banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 05:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2014, 17:48
Dokle smo prispeli... Crno da crnje ne može biti. A budućnost još crnja imajući u vidu da posle kurte i dalje dolazi murta... Evo primera, iz zvezde po drugi put ode Džajić, tzv legenda, a čovek koji je izvršio najveće pljačke u istoj toj zvezdi, i posle prvog puta uz pomoć politike i tajkuna se opet dovukao... Ko ga menja? Terzić?!?!?

LOPOV KOJI JE PROVEO PAR GODINA U ILEGALI KOD GLAVNOG BALKANSKOG MAFIJAŠA MIĆUNOVIĆA U CRNOJ GORI...

I sad takav dolazi da pametuje, kako je igračima dovoljno ovo i ono... Kurva o moralu... Sad mu ne smeta tole? Sad je sve ok? Uvek se bagra dogovori...

Nego, pre nedelju dana dragan stojković je dao intervju i priznao da je svo vreme prikrivao Džajića koji je zvedzu uveo u dugove, tj njemu ostavio pred dolazak neverovatni kredit i obaveze prema menadžerima koje je on napravio, a gde je godinama uzimao pola od menadžerske provizije... Piski je rekao da mu je savićević predložio da odma kaže o čemu se radi ali da on nije hteo zbog renomea džajića prlja mu istoriju...

Sad kad je bagra pokušala da sve prevali na piksija dolazi se do istine... Naravno da narod zna da je dzajić lopurda i da nije optužen zalud prvi put, ali su ga političari spasli... sada lepo kod vučića i bagre da pojasne ove piksijeve tvrdnje i sve što je džajić krao sa menadžerima koje je on dovodio i pravio ugovore... takodje i o nenormalnim kreditima koje je uzeo i utekao...

Te kredite je uzeo na mesec dana pre odlaska, svesno...

Evo kad se vratio, pokušali su manifetlucima i tajkunima, uz veliku pomoć vučića i države na sve načine da zamute oči svima ali evropa nije naivna i takve stvari ne dozvoljava... Zvezda je izbačena zbog mućki u finansijama a on je opet uhvatio pedalu...

I naravno smenjuje ga onaj koji je pomogao mnogo u zvezdinoj tituli kao prvi čovek zajednice prvoligaša... lopov menja lopova...

U partizanu, djurić lopurda koja je pokrala državno dobro, godinama je prodavao ETRA KLINCE, setimo se JOVETIĆA; LJAJIĆA; SAVIĆA; MARKOVIĆA; MITROVIĆA... a dovodio slepce (dokaz za to je bruka od shamroka i mnogih amatera...) i sad nema para?
gde su pare mamu mu onu lopovsku? kod njega zna se

Uhapse ga, on položi garant u vidu nekretnine koju je takođe uzeo sumnjivim putem i koja je u sporu... pa ko je tu lud? umesto da mu oduzmu to dok se ne dokaže i kažu aj sad bato lepo pare spremi ali svoje ili truni u buvari!!!

On izadje, i nikom ništa, ponovo ga hapse i opet na isto izađe... malo se piše, a posle pojeo vuk magarca... Država nam potpuno u spregi kriminalaca i tajkuna, koji se navodno hapse a posle par meseci nikom ništa, svi na slobodi šetaju više se ne priča o njima, a pitaj boga kad će da im završe procesi!

hapse se radi zamzivanja naroda... da se proda magla... to je vučićeva ideologija, ništa bolje se ne dešava u zbilji ali se kao radi...

i šta sad sa piksijevim optužbama? ćutaćemo kao mule, i čekati da vreme odnese u zaborav a duzkela lopovska se izvuče? lepo je čekularac rekao, ne iznenadjuje me džajić znam koliko voli pare...

a imamo toliko čestitih i slavnih igrača koji ne mogu da dodju na red o bagre koja drži monopol u društvu...

proterati stoku i osuditi ih a dovesti ljude poput jugovića ima još njih, a trenersku školu dati u kontrolu antiću i pravom kadru...

privatizaciju pod obavezno , a likove poput terzića i djurića odmah u bajbukanu ili odstrel iz društva...

crno da crnje ne može biti...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Izlupa se ti fino, bar ovo za Zvezdu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:18 
Početnik
Početnik

jel? dzajić nije imao dil sa oni menažerom s kojim je napravio podelu novca od 50 % proviziju u iznosu od prodaje igrača? idi to reci piskiju i ostalima koji isto pričaju... a posle otiđi u banku i vidi te kredite koje je uzeo pred odlazak sami, a koji su je sahranili nenormalnim kamatama...

lepo ti svima njima reci kako i oni lupaju...

a posle otiđi pred narodnu skupštinu i pokušaj narodu da ispričaš bajku o plemenitom terziću i njegovom poštenju...

ni ne čudi, dok imamo ovakvih, ne treba se pitati zašto nam ovako ide...

nego aj ti kod piskija i u banke, pa njima reci kako lupaju... šta čekaš?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
papučar je napisao:

Nije mnogo, samo je izostavio isti dio o Partizanu, bar ovo oko osvajanja titula onih 5-6 godina, ali vjerovatno je zaboravio pa ce tome posvetiti sledeci dugi post posto se ima sta pisati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
pod broj jedan srpski fudbal nisu samo zvezda I partizan

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stani šefe, zaustavi se jbt.
Ne moraš ti meni pričati o stanju u Zvezdi. Prvo Džajić nije nikakva tzv legenda već Legenda. Zvanično najbolji igrač Srbije ikad, tako da je stavljanje njega i Terzića u isti koš degutantno. Piksi se nakon par godina sjetio da ispriča kakvo je stanje zatekao, a pobjegao je iz Srbije po noći, ćutao tolike godine i eto sad se sjetio da kaže kako je Džajić lopov, a btw Zvezda još uvijek vuče repove njegovih pojačanja jebo ga pijani Bronovicki. Naravno da je Džajić omastio brk, ali svu krivicu za sunovrat Zvezde svaliti na pleća polusenilnog starca kojeg su postavili tu za predsednika čisto da im lakše prođe Kokeza, Tončev i slični je glupost.
A i ovo što Skeva kaže je tačno. Hapšenje Džajića sve sa kamerama i lisicama je dno Srbije. Dok im Ceca dolazi na suđenje napucana i fanovi je dočekuju ispred Suda, po Džajića se dolazi maricom i dvojica drotova ga privode, valjda se boje da im ne pobjegne tako jeben kriminalac.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:30 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
papučar je napisao:

Nije mnogo, samo je izostavio isti dio o Partizanu, bar ovo oko osvajanja titula onih 5-6 godina, ali vjerovatno je zaboravio pa ce tome posvetiti sledeci dugi post posto se ima sta pisati.

eto, kad smo konji primitivci, umesto da rešavamo propast, gledamo ko je uzeo titule... pa kad si samo to uvideo u postu nesrećniče zvezdaški, ti mnogo mozga i nemaš...

s kim je zvezda mogla da uzme onih 6 titula? sa barkosom? i ko zna kakvim sve beračima banana na brazilskim i afričkim plantažama koji su dovodjeni za buraniju jer su par pokradene, a planiralo se da takve posle prodaju za ko zna kakve silne pare i tu još ape provizije... dokle su dogurali videlo se... nije mogla zvezda kad nije imala sa kim da osvoji...
lepo sam rekao za đurića, lopurdu... ne čudi zvezdin debakl, prvo što je pokradena žestoko od uprave i slavnih imena igračkih, drugo što niko kvalitetan joj nije doveden u tim godinama o kojima pričaš,a i kako bi šta uzela pod palicom lukića tikvana adžića i kuma dostanića najvećeg tupana u trenerima...

na drugu stranu đurić je prodao jednog JOVETIĆA za kim se sada otima vrh evropskog fudbala, LJAJIĆA, da ne pominjemo ko je i šta je a šta će tek biti MARKOVIĆ, pa potom savića, mitrovića... I gde su mu toliki milioni?!?!?! Seme me mu lopovsko...

krivo ti što pomenuh ovu poslednju titulu zvezde? pa pomenuh dzajića avetinjo avetna, lopurdu koja se vratila kao poštenjačina uz pomoć onog gliba političarskog ČOVIĆA, i koje je evropa izbacila zbog mućki... ko je vratio lopova dzajića? pa vučić prijatelju...

ko pokriva djurića? pa ružić i banda političarska, i ne samo on...

sve je to gamad a ti se uhvatio da kmećiš o tituli... nije imala zvezda s čime da osvoji i sa kime... dok je ova frizura u partizanu najveće naše talente prodao za silne milione a sad para nema... sa njima je uzimao titule, a sad kad nema ni blizu takve uzeće kurac da prostiš...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za primjer lošeg pojačnja si našao Barkosa, čovjeka koji je došao do reprezentacije Argentine. Ne znam što lupaš kad ne znaš.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:39 
Početnik
Početnik

papučar je napisao:
Stani šefe, zaustavi se jbt.
Ne moraš ti meni pričati o stanju u Zvezdi. Prvo Džajić nije nikakva tzv legenda već Legenda. Zvanično najbolji igrač Srbije ikad, tako da je stavljanje njega i Terzića u isti koš degutantno. Piksi se nakon par godina sjetio da ispriča kakvo je stanje zatekao, a pobjegao je iz Srbije po noći, ćutao tolike godine i eto sad se sjetio da kaže kako je Džajić lopov, a btw Zvezda još uvijek vuče repove njegovih pojačanja jebo ga pijani Bronovicki. Naravno da je Džajić omastio brk, ali svu krivicu za sunovrat Zvezde svaliti na pleća polusenilnog starca kojeg su postavili tu za predsednika čisto da im lakše prođe Kokeza, Tončev i slični je glupost.
A i ovo što Skeva kaže je tačno. Hapšenje Džajića sve sa kamerama i lisicama je dno Srbije. Dok im Ceca dolazi na suđenje napucana i fanovi je dočekuju ispred Suda, po Džajića se dolazi maricom i dvojica drotova ga privode, valjda se boje da im ne pobjegne tako jeben kriminalac.

za ovo mu slava za ono mu glava... o njegovom moralu lepo je rekao šekularc: ne čudi me džajić, znam koliko mu znače pare u životu...

piksi je pokrivao baš to, dzajino ime... a ćalasana i proviziju sa njim je uveo dzaja (koji mu je pola davao i posle dzajonog odlaska) , a o dokazima o kreditima koje uzima par dana pred odlazak izvoli u banku čoveče, pa će ti sve biti jasno...

mani se prodavanja magle kako treba da gledamo nečije uspehe, kao aboliciju od kriminala...

znači vaterpolisti koji nam decenijama donose zlata trebaju lepo da postanu lopovi jer su to zaradili dosadašnjim uspesima?

sve dok gledamo se kroz rivalitet zvezde i partizana, a ne realno sve lopurde i ne čudi što nam ovako ide... kad smo magarci...

ti bi prošao kao piksi, jer ne bi krneuo na legendu, a posle kad bi svi samo tebe napali morao bi da otvoriš karte...

a što se cece tiče, eto terzićeva prija buduća, i prijatelj veliki porodični... ko se skim druži nego bagra sa bagrom... na žalost takvi nam uredjuju društvo...

Poslednji put menjao drugrankovic dana 31 Jul 2014, 11:45, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:40 
Početnik
Početnik

papučar je napisao:
Za primjer lošeg pojačnja si našao Barkosa, čovjeka koji je došao do reprezentacije Argentine. Ne znam što lupaš kad ne znaš.

nemam reči!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači 1 Šekularac može nekom reći da voli pare :D Lik koji voda 40 godina mlađu ribu, koji jedino zna da pljuje po Zvezdi zato što mu ne daje penziju a vidi u kolikim je govnima klub, e taj lik može nekog nazivati lopovom i optuživati da voli pare.
Ne gledam uopšte ostrašćeno kad je ova tema u pitanju, ali očigledno ne znaš stanje u Zvezdi a napišeš tepih od posta najviše prozivajući Zvezdu, tj ljude iz Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:50 
Početnik
Početnik

papučar je napisao:
Znači 1 Šekularac može nekom reći da voli pare :D Lik koji voda 40 godina mlađu ribu, koji jedino zna da pljuje po Zvezdi zato što mu ne daje penziju a vidi u kolikim je govnima klub, e taj lik može nekog nazivati lopovom i optuživati da voli pare.
Ne gledam uopšte ostrašćeno kad je ova tema u pitanju, ali očigledno ne znaš stanje u Zvezdi a napišeš tepih od posta najviše prozivajući Zvezdu, tj ljude iz Zvezde.

ne pametuj o šekularčevom moralu... čovek je trošio svoje zaradjene poštene pare, nije drhtao nad njima kradući za svoju guzicu i posle fudbalske slave... ok proglašen je džajić za najboljeg fudbalera ali to je diskutabilno... no u svakom slučaju ti uzimaš da se sprdaš sa najvećim driblerom i virtuozom fudbalksim u zvezdi... znamo svi ko je bio šeki... pare je arčio, kockao, provodio se, ali svoje! nije taj potkupljiv bio, niti je ikada drhtao nad njima... živeo je život jebe mu se...

lepo sam ti rekao idi kod ćalasana i ostalih koji uz piksija govore o tom dilu sa njim, gde je od velike provizije pola davao dzajiću i posle njegovog odlaska... a dzaja ga je doveo i napravio taj dil... potom u banku lepo da pročitaš kad je uzeo silne pare i sve odneo na par dana pred odlazak a ostavio nenormalne kamate i ćalasana u nasleđe drugima...

njima ti to objasni... nemoj ovde prazne reči, već u banku po ugovore...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobar si momak.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ko je to odredio da je dzsjic najbolji srpski fudbaler ikada,etoko zna dami odgovori,jel to bila nekakva strucna komisija ili sta.sad mi se ne mozga nesto ali prvi mi pada nemanja vidic,covjek koji je bio kapiten jednog mancestera,znaci veoma bitan igrac,osvojio sve sto se osvojiti moze osim reprezentacije

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ajde ti u banku po te ugovore i onda pokazi nama, da vidimo sta je bilo.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Jebe me na telefonu razmak

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Predsednik Crvene zvezde izabran za najboljeg fudbalera nase zemlje u poslednjih 50 godina.

Dragan Dzajic je najbolji fudbaler nase zemlje u periodu od 1954. godine, odlucili su clanovi specijalnog zirija Fudbalskog saveza SCG sastavljenog od bivsih selektora i kapitena reprezentacije. Predsednik Crvene zvezde je dobio 54 glasa, sto mu je bilo dovoljno za imenovanje za "zlatnog igraca". O izboru Dzajica su obavestene nadlezne instance UEFA i on ce sledece godine, prilikom obelezavanja pola veka postojanja evropske "kuce fudbala" u Nionu biti u konkurenciji za najboljeg igraca Evrope.

UEFA je od naseg saveza trazila ime samo najboljeg, ali su rukovodioci odlucili da proglase i drugoplasiranog i treceplasiranog igraca, koji su dobili titule "srebrnog" i "bronzanog" fudbalera. Sa 26 osvojenih poena Dragan Stojkovic je na drugom, dok je Dejan Savicevic dobio 23 glasa i time zauzeo trecu poziciju. Dakle, najbolja trojica fudbalera nase zemlje u poslednjih 50 godina su igrala u Crvenoj zvezdi.

Po recima Nebojse Lekovica, predsednika Komisije za kontrolu izbora, glasalo je svih 18 clanova zirija. Glasalo se za tri igraca, po principu pet poena za najboljeg, tri za drugoplasiranog i jedan za treceg. Ukupno 12 fidbalera je dobilo bodove, a iza trojice pobednika redom dolaze Dragoslav Sekularac (19 glasova), Stjepan Bobek (17), Rajko Mitic (8), Predrag Mijatovic (7), Vladimir Jugovic (3), Milan Galic (2), dok su Vujadin Boskov, Milos Milutinovic i Vladimir Petrovic dobili po jedan bod.

Rukovodioci FSSCG organizovace u decembru svecanost na kojoj ce proglasiti najbolje i podeliti nagrade.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Dzajic prokomenatrisoa je izbor za najboljeg srpskog fudbalera u proteklih 50 godina.

- Bio bih neskroman ako bih rekao da mi ovo priznanje ne prija. Ovo je najvece priznanje u mom zivotu. U fudbalu sam preko 40 godina, dakle veliku vecinu svog zivota, sto ovoj nagradi samo daje tezinu - rekao je najbolji fudbaler Srbije i Crne gore u proteklih 50 godina Dragan Dzajic.

Iako ste pre izvesnog vremena izjavili da ne zelite da glasate na ovom izboru i da Vas izbrisu sa liste, naposletku ste ipak izneli svoje misljenje.

- I dalje stojim iza onoga sto sam rekao, a na glasanje sam izasao iz postovanja prema drugim fudbalerima. Sve su to velika imena naseg fudbala i ne bi bilo korektno prema njima da sam odbio da glasam.

Prva tri fudbalera sa najvise glasova su iz Crvene zvezde.

- Ne bih to tako posmatrao. Uopste nije bitno ko je gde igrao, vec sta je pokazao. Ne bih posebno komentarisao cinjenicu da su fudbaleri Crvene zvezde dobili najvise glasova, jer su svi fudbaleri koju su dobili glasove ravnoprano konkurisali za titulu najboljeg. Verujte mi, ne bih imao nista protiv da je umesto mene, epitet najboljeg poneo neko drugi - istice Dragan Dzajic.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 11:54 
Početnik
Početnik

nisam najviše prozvao zvezdu već dzajića, temelj kradje i oswtalih tajkuna koji su uz njega arčili...

o partizanu rekoh sjahao je murta (bjeković i zečević) uzjahao kurta, frizura djurić... i može mu se... dakle stvar je ista na obe strane, lopurde uz pokrivanje države!

a nama ostaje da prestanemo biti magarci koji poput dece bleje jedni na druge jer to ovima i odgovara... rekao sam nije mogla zvezda tih 6 godina do titule kad nije imala skim i s čim... a frizura je prodavao godinama extra klince za silne milione i opet ništa...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:01 
Početnik
Početnik

eto o lopovluku na obe strane, mi se zamazujemo ko je najbolji igrač... dakle vaterpolisti su sebi obezbedili da mogu u budućnosti da pokradu sve jer im to dozvoljava prošlost...

eto o čemu ovaj priča, i čime se krađa može abolirati... s takvim tumačenjem lepa nas budućnost čeka i ne čudi ovakvo stanje... ja sam partizanovac, ako ti to toliko smeta, ali se ne sramim da kažem da uz dzajića su i ostali zvezdaši u prvih pet nađih igrača svih vremena...

šekularac (kojeg pljujeđ ovde sram te bilo) najveći madjioničar, savićević, piksi, pižon, pa savić, jugović... svi su oni meni vrh ispred takodje legendi iz našeg kluba, gde neću da nabrajam bjekovića jer je slavu pomutio kradjama, pa i slavnog mancea, ovi su ipak bolji... to je naš srpski fudbal i ne sramim se njima već se dičim, a ti našao o šekiju...

šta reći...

Poslednji put menjao drugrankovic dana 31 Jul 2014, 12:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
drugrankovic je napisao:
s kim je zvezda mogla da uzme onih 6 titula? sa barkosom? i ko zna kakvim sve beračima banana na brazilskim i afričkim plantažama koji su dovodjeni za buraniju jer su par pokradene, a planiralo se da takve posle prodaju za ko zna kakve silne pare i tu još ape provizije... dokle su dogurali videlo se... nije mogla zvezda kad nije imala sa kim da osvoji...
lepo sam rekao za đurića, lopurdu... ne čudi zvezdin debakl, prvo što je pokradena žestoko od uprave i slavnih imena igračkih, drugo što niko kvalitetan joj nije doveden u tim godinama o kojima pričaš,a i kako bi šta uzela pod palicom lukića tikvana adžića i kuma dostanića najvećeg tupana u trenerima...

E tu sam te cekao :lol:
Aj sad setaj :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]