciju u regionu.

„Drago mi je da konstatujem da, iako imamo dosta skromne brojke u trgovinsko-ekonomskoj saradnji, ipak, robna razmjena raste, tako da je za četvrtinu povećana u posljednje vrijeme“, rekao je Putin.

On je podsjetio da su nedavno u Rusiji održani izbori za 84 subjekta Ruske Federacije, što su bili najveći izbori u istoriji savremene Rusije, i opštinski i regionalni.

„Izabran je veliki broj rukovodilaca regiona Ruske Federacije. Tako da razumijemo da se u predizbornom periodu unutrašnja politička situacija uvijek zahuktava. Ali poslije izbora će, ipak, početi normalan svakodnevni rad“, naveo je Putin.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnik predsjednika Rusije Jurij Ušakov i šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duško Perović.

O kakvoj skromnoj razmjeni Putin priča, BiH uveze preko milijardu maraka ruske nafte godišnje.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nači uvatio ga Dodo u nekom kremaljskom hodniku.

Haha :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Moram priznat da meni ovo danas sa Putinom djeluje mnogo ozbiljnije nego što sam očekivao :D

Sad će imat problema ovi naši mediji,i ne samo mediji koji su se prethodna dva dana utrkivali u ismijavanju,nakon što je propao prekjučerašnji susret :lol: :lol: ..Moraće se posipat pepelom,ili će ipak naći nešto kompromitujuće,dugačak je dan,vidjećemo..

Uglavnom,ovo im je vrhunac kampanje,na ovome su bazirali sve,čak ni Ceca 10 oktobra nije 10% kao ovo :D ...A koliko je desetina miliona evra iskeširano lobistima za ovo slikanje,čuće se..

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Sep 2014, 13:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Eno i na sajtu Kremlja ima vijest o susretu. Znači Putin vs Vučić. BLago nama.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Причало се да ће га довести у БЛ, мада није ни то још искључено с обзиром да Путин планира долазак у БГ ускоро. :D
У сваком случају, жалим што нас пред државником Путиновог калибра представља Цвијановићка.. жалим сваког мушкарца који проведе крај ње дуже од 3 минута. :(

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ћути, шта мислиш да је тамо Обрен, или Босић. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Пеле Мали je napisao:
Причало се да ће га довести у БЛ, мада није ни то још искључено с обзиром да Путин планира долазак у БГ ускоро. :D
У сваком случају, жалим што нас пред државником Путиновог калибра представља Цвијановићка.. жалим сваког мушкарца који проведе крај ње дуже од 3 минута. :(

С тим што бих ја додао да је Цвијановићка једна од ретких међу РС политичарима са одличним познавањем енглеског језика па никада нема проблем у комуникацији на страни. Што је свакако предност и оставља добар утисак. Што ће рећи да за њу и јесу неке улоге протоколарне природе односно позиције где се више времена проводи у причи, а мање у конкретном раду. На месту премијера она је потпуни промашај. На месту амбасадора и сл. потпуни погодак.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zanci sastao se. Nisam obavjesten. Aj dobro :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Пеле Мали je napisao:

С тим што бих ја додао да је Цвијановићка једна од ретких међу РС политичарима са одличним познавањем енглеског језика па никада нема проблем у комуникацији на страни. Што је свакако предност и оставља добар утисак. Што ће рећи да за њу и јесу неке улоге протоколарне природе односно позиције где се више времена проводи у причи, а мање у конкретном раду. На месту премијера она је потпуни промашај. На месту амбасадора и сл. потпуни погодак.

Њу је тешко слушати кад прича на српском а на енглеском је тек тешка мука. Поред тога, невјероватно је антипатична и вјерујем да у већини људи буди "максе од мене" осјећај. Онај њен интервју на БиБиСи-ју је трагикомедија.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: ne ne ne može to svako
http://www.predsjednikrs.net/%D0%B2%D0% ... %BD%D0%B8/

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Гледам овај сајт и питам се колико је неко наплатио с обзиром да је у питању обични Вордпресс. Поред тога, много ружно су исјекли Лемија.
Неко треба да одговара!

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Dodik o referendumu u Škotskoj: Neka se spremi RS!
Nedeljnik, Beta | 18. 09. 2014. - 14:32h | Foto: S. Pašalić | Komentara: 26 .
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je referendum kao kategorija, koja od današnjeg izjašnjavanja u Škotskoj, živi i u Evropskoj uniji, garancija opstanka RS u Dejtonskoj Bosni, ili garancija opstanka srpskog naroda na prostorima na koje pravo polažu tri naroda.

Milorad Dodik
"I dok se u Španiji spremaju da referendumsko pitanje iz Škotske prevedu sa engleskog na katalonski, ja Škotima i ostatku Britanije želim miran i dostojanstven 18. septembar, koji će sasvim sigurno postati još jedan istorijski datum. A svima poručujem - neka se spremi Republika Srpska", rekao je Dodik za nedeljnik Nedeljnik.

U izjavi iz Moskve, Dodik je ocenio da nakon današnjeg referenduma u Škotskoj, bez obzira na ishod, EU nema više prava da osporava bilo kome upotrebu institucije referenduma u cilju zaštite sopstvenih prava, uključujući pravo na bolji život.

"Nije važan ni rezultat 18. septembra. Jedino važno je da se institucija referenduma koji podrazumeva dezintegraciju jedne od najmoćnijih zemalja svijeta lagodno ušetala pod briselske svodove", rekao je Dodik.

Predsednik RS rekao je da referendum doživljava dvostruko, i kao ideal samostalnosti, ali i kao poslednju liniju odbrane Dejtonske, entitetske Bosne.

"A to je sve - samo nacionalizam nije. To je borba za očuvanje prava koje smo stekli, to je borba za naše pravo da odlučujemo o sebi, to je borba za razvojne projekte koji treba da proizvedu nova radna mjesta, to je borba za društvo sa manje korupcije i više odgovornosti, to je borba za sigurnost svih gradjana Republike Srpske", dodao je.

Prema rečima Dodika, referendum u Škotskoj predstavlja i svojevrsnu potvrdu "prava Rusa u Ukrajini da odluče kako i gde će živeti, ali i potvrda ispravnosti opredeljenja političkog vođstva RS" da "instituciju referenduma treba permanentno graditi i jačati".

"U Škotskoj je to trajalo decenijama. Mi u RS smo u proteklih osam godina, od situacije u kojoj je na pomen prvog slova riječi referendum, slova "r", reagovao OHR, nasilnički ukidajući ljudima osnovno pravo, pravo da budu birani, uspeli da stvorimo novu realnost koja podrazumijeva i postojanje zakonskog okvira za sprovođenje referenduma", rekao je predsenik RS kloji boravi u poseti Rusiji.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/49609 ... -spremi-RS

Kako je dragi Vođa sve ovo lijepo smislio!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jel to konacno dosao Pogodan trenutak?!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Није. Чека се Каталонија. Након тога можда и може. :) Јер Каталонцима брани држава, исто као и БиХ. :) С тим што БиХ није држава већ циркус, ал ет'...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Није.

Ma znam, naravno da nije, zajebavam se samo

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Je l ovo onaj referendum od prije 4 godine ili je neki novi, nisam odavLen?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ovo je novi,sa novom ENERGIJOM DIZAČA TEGOVA

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 21:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hiljade i hiljade referenduma! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Sa Rusima "za ledjima" kao i dosad, i sa bratskom Srbijom na ispomoci, kao i dosad?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
hiljade i hiljade referenduma! 8)

Neka referenduma po svijetu, svaki sljedeci je veci argument za nas referendum

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7098 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 355  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]