@Derventa
Nemam ja ništa protiv kritikovanja, ali kad sam vidio da to vodi prema: " Sad će vas SDS spasiti od zlih Milokrada i Škrbe" obustavio sam sve.
Aco će do tada završiti fakultet i gotiviti se u DE sa redovnom platom od 2k evra.
@ Šlager
A što se tiče dugova... naši dugovi na državnom nivou su smiješni. Čak bih se mogao zakleti da u vrijeme Ivanićeve vlade su dugovi bili veći u poređenju sa BDP-om. Garant ćeš sada reći da nam je BDP manji nego ranije i da je ista zaduženost, npr, 5 milijardi sad i 5 milijardi prije 10 godina.

Naš jedini problem što se tiče dugova su dugovi u zdravstvu koji su nam stavili omču oko vrata svim većim zdr. ustanovama. Sreća pa još niko nije gurnuo stolicu.
I ovo za prodaju državne imovine. Tačno. Tad se nije prodavalo, jer prodaja za 1 evro spada u poklanjanje.
I na kraju, najbitnija stvar od svih ostalih koja pokazuje sposobnost te stranke. Kako je moguće da je SDS bio na crnoj listi a ove od drugih naroda nisu ? Toliko o političkom umijeću.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... ublic_debtBosna 43,8% od BDP-a.
Opet kažem, nemam ništa protiv kritikovanja SNSD-a, ali ovo je tema o SDS-u, a ja osim pljuvanja po stranačkom zapošljavanju nisam vidio neke ideje kojom bi opozicija došla na vlast. Mogu i ja izaći na tribinu i popljuvati Dodika i izgubiti izbore. Kao što je i SDS gubio 2x za redom. I onda se gotiviti sa mandatom u skupštini kao opozicija i samo mlatiti praznu slamu: Ovaj ukr'o, ovaj prod'o, ovaj kriminalac a mi najpošteniji.
Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini