banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2014, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Timotic je napisao:
NenadV je napisao:
Obojica su izdajnici ali svako na svoj način. Jedan je nakon napada Njemačke, Italije i njihovih saveznika na Jugoslaviju zbrisao iz zemlje i ostavio ju je na milost i nemilost njemačkim nacistima, italijanskim fašistima, ustašama, mađarskim i bugarskim fašistima, handžar diviziji itd. Tomina stranka upravo predaje na tacni ostatak Kosova skupa sa Srbima šiptarskim teroristima i njihovim mentorima radi šarene laže o mogućem ulasku Srbije u EU za 20 i kusur godina.

Prvi je izdao zemlju prije nego sto se uopste rodio?

Sve je to ista loza i popljačkano zlato ostaje u porodici zar ne. Protiv sam toga da se Karađorđevićima ikakva imovina vraća. Ništa im ne treba vratiti! Da su izdajnici jesu!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
NenadV je napisao:
Timotic je napisao:
NenadV je napisao:
Obojica su izdajnici ali svako na svoj način. Jedan je nakon napada Njemačke, Italije i njihovih saveznika na Jugoslaviju zbrisao iz zemlje i ostavio ju je na milost i nemilost njemačkim nacistima, italijanskim fašistima, ustašama, mađarskim i bugarskim fašistima, handžar diviziji itd. Tomina stranka upravo predaje na tacni ostatak Kosova skupa sa Srbima šiptarskim teroristima i njihovim mentorima radi šarene laže o mogućem ulasku Srbije u EU za 20 i kusur godina.

Prvi je izdao zemlju prije nego sto se uopste rodio?

Sve je to ista loza i popljačkano zlato ostaje u porodici zar ne. Protiv sam toga da se Karađorđevićima ikakva imovina vraća. Ništa im ne treba vratiti! Da su izdajnici jesu!

Каква глупости ти дечко пишеш...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2014, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka

Ne nisu nikakve gluposti. Srbi odavno nemaju kralja a zadnji je sklopio trojni pakt a kada je zagustilo sklonio je svoju guzicu u London skupa sa porodicom a zemlju ostavio na milost i nemilost fašistima, nacistima, ustašama, domobranima i drugim fašističkim kolaboracionistima. Njihovim potomcima nikakvu imovinu ne treba vraćati nego naprotiv konfiskovati je. Sa sobom su odnijeli i državno zlato.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2014, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
немој писати глупости. то злато је назад добио твој цијењени тито.
уосталом, краљевска породица југославије је слиједила примјер свих других краљевских породица у европи чије земље су биле окупиране.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2014, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
E nije....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2014, 13:19 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Ko nas vodi, dobro i ovo imamo. Kakva glupost i lakrdija, umjesto da nam izlaznost bude 101% i da ih naguzimo maksimalno mi ovako razmišljamo. Zabijenja glave u pijesak. Stvarno ne mogu vjerovati...

Slika

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka

Aleksandar MK je napisao:
Ko nas vodi, dobro i ovo imamo. Kakva glupost i lakrdija, umjesto da nam izlaznost bude 101% i da ih naguzimo maksimalno mi ovako razmišljamo. Zabijenja glave u pijesak. Stvarno ne mogu vjerovati...

Slika

Ako bi i glasali mogu samo predstavljati ikebanu u Tačijevoj vladi! Tačijevi Srbi sprovode proalbansku politiku. U Gračanici gdje su Srbi većina, gradonačelnik je Tačijev Srbin koji je potpisao (morao je naravno) izgradnju naselja Marigona. Naselje je namijenjeno Albancima. Gradi ga Bedžet Pecoli!

Da ih ima mnogo više onda bi i glasanje imalo smisla ali sumnjam da bi Kosovo tada bilo nezavisno.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 09:11 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Drugačije se boriti ne možemo. Zabijanje glave u pijesak nije nikome dobro donijelo. Što više predstavnika to bolje.

Kako se samo u Srebrenici sprovodi izborni inžinjering. Ljudi pametni. :wink:

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka

Ne kažem da treba zabijati glavu u pijesak ali bi mogli da se barem prestanu između sebe svađati i da jednom za sva vremena odjebu vlast u Beogradu i Prištini i da sami kroje svoju sudbinu. Uvijek će se naći neko ko bi im i pomogao. Paralelno kada se stvarala albanska politička elita na Kosovu i Metohiji 60-tih i 70-tih godina trebala se stvarati i srpska. Nije se smjelo previše oslanjati na centralnu vlast u Beogradu. Rezultati te slijepe poslušnosti u većoj mjeri je i dovela Srbe do sadašnjeg stanja. Ubijeđen sam da je postojala srpska politička elita na KiM koja se nije toliko oslanjala na centralu da bi se mnogo manje Srba iseljavalo sa KiM i da bi danas situacija bila mnogo povoljnija za Srbe. Karići su se tih 70-tih zalagali za podizanje privrede na Kosovu i Metohiji kako bi se spriječio odljev Srba ali nije bilo dovoljno sluha u Beogradu. Svaka međusobna svađa između Srba ide u korist Albancima.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ranjeni žandarm preminuo na VMA

Citiraj:
Pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić preminuo je jutros na VMA nakon što je hicem pogođen u glavu tokom okršaja u blizini prelaza Merdare na severu KiM.

Citiraj:
Podsetimo, takođe u regionu Kuršumlije, policija je juče popodne pronašla šumokradice sa Kosmeta.Grupa žitelja KiM albanske nacionalnosti uhvaćena je u blizini Kuršumlije u krađi šume, a u razmeni vatre s policijom ranjen je jedan od šumokradica.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=892995
koliko je meni poznato,covjek sa puskom koji u tudjoj drzavi puca na policiju zove se terorista,nikako sumokradica.Bez obzira da li je on po nacionalnosti albanac ili ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Treba birati riječi da se nekome slučajno ne zamjere. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Simbolike u imenu i prezimenu :(

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nikako mi nije jasno da je juče kad su ih otkrili samo jedan šiptar ranjen? Nisu u žandarmeriji saobraćajci, već ljudi koji prolaze malo ozbiljniju selekciju i obuku.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 14:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kojoj tuđoj državi? Kosovo je Srbija, barem formalno, a Šiptari građani Srbije, tako da je šumokradica odgovarajući naziv.

Послато са Ascend G510 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka

Sramota od zemlje, poluprotektorata! Neću tu teritoriju nazvati državom jer je država oblik organizacija koji funkcioniše. Najbolje bi bilo da umjesto grba na trobojku dodaju bananu i to trulu.

Ja budala još htio vaditi srpski pasoš. Kada bolje razmislim koji će mi qrac. Dovoljan mi je ovaj bh protektorata. Dok su nazadnjaci na vlasti ja Srbiju bojkotujem. Jebem one koji su mogli ovaj trulež dovesti na vlast glasanjem. OFM je bio u pravu u vezi Srbije. Nemojte slučajno otvarati kojekakve teme o nekakvom ujedinjenju sa tom tamo teritorijom. Prodali bi nas za šaku riže! Daleko im lijepa kuća bila! Da se razumijemo, mislim na vlast u Srbiji kao i one koji su ih svojim glasom doveli na tu funkciju. Mater im jebem nesposobnu!

Trebalo bi postaviti na sve te punktove ka šiptarskom dijelu KiM snajperiste koji bi pucali u glavu bez upozorenja.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 28 Avg 2014, 15:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Formalno samo jos u nasim glavama.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka

Već sam na drugoj temi govorio da mi u određenim segmentima nije draga politika Izraela ali u ovakvim slučajevima njihove metode eliminisanja terorista trebalo bi primijeniti bez razmišljanja.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Kojoj tuđoj državi? Kosovo je Srbija, barem formalno, a Šiptari građani Srbije, tako da je šumokradica odgovarajući naziv.

Formalna definicija države "država je skupina osoba koje imaju vrhovnu vlast nad određenim teritorijem ili nad određenom populacijom."
Sve dok nije drugačije Kosovo je zasebna teritorija čiji građani nisu pod vlašću Srbije.To što ih Srbija nije JOŠ priznala je stvar političke trgovine,momenta ili čega već drugog.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
NenadV je napisao:
Sramota od zemlje, poluprotektorata! Neću tu teritoriju nazvati državom jer je država oblik organizacija koji funkcioniše. Najbolje bi bilo da umjesto grba na trobojku dodaju bananu i to trulu.

Ja budala još htio vaditi srpski pasoš. Kada bolje razmislim koji će mi qrac. Dovoljan mi je ovaj bh protektorata. Dok su nazadnjaci na vlasti ja Srbiju bojkotujem. Jebem one koji su mogli ovaj trulež dovesti na vlast glasanjem. OFM je bio u pravu u vezi Srbije. Nemojte slučajno otvarati kojekakve teme o nekakvom ujedinjenju sa tom tamo teritorijom. Prodali bi nas za šaku riže! Daleko im lijepa kuća bila! Da se razumijemo, mislim na vlast u Srbiji kao i one koji su ih svojim glasom doveli na tu funkciju. Mater im jebem nesposobnu!

Trebalo bi postaviti na sve te punktove ka šiptarskom dijelu KiM snajperiste koji bi pucali u glavu bez upozorenja.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 17:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
@Nenad
Ko je uopšte ikada spominjao ujedinjenje Srbije i Federacije?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]