banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2014, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
BeckaSkola je napisao:
Inace jako relevantan faktor.

Barem je ostao dosledan mada ne sumnjam da će u dogledno vrijeme doći i njegovih "par minuta".

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jel on ostao uz Voju? Ili je onaj drugi?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Vrijeme je za promjene
Ponedeljak 14. Jul 2014 17:33
Kandidat za poslanika Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Sonja Karadžić-Jovičević kaže da joj ta kandidatura znači i čast i odgovornost.

Slika
"Dobiti tako široku podršku baze SDS na Palama, koje su kolijevka i SDS i Republike Srpske, znači i čast i odgovornost.Nadam se da je kandidatura potvrda mog rada tokom prethodnih godina i znak povjerenja članstva", rekla je Sonja karadžić- Jovičević u intervju Novostima.

Ako bude izabrana, kaže da su njene interesne zone porodica, omladina, zdravstveni sistem, dijaspora. Vraćanje snage porodici, pomoć mladim bračnim parovima, trudnicama, porodiljama, plansko usmjeravanje školaraca i omladine koje ne vodi ka višegodišnjem čekanju na biroima, kvalitetan i efikasan zdravstveni sistem, sistemsko uključivanje dijaspore u politički i ekonomski život RS. Od izbora očekuje promjene, druge ljude, mišljenja, ideje, napore.

"Na izborima očekujem promjene, druge ljude, mišljenja, ideje i napore. Skidanje države sa aparata i disanje punim plućima. Rad, red i disciplinu. Sistem kažnjavanja i nagrađivanja prema zaslugama, a ne prema partijskoj pripadnosti.

U početku će biti bolno i mučno, ali neće biti beznadežno i uzalud. Konačno treba da se ugleda svjetlo na kraju tunela", kazala je ona.Kako komentarišete tvrdnju SNSD i Milorada Dodika da je SDS danas probosanska stranka, ona je kratko odgovorila da njena kandidatura govori dovoljno o stavovima koje zastupa.

"Nije vrijeme da uzmem učešće u političkim prepucavanjima. Za to nikada nije kasno. Mislim da moja kandidatura sama govori o mojim stavovima o tome i bez drugih kometara", rekla je Sonja karadžić-Jovičević.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

onaj drugi

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A-ha.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
A-ha.

Kontam šta misliš ali nije Voja "izmislio" radikale

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije. Voja je drug.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
oko one svadje bosica i cvijanovicke

http://kuruzovina.blogspot.com/2014/07/ ... _2192.html

ima glupih montaza ali je ovu ubo :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 19:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2014, 04:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zašto ga zovu Obren?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2014, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zovu ga Omer filozofe...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2014, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sad vidim pise se o b r e n, a cita omer

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 22:35 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
SDS-u treba remont. Nekoliko novih ljudi i da otpile onog Ivanića i Čavića i distanciraju se totalno od njih. Tada bi bili prava opozicija koja može pridonijeti nečemu a možda uraditi nešto ako bi bili na vlasti.

Nije dovoljno imati Miću Mićića i Tadića, treba neko sjediti i u skupštini RS.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:23 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Evo za Šlagera jedna poruka. Dodik jeste traktorista, ali da je baš toliko neobrazovan nije, a glup pogotovo. Radi tačno onoliko koliko mu je potrebno da dobije izbore. :wink: A s obzirom na protivkandidate pobjedu je već osigurao. Neće to biti nikakvo razbijanje, ali tačno onoliko koliko je potrebno da se napravi razlika.

I de majke ti maknite Bosića iz TV duela. Fino objasnite čovjeku da je njegovo da radi iza scene. Dodik ga pita da svaki mjesec budu uživo u emisiji, ovaj se pogubio... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kad me vec prozivas poimenicno,evo ti i moje predvidjanje za sledecih godinu dana,pa cemo na sv Iliju 2015 komentarisat koliko sam pogodio....

Varijanta A

Ognjen Tadic-Predsjednik RS,novi Vucic,pozatvarao sve zivo,ali prenio na nivo BH dva ministarstva,poljoprivrede i obrazovanja

Mladen Bosic-Premijer,sa rejtingom u padu jer nijedan ekonomski pokazatelj ne ide u plus,zbog ogrombih zaduzenja u prethodnom periodu.

Ivanic-Clan Predsjednistva BH,isti kao i dosad,sa svojim odlucnim-MOZDA :(

Dragan Cavic-Predsjednik Narodne Skupstine RS

Milorad Dodik-Zivi u Rusiji,gospodskim zivotom

Nebojsa Radmanovic,Nikola Spiric i jos poneki-na slobodi,ali pred sudovima dokazuju porijeklo imovine u Banjaluci,Beogradu,Novom Sadu...

Zeljko Kovacevic,Ranko Skrbic i jos desetak-vec u zatvoru.

Zeljka Cvijanovic,Aleksandar Dzombic i jos neki-na slobodi ali politicki mrtvi

Igor Radojicic-Lider opozicije u RS

Varijanta B

Ovo dole sve isto,samo SDS nije prihvatio ustavne promnjene,ponovo smo vraceni na sve liste sa kijih smo skinuti kao teroristicka organizacija,nema stranih investicija,nema nista....

Eto zasto se ne radujem nimalo pobjedi u oktobru :( :( ...LOSE-LOSE kombinacija :( :(

Ali nazalost,moracemo progutati jednu od ove dvije zabe (izdaja ili izolacija),sto nekoga ko jako voli SDS kao ja boli jako,jako.... :( :(

Supci evro-atlantski se ne sale uopste,i ko god bude na vlasti,morace se suociti sa ustavnim promjenama,i to ne kozmetickim sejdic-finci,vec mnogo robusnijim :( :( ....To mi je neki info od zadnjih desetak dana,i to sa vise strana....jos uvijek se potajno nadam da nije tacan...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:51 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Zanimljiv scenario. :thumbright:

Ali, na ruku vam ne idu neke stvari:

- definitivno imate jako lošu podršku mladih u poređenju sa SNSD-om

- mnogi ljudi su prepoznali da je kritikovanje sistema na BN TV postalo uvođenje SDS-a kao spasiteljske stranke na mala vrata

- ko god zna rezultate SDS-a dok je bio na vlasti neće vam vjerovati

- previše se oslanjate na rezultate lokalnih izbora, gdje je Stevandić dobio glasove izbjeglica i onih koji su nagrnuli milione trgovinom oružjem u ratu i obezbjeđivanjem sigurnog odlaska Bošnjaka i Hrvata iz srpskih krajeva na za njih prijateljsku teritoriju. + računaj hrpu SNSD-ovaca za koje znam da nisu izašli na izbore jer im se nije dalo zbog već unaprijed poznatog ishoda. A imali ste jednog od najaktivnijih kandidata sa mnogo medijskog prostora kao funkcionera u skupštini (i vi i Čava) protiv nekoga ko je cijeli život bio u Davidovićevoj sjeni.

- rezultati lokalnih izbora su Dodika opametili i sigurno mu se takva greška neće ponoviti. Čak i pored toliko boljeg kadrovskog izbora za načelnike opet ste osvojili preko 50 mandata manje od SNSD-a.

- DNS je ojačao

- Socijalisti sa Radikalima realno ostvaruju isti rezultat kao i prije + možda vam SP ukrade koji glas zahvaljujući onom malom iz Doboja

- Obren Petrović

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nit palac gore nit dole, ali volim procitati ove Slagerove postove. Samo pisi. Steta sto vise ljudi ne pise ovdje.

Kome ce Vucic dati podrsku pred izbore? Imam osjecaj kad bi ga jedna partija dovela na svoju tribinu, da odu u par gradova, to je sigurna pobjeda. Ali bas direktna podrska.. na to mislim.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Vucic zvanicno nikome nece dati podrsku, ali se zna da podrzava opoziciju.
DNS nije ojacao, Socijalisti nece ni uci u skupstinu, crveni su pali, a i mladi vise nisu toliko zaludjeni likom i djelom Baje (dobro, postoji jos takvih, a Aleksandar je jedan od njih) tako da sve osim pobjede opozicije bi predstavljalo iznenadjenje i zavrsni ekser u sanduk ovom narodu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:32 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Misliš da su svi toliko zaluđeni da bi htjeli naredne 4 (odnosno 1-2 godine do prvih vanrednih izbora) slušati i gledati Bosićev nerad pljuvanje po SNSD-u ?

Ja nisam baš tako ubijeđen. Ali, dobro, neka ste vi sigurni u pobjedu, kao i na prethodnim opštim izborima. :wink: Vjerovatno i ti spadaš u ovu grupu koja je dala glas Stevandiću. :confused4: A računaj i da zbog njega mnogi BanjOlučani koji ga znaju još od studentskih dana neće dati glas SDS-u. :wink:

@ a i mladi vise nisu toliko zaludjeni likom i djelom Baje (dobro, postoji jos takvih, a Aleksandar je jedan od njih)

Pa iz tvog komentara se vidi ko je kime zaluđen, ja pričam o činjenicama, a ti prodaješ neku maglu, demagog kao i Stevandić. Mora da ti je on mentor.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jao tebe jesi naporan sa Stevandicevim studiranjem pa to nije normalno
Pa kao da je on jedini koji u politici koji je polozio neki ispit preko veze
:lol:

I kao da je to neki relevantan faktor za bilo sta
Pogotovo za (ne)davanje glasa na izborima

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]