banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 753, 754, 755, 756, 757, 758, 759 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2014, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci dva beka desno, a lijevo niko? :D

A da, sta je sa Matijom, ima li kakvih prica, gdje bi mogao preci? Ako ostane u Cityu propasce, ovaj ne racuna na njega uopste..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Iskren da budem odgledao sam samo nekoliko utakmica selekcije dok ju je vodio Miha.. ali koliko se sjecam Race pod Antarom, bas nikakav utisak mi nije ostavio.. Ruku na srce bio je jedan od boljih u ovoj nedavnoj utakmici protiv Brazila sto sam ga gledao. A s druge strane pod Mihom i njegovim pulenima Radovanovicima, Maksimovicima, Mijailovicima i dr. diletantima koje je forsirao na centru, cijenim i nije mu bilo tesko da zablista..

U mojoj licnoj impresiji, Kuzman mi izgleda mnogo cvrsi, mocnijeg udarca i daleko brzi igrac od Race.. Raca i pored dosta solidne tehnike, uzasno tromo mi djeluje na terenu za neki brzi fudbal koji bi trebalo najzad poceti da stvaramo..

Da rezimiram; Fejsa i Gudelj treba da ostanu prve opcije za DM-a, i da igraju u paru sa Maticem onda kad igramo protiv ofanzivno jacih i opasnih ekipa. Protiv slabijih bi gurao Matica vise naprijed jer je jako zahvalan igrac za vise kreacije.. a onda bi sparivao nekog treceg sa Gudeljom (dok je recimo Fejsa povrijedjen): Kuzman ili Raca -ajde da vidimo, pa ko se pokaze bolji.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Znaci dva beka desno, a lijevo niko? :D

A da, sta je sa Matijom, ima li kakvih prica, gdje bi mogao preci? Ako ostane u Cityu propasce, ovaj ne racuna na njega uopste..

Druga opcija za lijevog je valjda Dusko Karleusko.. :iconbiggrin: mada valjalo bi ispratiti ove sezone i nastupe I.Obradovica u Mehelenu, svi se sjecamo kako je kidao po lijevoj strani dok je bio pod Antarom.. Nazalost bio je dugo povrijedjen i bez kluba, i jako se nadam da ce udje opet u staru formu, pa da imamo dostojnu zamjenu Kolarovu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Igraćemo 4-2-3-1. Znači u kvalifikacijama Stojković - Bane, Subota, Nastasić, Kolarov - Matić, Jojić - Lazica, Tadić, Ljajić - Mitrović.
Nadam se da će Đuričić doći sebi i ponovo ući u dobru formu da imamo još jednog u sredini. Nastasić će biti problem ako ne bude igrao, tj. prešao negdje. Ostalo je ok. Kuzma nije loš igrač, ali ne znam koliko će igrati u Interu.

Poslednji put menjao Erazmo Roterdamski dana 29 Avg 2014, 16:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je Lazica? :D Markovic?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da, to je to trenutno. Vidjeti samo sta je sa Suboticem, hoce li i kad ce i to bi trebala biti prva postava.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bih ja nikako Jojica stavljao otpocetka, upravo radi falicnosti nasih stoperskih pozicija u ovom momentu (sto pored golmana vidim kao najgore pozicije u timu u odsustvu i van forme Subotica i Nastasica-a ni za ovog drugog ne bih mogao jos sasvim da potvrdim da je neka extra-klasa, uopste se nije dokazao u City-u.. zato sam i navijao za povratak Vidare u tim).
Prije bih ubacio Gudelja, jer ima kapacitet da trci i krpi tu rupcagu po sredini.. A Jojica ubaciti kao dzokera da unese svjezinu u drugom PV.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Erazmo Roterdamski je napisao:
Da. :D

Ne kopiraj Cacu kada ne znas kako se to radi

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 19:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
igraju augsburg-borusija.i jojic i djurdjic od prve minute

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jojic vise nego dobar, Subotic imao kiks u 20min kad mu je pobjegao igrac i umalo da kazni golom.. jako lose cuva sredinu Borusija, problem je i Djurdjic koji je vec imao 3-4 izgledne sanse, ali upada u pocetnicke ofsajde ili skroz lose realizuje-kao jos losija verzija samog Mitra.. Bolji napadac bi ono vec 2 puta kaznio, a mislio sam i inace da je ovaj decko bolji ofanzivac..

Mcitarijan fantastican igrac! - bice problema sa Jermenima u kvalama, samo ako imaju nekog da ovog prvog hrane loptama..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cim Djurdjic izasao -igrac i dva gola vise za Augsburg. :lol: Subotic do kraja solidan..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa ja nesto nisam primjetio da je lose igrao,gledao sam na preskoke

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2014, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Ђурђић је врло добар нападач,треба му дати озбиљнију шансу и у репрезентацији. Заслужио је.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2014, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mitrogol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hpyclsFAtYo[/youtube]

gledam ovaj zeljko brkic nije ni na klupi,taj momak je zavrsio svoju fudbalsku karijeru.prosle godine ga iz ekipe izbaci neki mali 17-18 godina :(

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2014, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Biće dobra provjera protiv Francuza.

Citiraj:
Goalkeepers: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique de Marseille), Stephane Ruffier (St Étienne)

Defenders: Bacary Sagna (Manchester City), Mathieu Debuchy (Arsenal), Raphael Varane (Real Madrid), Eliaquim Mangala (Manchester City), Laurent Koscielny (Arsenal), Mamadou Sakho (Liverpool), Lucas Digne (PSG), Patrice Evra (Juventus)

Midfielders: Blaise Matuidi (PSG), Rio Mavuba (LOSC Lille), Yohan Cabaye (PSG), Paul Pogba (Juventus), Morgan Schneiderlin (Southampton), Moussa Sissoko (Newcastle)

Attackers: Karim Benzema (Real Madrid), Remy Cabella (Newcastle United), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Alexandre Lacazette (Olympique Lyonnais), Loic Remy (QPR), Mathieu Valbuena (Dynamo Moscow)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2014, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
mitrogol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hpyclsFAtYo[/youtube]

gledam ovaj zeljko brkic nije ni na klupi,taj momak je zavrsio svoju fudbalsku karijeru.prosle godine ga iz ekipe izbaci neki mali 17-18 godina :(

ajde bar da Mitar proradi i krene rutinski da odradjuje ovakve utakmice.. Nista za Brkica, nek ga onda Rajkovic odmjeni kad nam bude vise zatrebalo..

Ali ko je ovaj komentator poludebilnog glasa?? :confused4: Lici onom Ace-informacije sa RTS-a sto je prenosio mundijal..

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2014, 19:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nije on,ovo je nekakav sa arene,nemam arenu pa ih ne znam po imenima

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2014, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mitrović me odavno podsjeća na Adrijana, nažalost i po glavudži :D Ako ne pusti mozak na pašu poput pomenutog, kakvog špica ćemo imati! Momak je sila u svakom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 08:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
neke neznalice predlazu da Rajkovic brani, jedini pravi golman u ovom trenutku i koji ima kontinuitet, je Lukac

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 753, 754, 755, 756, 757, 758, 759 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]