banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 21:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: ratni
PostPoslato: 09 Dec 2004, 10:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
U jednom selu kod Sarajeva zivjelo je mjesovito stanovnostvo. Jedan dan
negdje po zavrsetku rata prolazio UNPROFOR sa onim svojim vozilima i na sred ceste naidju na veliku gomilu govana. Kako nisu mogli proci a da ne ociste upitaju jednog starca, uz pomoc prevodioca , sta je ono na cesti. Starac ih pozva u dvoriste govoreci " Ajte vamo djeco, ja cu Vam sve ispricati."
Udju unproforci u avliju , starac ih ponudi kaficom , rakijicom mezom i
podje da prica.
Imo sam ti ja tri sina, ne zna se koji je bio ljepsi, pametniji, sposobniji.
Jednog dana snajper mi rani najmladjeg sina i odvukose ga u bolnicu, taman se bio oporavio padne granata na krov i on pogine . Velika nas je tuga spopala i moj srednji sin odluci da se i on prikljuci u vojsku i tako ode i on , javljo se svakih 10-15 dana govorio da je dobro, da se ne brinem i jedan dan mi samo jave da je bio na kupanju sa vojnicima na nekoj rjeci i kako nije znao plivati utusio se, dok su ga drugovi izvukli vec
je bilo kasno, nije mu bilo spasa.Pokusali su oni i vjestacko disanje i
svasta ali nije bilo pomoci .Starac napravi kratku pauzu, popi rakijicu, nazdravi unproforcima i nastavi pricu. Moj najstariji sin nije mogao da prezali gubitak dvojice brace odluci i on da ode sa vojskom. Bio ti je on daleko doguro , mislim da je bio zamjenik komadanta ili tako nesto, nisam bas siguran. Jeda dan njegov vojnik nije mogao da se izvuce iz
zasjede i moj sin ode da ga izvuce. Puzo je on dugo, sve do tog vojnika,
izvuko ga neozljedjenog i dobije ti on nagradno otsustvo. Doso on kuci mi se napili ko zemlja, ja ga pravo pozelio i molio sam ga da ne ide nazad u vojsku jer mi je on jedini ostao. Sin me posluso, nije se vracao. Ja ga sakrivo da ga murija ne nadje. Uto se zavrsi rat, moj sin se ozeni napravi kucu zena mu rodila dvoje zdrave i ljepe djece , eno ono tamo mu je kuca. Sredio se, zaposlio i tako da sam ja danas sretan covjek jer mi je ipak nesto ostalo da se radujem. Eto to vam je tako djeco moja.

Unproforci se zgledase i kako im nije bilo sve jasno upitase starca.
"Pa dobro, mi Vas razumijemo, ali otkud onolika govna na cesti ?"
Starac im rece " Sta ja znam , neko se posro "

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2004, 16:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Znam i ja jedan slican...
Naidje policajac pored velike hrpe govana, a tu blizu stoji starac. Upita on starca sta je to, a starac poce:
"Nekada davno u jednom kraljevstvu zivjela jedna princeza. Nju je oteo zmaj. Kralj koji je imao 3 sina, posalje prvog da spasi princezu od zmaja. Borio se on 3 dana i zmaj njega zgazi.
Posalje drugog da spasi princezu. Borio se on 5 dana i zmaj i njega zgazi.
Posalje i treceg sina da spasi princezu. Opremi ga sa svime mogucim i si ode. Borio se on tako 11 dana i zmaj i njega zgazi."
Policajac upita starca: "Dobro, dobro, a sta je sa ovim govnima?"
Starac mu odgovori: "A to, to se neko posr'o!!!".

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2004, 21:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2004, 19:50
Sta se dobije ukrstanjem Bosanca i leptira? Mali leteci medvjedici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2004, 21:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2004, 19:50
Sede dva partizana mrtva pijana u rovu i nesto pricaju: - Jeli jel me ti vidis? - Jok. A jel vidis ti mene? - Ja ne. - U al' smo se lepo kamuflirali!

---------------------------------------

Skupili se predsednici Rusije, Belorusije i Srbije da se dogovore oko naziva saveza koji je nedavno sklopljen. Posle niza odbijenih predloga, Sloba ustane i i kaze: Savez ce se zvati SRBIJA. Jeljcin i Lukasenko ga pogledase zbunjeno. Otkud sad da se savez zove SRBIJA? Sloba odgovara: Kako ne vidite? S -kao Srbija, R -kao Rusija, B -kao Belorusija I JA.

Znate zasto gore pomenutog saveza ipak nece biti? ... Ma posvadali se ona dva kretena, Rus i Belorus koji ce da bude potpredsednik...

Otisla radnica u penziju iz fabrike "Sloboda" u Cacku, i pitali je sta ce kao otpremninu za penziju. Htela bih usisivac. Pobogu zeno, zar za tolike godine niste izneli dovoljno delova da sklopite usisivac? -cudio se sef. Jesam sine, ali kako god sklopim - ono ispadne KALASNJIKOV.

IMENA ZA SIRENE Sirena za pocetak vazdusne opasnosti zove se Sizela. Sirena za kraj vazdusne opasnosti zove se Mirela.
Kako se beogradanin oseca kada se probudi ujutro? ... Promaseno.

PRAVI RAZLOG ZA RAT Sastala se Madlen Olbrajt sa NATO generalima i rece im: Gospodo, hocemo li da vodimo ljubav ili rat? RAT! - povikase svi u glas.

Dokaz da se istorija jako sporo menja. Za preko 50 godina promena se desila u samo jednom slovu: NACISTI su postali NATISTI.

Dva pedera u skloništu za vreme bombardovanja. Hteli bi ali ne znaju da li ce neko cuti, da li svi spavaju. Kaze pametniji: Ne brini, sad cemo da proverimo da li spavaju, evo gledaj sad, JE L' IMA NEKO VODE? Svi cute, spavaju. Ujutro redar pita: Jeste svi dobro spavali? Svi OK samo se neki deda pozali da mu je bilo hladno. Pa sto niste trazili cebe? Ma jedan trazio vode pa ga jebali celu noc!

Zavrsio se rat, [normalno] mi pobedili i tako to. Na jednoj poljani odmara se vojska, a odmah do njih siptari podeljeni u tri grupice. Televizija slika prizor, pa pita jednog naseg da objasni sto su siptari u grupama, i sta da se radi s njima. Kaze ovaj nas: Ova prva grupa ti je OVK, njih cemo normalno po kratkom postupku..., ovi drugi su tokom rata podrzavali OVK, jebiga i njih cemo... A sta je sa ovom trecom grupom? E vidis to su ti tako reci nasi Albanci, ovi sto nisu bili separatisti, nego lojalni gradani Srbije... Dobro, a je l' cete i njih po kratkom postupku... Pa... jebiga, moramo i mi da imamo gubitaka!
Sede gospodin Milosevic i sluge mu u atomskom sklonistu daleko od Beograda i tresu viski. U jednom momentu zacuje se jaka detonacija negde u daljini. Deder mali obrni Generalstab i vidi sta su spicili. - rece gore pomenuti gospodin. Skoci mali za telefon, isprica se sa kolegom iz Generalstaba, pa kaze svom sefu: Izgleda da su probili zvucni zid. Neka, neka, napravicemo mi moderniji, veci i lepsi cim se ovo zavrsi! - odgovori gospodin Milosevic.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]